Arkadaşlar, belki fotoda farketmişsinizdir, benim motorun aynaları orjinal değil, kanuni racer aynası.
Ben, bu aynaları değiştirmek istiyorum, ancak, bir aynaya 100-TL vermekte, ağrıma gidiyor.
Size bir danışayım dedim, CBR 600 aynası alsam benim Hyo'ya olur mu?
Fotolara bakıyorum, CBR 600 aynası ile benim motorun aynaları pek fark yok gibi duruyor.
Balatalar yeni değişti.. önceki sahibi değişmiş. bende onları yaparsamiyi oluk sanırım yağ vebuji ler için önerdiğin bir marka varmı ilk defa yapıcağım için önerirsen bişiler iyi olur. sağol..
arkadaşlar egzozun ıcını bosalttırsam nasıl olur
Arkadaşlar, belki fotoda farketmişsinizdir, benim motorun aynaları orjinal değil, kanuni racer aynası.
Ben, bu aynaları değiştirmek istiyorum, ancak, bir aynaya 100-TL vermekte, ağrıma gidiyor.
Fotolara bakıyorum, CBR 600 aynası ile benim motorun aynaları pek fark yok gibi duruyor.
Kardeş bu e-bay'dan alışverişi nasıl yaptığına dair bilgi verirsen sevinirim.Çünkü bazen çok güzel kitler ve aksesuarlar çok uygun fiyattan satılıyor.Almak istiyorum ancak işin yolunu,yordamını bilmediğim için alamıyorum.Bu arada resimleri de bekliyoruz.Teşkkürler:rendeer:10 gün kadar önce, ebay'dan aldığım, karbon kaplamalı ve sinyalli cbr600 aynalarını taktım. gayet tabi ki oluyor. çifti 85-86 lira civarı bi şeye geldi. üstelik inanılmaz kısa sürede ve gayet güzel bi paketle elime ulaştı.
Teşekkür ederim.:rendeer::rendeer::rendeer:resim çekmedim valla hiç bu haliyle. ama ilk fırsatta eklerim inşallah.
ebay'dan alışveriş bilince aslında çok kolay ve inanılmaz ekonomik. özellikle arabam için yedek parçaları 3'te hatta 4'te bir fiyatına bile aldığım oldu. daha yeni hararet müşürü aldım, burda 60-70 lira, bana 35 liraya geldi. burda hurdacıda bile çıkmasını 600 liradan aşağıya vermedikleri ECU (elektronik beyin)'i 86 liraya almıştım.
bu alışveriş konusunu burda anlatmak çok zor ve uzun kemalettin. ama şu siteyi bi incele derim : http://www.iyibey.com/ ve http://forum.iyibey.com/
ben hala her gün yeni bir özelliğini keşfediyorum bu işin. ama sanırım başlangıç için ne yapman lazım, ordan öğrenebilirsin.
sölediğin gibi enjeksiyonlu olduğu için karbüratör dışında her türlü parçası uygundur..
itici geliyorsa hyo al.
bende öle düşünüorum da işte tutup makinayı bi tarafa gömerim alet zarar görür snra karburatör- enjeksion davasına kabız olurmuyum die düşünüorum yalnızca...