gps sağolsun, sen de sağoldostum sana bi yol tarifi yapcaktım unuttum çıkışta umarım sorunsuz dönebilmişsindir![]()
gps sağolsun, sen de sağoldostum sana bi yol tarifi yapcaktım unuttum çıkışta umarım sorunsuz dönebilmişsindir![]()
Konuyla alakasızda bu şimdi senin imzanı gördükce aklıma geliyo daha doğrusu tamamlayasım geliyo, opel show romda calışan bi abim motoru görünce ;
- Kaclık bu
+ Sen söyle
- 1000 lik
+ yok ya
- 1300 lük![]()
yok kanka geldiğinde verirsin bi ara yorgunsan boşversen yine iyisin sticker'ın yok koskoca 250 yazan
Ali kaynattım aynayı..çok yorgunum gelemedim o yüzden..biyerlere gidiceksen getireyim ?
yok kanka geldiğinde verirsin bi ara yorgunsan boşver![]()
En cok ikimiz cıkmışız, bizim icin iyide diğer arkadaşlar gözükmedi, keşke kamerayı takan en arkalarda takılsaydıda herkez cıksaydı ferah ferah.
![]()
2008model bi motorla tanıtım yaptı 6litre yakıyo dedi.Altınelbiseliadamdan biraz daha motor hakkında bilgi sahibi olup o şekilde incelemesini isterdim.İncelediği modelin karbüratörlü olduğunu vs hiçbirşeyden haberi yokmuşta sadece incele incele diye ısrar edenlere alın inceledim işte dermişcesine bi program olmuş.Birazdan Skyturk Altınelbiseliadam programında Hyosung GT250R vaaaaaaaarrrrrrrrr!!!!! İzleyiiiiin!!!!!!
2008model bi motorla tanıtım yaptı 6litre yakıyo dedi.Altınelbiseliadamdan biraz daha motor hakkında bilgi sahibi olup o şekilde incelemesini isterdim.İncelediği modelin karbüratörlü olduğunu vs hiçbirşeyden haberi yokmuşta sadece incele incele diye ısrar edenlere alın inceledim işte dermişcesine bi program olmuş.
programa çıkarmak için tank pad i bile olmayan 2011 model ararken 2008i seçmeside ilginç
frenler gözüktüğünün aksine (çift disk) rakiplerinden biraz daha zayıf ama 2008le 2011 arasında çok fark var.Üstelik frenleri de sorunlu.
frenler gözüktüğünün aksine (çift disk) rakiplerinden biraz daha zayıf ama 2008le 2011 arasında çok fark var.
@osman_22
nereden izledin nete düşmüş mü video? bi saattir arıyorum bulamadım.