Sabah akşam on numara motorlara binersen sende beğenmessin :cherry:
bak bu iyiydi :queen:
Sabah akşam on numara motorlara binersen sende beğenmessin :cherry:
valla bende lastikleri değiştireyim diyorum ama çok pahallı malesefmerhabalar, biraz arastirdim ama bi sonuca ulasamadim, umarim sizler yardimci olursunuz. Hyosunguma michelin pilot activ almaya karar verdim ancak ankarada uygun bir fiyata alip taktirabilecegim biryer bulamadim. Verilen fiyatlar 610 TL. Ankarada nerden almali bakmali?
ya bugün bir tane adam gördüm kullanan giymiş ayağına parmak arası terlik sort üste t shirt kask dahi yok öyle kullanıyor hyoyu hak vermemek elde değil aslında adam bir derecede olsa ama genellemek olmaz
istanbulu bilmemde bursada sslerde yok denecek kadar az sadece tamirciler o şekilde kullanıyorbu tipler hepsinde var.
orjinal 9bin kmdeki bir motorun neden amortisörü patlar? çokmu stopie yapmıştır yada o motorun km sinin başından 2 silinmiş olabilir.Çokta önemli değil mal zaten ortada motor grenaj olarak modeline göre gayet temiz ama 2011 tanıtılmalıydı.Sürücü kitlesine apaçi damgası yapıştırılmamalıydı.Apaçiyse kime göre apaçi? Ben mohawk başlığı takıyorum ,bunun ne anlama geldiğini ne olduğunu bilmeyen anlamayan apaçi der ama bende onlara apaçi derim? dizliğine kadar korumamla biniyorum imkan olsa tulum alır binerim çünkü o benim canımı korur.Keos: 2008 haşat edilmiş dediğin motor orjinal 9 bin km de tamamen fabrikadan çıktığı gibiöyle kuyruk kesme açık egsoz ws bile yok.Orjinal zaten adı üstünde.Türklerin böyle bir problemi var işte.Kullandığı araç gerçek anlamda dandik olsa bile bunu kabullenmiyorlar.Ben bir Hyosung kullanıcısı olarak açıkca söylüyorum ki hyosung öyle aman aman kaliteli bir motosiklet değil.Orta sınıf bir makina.Çift disk olması iyi fren yapabileceği anlamınada gelmiyor.Olanlar ortadayken hala bazı şeyleri kabullenmemenin amacını gerçekten anlamış değilim.
2011 vardı madem niye onu yollamadınız programa :cherry:yada haber verseydiniz bursadan atlar gelirdim valla madar oldu birde mimlendi apachi motoru diye :cherry:Ah ulan Felon. Ben sana dedim. Benim motoru test ettirelim diye. :cherry: Boş yere marka madara oldu.![]()
Ben daha kötü yorumlar bekliyordum açıkçası, diğer ünlü markalar içinde eleştiriler yapmıştı. Hyosung için gidişi, görünüşü, güçü, gazlaması için güzel şeyler söyledi (İtalyanlara benzetti hatta) :cat: , sadece firenlerini beğenmediale: (suzuki GSX-R 1000 içinde benzer şeyleri söylemişti), yakıt konusunu da 5-6 lt yakar demesi de kendi kullanıp demediğine göre kullanıcıdan aldığı yorumdur. Lastikleri değiştir, ön fireni güçlendir tamamdır, Valla benim aklımda daha da değerlendi bence :thumleft: