bi kac gundur nete gıremıyordum yrdmlar ıcın tskler
tanıdığın iyi bir boyacı ve ona götürebileceğin resim yada gerçek bir motor modeli varsa sana yapabileceğine eminim.hatta bu motordu sanırım sahibi boyasını bile yurt dışından özel getirttim demişti.(bayağı beğendiğim için sormuştum bende yaptırmak istiyordum)sanırım böyle repsol birkaç tane var.hatta kendisi normal (boyasız )grenajla bile takasa giriyordu.
sahibinden..comda buldum ama msg atıp aramam ragmen(cep kapalıydı) cevap alamadım bişekilde ulasırım ona sanırım tskler..
Bence bu işin profesyonellikle hiçbir alakası yok.Resimde görünen Repsol Hyo'nun normal turuncu-siyah Hyo'dan tek farkı ekstradan boyanmış kırmızı ve beyaz bölümleri,stickerları,ha bir de tabi jantları.Yani demem o ki,eğer turuncu-siyah bir Hyo alınırsa Repsol yapmak gayetten kolay olacaktır.Öyle ki ben istesem motoruma ekstra boya yaptırmadan,sadece reklamcılardan aldığım kırmızı ve beyaz tabakalar bir de Repsol ve diğer yarış stickerları ile 3-4 gün gibi kısa bir sürede Repsol haline çevirebilirim.Ama orjinali sırf daha asil göründüğü için Repsol işine girmek istemiyorum.Bu arada yaratmak Allah'a mahsustur.:cat:
keske 2-3 sticker la olsa
orjinali asil haklısın ama zevk meselesi işte çok isterdim repsol modeli bu motora cook yakısıyor..
http://www.motorboya.com/
örnekleri incelersen sorun kalmayacak eminim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 PM ----------
Kemalettin usta hayırlı olsun... eee nerde 600F?![]()
link için tskler pzt arayıp bilgi alacagım
bnm soracagım yetkilililere veya ulasırsam sahibine turuncu siyah rengi almak bu modeli yapmakta daha mı mantıklıdır?? baska renk olunca mesela kırmızı grenajın yuzeyın kazınması boyasız hale getırılmesı nasıl olur boya maliyetı nedır dizaynı- özel stickerlarının maliyeti ve bulunabılırlıgı -- turuncu jantlar ve maliyeti
sanırım aklımdaki bu sorulara motorboya linkindeki telefonu arayınca ulasıcagım
sız yınede bu tarz ;motorboya gibi,, varsa bıldıgınız yerler paylasabılırsınız
Son düzenleme: