@UndoCab
vay dostum çıkartmışsın grenajları.nakedken daha bi hissiyatlı dimi? stuntbike gibi oluyo motor
:queen:
bu arada o comet ın kafa grenajı 2012 modellerinkinden değilmi onlar ne ara geldi türkiyeye?
Değişik oluyor

yolda 1 defa bi polise adres sordum takip et beni dedi sağolsunlar istediğim noktaya kadar benle beraber geldiler sonra dayanamayıp sordular bu motor ne böyle çok değişik bişey

Yunuslara özeniyorlardı galiba.
Bir kerede azcık saftirik bi adam benzinlikte geldi
- bu ne
-motor
- çok değişik bişeymiş bu yanındakine, diğer motorlara benzemiyor. (yanımdaki st 250 comet) Benim eşim çok meraklı motorlara ben de bitane alıcam geçen sordum 3750 dediler.
-Ne sordun?
-markası hondaydı.
-modeli ne peki?
- nasıl modeli ? depoda honda yazıyodu işte
-(ilerideki arabayı göstererek) hacı şu da volkswagen ama "polo" senin sorduğunun modeli yok mu
-haaa, bilmiyorum. Ama honda iyidir dime
- iyidir iyidir. Hadi iyi günler

( kaçtım)
-
Böyle ama çok rüzgar yiyorum be. Boynum kopacaktı rüzgardan valla
Otobanda sabit 160 165km ile 45dk yol gittim feleğim şaştı. Arkadaş Gt650 ile veya gsr600 ile 230 -240km hız yapılabiliyor. Adamı hız değil kafasını sabit tutmaya çalışmak öldürür valla

O siperlik nekadar güzel birşeymiş bilemezsin
Bu hafta anahtar takımı ayarlayamadım yoksa bujileri değiştirip takıcaktım grenajları
4,5 ayda 8240km yol yapmışım. Son defa garantiden yağını vs değiştiricem sonrasında kendi işimi kendim yapıcam.
Bir yağ değiştirmeye 20 25tl veremem sürekli.
Zaten kitapçığa uyan bir usta yok. Adam diyor ki 8000 de bir motorun şu aksamları kontrol edilir bi terslik varsa düzeltilir. Bizim ustalar 3dk gezip geliyor sonra
-Bu motor iyi
- Abi şurasında şöyle bişe var.
-Normal yapar
Yahu nasıl normal neden başka motorlar yapmıyo o zaman?
Benim motordan bazen tık tık tık sürekli bi ses geliyo arka taraftan sonra kesiliyor. sigortaların olduğu yerden biyerden ve aldığımdan beri var. geçen söktüm kuyruk grenajını dinledim sesi. Ses "hazard relay" diye bi röle var ondan geliyor. akıma gittiğimde değiştir diycem inşallah arıza çıkarmazlar yoksa ben de arıza çıkarıcam artık.
---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:55 ----------
Arkadaşlar bizim motorların Buji numaraları neydi? Yarın motoru servise götürücemde, Castrol 10W/40 motorsiklet yağı aldım 1. lt. si 18TL.den 2 adet baya uygundu bir petrolde denk geldi. Bujileride değiştiriyim diyorum İridyum Mağzası var Denizli' de ordan alıcam, aslında onlar da bilirler tahminim ama burdan bilen arkadaşlara yine bi soruyum dedim, CR8 diye başlayıp o şekilde devam ediodu yanlış hatırlamıosam ??
kredi kartın varsa ebayden al.Aldım ama daha takma fırsatım olmadı. Benim aldığım NGK cr8e-ix gibi bişeydi ikisi kargo vs herşey dahil ingiltereden 37tl ye geldi.