ata sözü olacak laf valla:cherry:Bu zamanda bi motorcuya en güzel hediye benzindir :cherry:
ata sözü olacak laf valla:cherry:Bu zamanda bi motorcuya en güzel hediye benzindir :cherry:
Çok erken yavTamamSaat 20:30 da Koçtaşın önünde buluşuruz. Gidilecek alana beraber gideriz
544 885 2998 CAN
bende işten kaçak yapıyorum bişe olmazÇok erken yav. Ben işteyim şuan anadolu yakasında 8 20 de evde oluyorum.E bide hızlısından iftar edeyim. 9 da olalım. Sonra uçarız zaten oraya
Uymazsa ayrı ayrı gidip de buluşabiliriz. Ama birisi google mapden alanın gidiş haritasını koysun benim için. İşten kaçak kaçak yazıyorum patronlar içeride.
E-5 den küçükçekmece'yi geç. E-5 de rampayı çıkar çıkmaz Avcılar girişi var. O tebeladan gir. Az ileride Sahile nasıl giderim diye kimse sorsan gösterirAma bulamam yada zorlanırım diyorsan saat 9 da koçtaşın orda beklerim.
21:30 gibi orda olmuş oluruz sanırım.
Yoldaydım ben sen cevap yazdığında bekleme ben bulurumE-5 den küçükçekmece'yi geç. E-5 de rampayı çıkar çıkmaz Avcılar girişi var. O tebeladan gir. Az ileride Sahile nasıl giderim diye kimse sorsan gösterirAma bulamam yada zorlanırım diyorsan saat 9 da koçtaşın orda beklerim.
21:30 gibi orda olmuş oluruz sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
La bekliyimmibişi yazsaydın
haha
unutma gibi bi durum olmaz hocam en az 5 motor garanti ama bu akşam 10 gtr olcazArkadaşlar unutmayın! Hadi orada bekliyoruz.....
Dğer topiclere de haber vermek lazım aslında.