sence güncel olarak almayı düşünen birisine hyo mu dersin st mi dersin? st ler nedense bana stickerlar ve o yeni beyaz gösterge ile çok itici gelior yaw
merhaba arkadaşlar motoruma tiger tüp taktırmak istiyorum performansta bir artıs olurmu sizce..?
bende öle düşünüorum da işte tutup makinayı bi tarafa gömerim alet zarar görür snra karburatör- enjeksion davasına kabız olurmuyum die düşünüorum yalnızca...
Yok alacağım için filan sormuyorum.Kaç euro/dolar'dı da ne kadara geldi,onu öğrenmek istediğimden link istedim.İlgin için teşekkürler.İyi geceler...kemalettin link burda : http://cgi.ebay.co.uk/03-08-HONDA-C...66:2|39:1|72:1683|240:1318|301:0|293:1|294:50
ayrıca güvenilir bir satıcı. beklediğimden çok daha hızlı elime ulaştı ürünler... tabii orjinalinde kabloyu geçirecek bir delik filan yok. dışardan dolaştırman gerekir ama ben ince bir delik delip kabloları da ortasından geçirdim, bir de kablolar bir arada dursun ve beyaz renkli kablo görünmesin diye makaron geçirdim dışarısına. elinden iş gelirse ki geldiğini biliyorum (motorunun yapılış resimlerinden) rahatlıkla uyarlama yapacaksındır alırsan...
one yav daha yenımı bındın motorunaEvet Bugün İtibariyle motoruma kavustum.. İyicene bi seviştikSonra asfaltta üzerine üzerine tepindim; güze gidiyor
![]()
tolgacım 2 teker malesef türkiyede iyi bakılan bir alet deil her çoluğun çocuğun elinde (yaş olarak deil akıl olarak) e malum kendi başında ayakta duramadığı için servis ve ustalık sorunuda oldukça fazla olduğu için alabildiğin en yeni ev modelli en modern motoru almalısın, garnati kapsamında olması, km sinin düşük olması, yaşının küçük olması sana inanılmaz büyük avantajlar sağlıyacaktır..
sorunun cevabu bü cümlelerden çıktı sanırım![]()
Cako sapıksın sen yavEvet Bugün İtibariyle motoruma kavustum.. İyicene bi seviştikSonra asfaltta üzerine üzerine tepindim; güze gidiyor
![]()
Cako sapıksın sen yavAllah tadını aldırsın kardeşim.
Veee arkadaşlar devir sahibim Türkiye'ye bugün döndü.Sağolsun uçaktan iner inmez ilk işi beni aramak oldu.Yarın İstanbul'dan Adana'ya geçip bana vekalet gönderecek.Yok mu Orange Edition Hyo isteyen
Ahanda link-http://www.sahibinden.com/kesinlikle_kazasiz_sorunsuz_tertemiz_gt250r_orange_edition_-59WQQaXQQ15282532WQQpXQQdisplayitem
Evet Bugün İtibariyle motoruma kavustum.. İyicene bi seviştikSonra asfaltta üzerine üzerine tepindim; güze gidiyor
![]()
insan msj atar dimi arar haber verir yada ahahaha :mrgreen:
YOK OlUM BUGÜN GELDİM DAHA... Yani ilk günüm bi yorgunluğumu atayım![]()
YOK OlUM BUGÜN GELDİM DAHA... Yani ilk günüm bi yorgunluğumu atayım![]()