valla hafta sonu güzel görünüyor haberlerde izledim pazartesinden itibaren bahar havaları gelcek dediler son kış haftası işte inşşah güneşli günler görücezsezon açıldı demeye başlarken..
yine kar yağmaya başladı...
bu sene motora binemeyecez herhalde...
valla hafta sonu güzel görünüyor haberlerde izledim pazartesinden itibaren bahar havaları gelcek dediler son kış haftası işte inşşah güneşli günler görücez![]()
ben diyom pazartesi sen diyon martın 15iHafta sonu yağmur yok gösteriyo hava durumu ama,sıcaklıklar geçen haftadan daha düşük yinede.Martın ortasından sonra anca düzelir havalar.
inş. öyledir...valla hafta sonu güzel görünüyor haberlerde izledim pazartesinden itibaren bahar havaları gelcek dediler son kış haftası işte inşşah güneşli günler görücez![]()
Yok dostum motorun yasi yok zararin neresinden donsen karBende 30 umda başlayacağım, motor kullanmayı öğrenmek için kritik dönemi geçtik mi acaba? :mrgreen:
kartal topselvi de yeşilyurt var...Yok dostum motorun yasi yok zararin neresinden donsen kar
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
Anadolu yakasinda en iyi servis hangisi baymotor iyi diyorlar yakinda havalar isinir sezon icin servise birakmak istiyorum nereye gotureyim
max vericeğin miktar ne dirayriyetten sen daha yeni almamışmıydın 1-2ay önce motoru nasıl getiricemdiyordun
![]()
Kan verdiğin zaman eksilen kanı tekrar vucüt üretmiyomuydu taze kanla değişmiş oluyo kaç km yaptın o yağla şimdi yağı değiştirmiş oldun işte :queen:Pazargunu kan verdim.ilgimctir o gunden beri cok dincim, az uyumama ragmen.1,5 saat bekleyip motosiklet kullandim bi sorun yasamadım.altunizade florya arasi asiri trafikte kullandim bir ara yol acikti guzeldi. Boş kaliteli ve virajli yolda kimseyi beklemeden kaptirip gitmeyi cok ozledim=/
Lastik alacak arkadaşlar geçen sene fuarda sıkı pazarlıkla baya güzel fiyata lastik almıştık haberiniz olsun.. :cat:
alsana stop lambası bir sürühyo sahipleri neden foto eklemiyorlar özellikle 2011 sahipleri şöyle arkadan stop lambasını gösteren fotolar ekleseler ya :queen: koca antepte hemen hergün dışardayım görmüyorum pek fazla hyo'nun 2011 modelini antepliler almıyormu hyo ne? eski modeller çok ama onların stop lambaları hoş değil :queen:
foto bekliyoruz 2011 üstü sahipleri![]()
(Benm motora bi stop ayarlamam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum ama yapmam lazım böyle olmicak yada motoru satıcaz D![]()
unnamed yapılırda sağ sol grenajlar?=420tl+kuyruklar=60+koltuk=bilmiyorum+stop lambası 159tl sanırım falan aşa yukarı 700tl buluyor kanuni sağ olsun yapılsa bilemerak ettiğim birşey var...
yeni kasanın kuyruğu eski kasaya oluyor mu?