Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Piyasa yoklaması yapıyo ya cakallar, bide 2006 model motorların hepsi nedense 4 binle 6 bin arasında değişiyo kilometresi, bunlarda heralde motoru alıp sadece evin bahcesinde sürüyolar, 6 yıllık motor anasını satiyim göz göre göre....
o motorları hepsi en az 25 30 bin vardır çektirmişlerdir ayak koyma yerlerinden anlaşılıyor en rahat elcik ve manetler değiştirldiğinden onlara bakıpta aldanmayın sakın :)

Ben bile motoru o kadar keyfe keder ve sadece bazı hafta sonları kullandığım halde bir sezonda 3000 Km yol yapıyorum. Dediğiniz gibi 5-6 yaşındaki bir motorun 10.000 Km'nin üzerinde olması neredeyse % 90 ihtimal.

eyvallah felon saol uğrıycam oraya.

km olayına gelınce benım motor 2009 model 53 bin oldu düşünün artık :)

Arkadaşlar 2. el gt250r almaktan vazgeçtim bu motoru çok uzun yıllar kullanacağım için 2012 model sıfır almaya karar verdim. Mart nisan gibi almaya karar verdim. 2. el baktıklarımda birisinde aynalar kırılmış belli kazalı ve boya vardı bir diğerinde motorda çizikler vardı içime sinmedi

benim Hyoda 30.000 oldu daha maşallahı var... :) adam gibi kullanınca 100.000 de yaparsınız V motor kolay ölmez... Tabi öldürmek istemezsen..

Arkadaşlar 2. el gt250r almaktan vazgeçtim bu motoru çok uzun yıllar kullanacağım için 2012 model sıfır almaya karar verdim. Mart nisan gibi almaya karar verdim. 2. el baktıklarımda birisinde aynalar kırılmış belli kazalı ve boya vardı bir diğerinde motorda çizikler vardı içime sinmedi

bunları sen yapmicaksın sanki :))

Boşver hiç gereği yok 2011ini 7500'e satanlar var git onlardan al bitane. Madem satıyorlar hiç kaçırma derim. Emin ol 3000km yol yapmış adam canavar gibi motor hiç bişe olmamıştır. merak etme boşuna 2.500TL fazla vermeye gerek yok.

Benim motürdeki sorun neymiş biliyomusunuz katalitazör gibi bişey varya bu enjeksiyonlarda onun hortumu var hava filtresine giren o yerinden çıkmış....:cherry: şaka gibi boşu boşuna sensörü kurcaladım ama onuda bi vazelinlemiş olduk :queen:

arkadaşlar hyo için egzoz araştırması yapıyorum alır almaz bitane koyucaz inş. stock sesi su motoru gibi olunca egzoz şart :) genelde tiger takıyorlar ses olarak ama nette dolanırken 2 videoya rastladım çok güzel ve farklıyıd

bu video çok ilginç.ses pek iyi değil kanımca, two brothersa göre daha tiz fakat redline sesi race'e en yakın egzoz bu sanırım.
http://www.youtube.com/watch?v=KGeg0IRSeKc

buda two brothers sesi çok çok iyi ,çok tok.bütün videoyu özellikle 1.40 dk'dan sonrası çok hoş :)
http://www.youtube.com/watch?v=pXLCRszuhkI&feature=results_main&playnext=1&list=PL24AE9CBEE0394852

sizce hangisi? acaba two brothersa da komple boru ve headers yapsak bu tarz bi redline sesi almak ayrıca düşük devirlerdede böyle tok sese sahip olmak mümkünmü ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-harika-otesiiiiiiiiiiiiiiiii-61648848/detay/

Bu motoru burdan bir abimiz satmamışmıydı.Satarken fiyatı 4.000'di :)

evet ahmet abinin (fearlesboy) motoruydu sattı heralde el değiştirdikçe değerleniyo makina 6.250 yazmış :D

evet benim di 4000 tl sattım bir şey diyemem bundan sonrası alıcının işi ama ben sattıgımda 25000 km civarı idi bende.2006model motorlara dıkkat edın standart 10.000 derler hatta bazısı 3500-5000 km bıle yazar hatta.turuncuyu olan hyomuzu bıle 3700 tl sattım hatayda bir arkadaş gelip aldı. ama hep söylediğim motor ne kadar temiz olursa olsun tabiki fiyatı etkiler ama her modelınde 3 aşagı 5 yukarı piyasası bellidir.2006 modele 6000 tl istemek bana göre hayal,istenebilir ama ilk motoru olacaklar hariç kimse 2006 modele 6000 vermez

Beyler,

Geçen senenin son yağmurlu günlerin sonunda yaşamaya başladığım havalar düzeldiğinde unuttuğum ve tekrar yağmurlu günlere döndüğümüzden dolayı yaşadığım sorunu size bir sormak istedim. hava yağışlı olduğunda motor 7000 devirden sonra boğuluyor ve yığılıyor , inatla zorlamaya devam edersem bu boğulma daha alt devirlerde yaşanmaya başlıyor ve gaz kolu inanılmaz bir direnç gösteriyor bu sadece yağmur yağdığında oluyor. bu konu hakkında fikir yürütebilecek arkadaşlar var mı ?

Beyler,

Geçen senenin son yağmurlu günlerin sonunda yaşamaya başladığım havalar düzeldiğinde unuttuğum ve tekrar yağmurlu günlere döndüğümüzden dolayı yaşadığım sorunu size bir sormak istedim. hava yağışlı olduğunda motor 7000 devirden sonra boğuluyor ve yığılıyor , inatla zorlamaya devam edersem bu boğulma daha alt devirlerde yaşanmaya başlıyor ve gaz kolu inanılmaz bir direnç gösteriyor bu sadece yağmur yağdığında oluyor. bu konu hakkında fikir yürütebilecek arkadaşlar var mı ?
karbüratörlümü, enjeksiyonlumu?
hava filtresi elemanlarını konrol etmende fayda var o hortumlardan biri yırtık yada çıkmış olabilir.boğulma olayı direk olarak hava filtresi ve enjeksiyonlularda sensörle ilgili olabilir.Eğer hiçbirşeyde sorun yoksa istersen hava filtresine 3-4tane delik açabilirsin tornavidayla.rahatlattığını görüceksin.
Bizim motorlarda önden hava girişi yeri hazırlamışlar ama kullanmamışlar eğer kullanılsaydı performans olarak çok daha artısını görebilcektik

bunları sen yapmicaksın sanki :))

Hocam demin 7500 tlliklerden birisine baktım depoda ezik var ön far kırık motorda çizikler var motor kapağı hani siyah olan kısım zedelenmiş bembeyaz olmuş sis varları kırık motor çok güzel ama görünce çok acıdım bukadarmı hor kullanılır diğerlerinede bakıcam bir tane siyah var bunada bakıcam http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-temiz-ve-bakimlari-alicisina-60205932/detay/

Hocam demin 7500 tlliklerden birisine baktım depoda ezik var ön far kırık motorda çizikler var motor kapağı hani siyah olan kısım zedelenmiş bembeyaz olmuş sis varları kırık motor çok güzel ama görünce çok acıdım bukadarmı hor kullanılır diğerlerinede bakıcam bir tane siyah var bunada bakıcam http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-temiz-ve-bakimlari-alicisina-60205932/detay/

bence acele etme beyaz al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar