---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:04 PM ----------
evet motorun kalbından ve gidonun açısından dolayı ani manevralar ve dar alanlar tehlike yaratıyor.(aynanın tanesi 90 tl civarı bir sinyal 60 tl)yoksa motorun hızlanması çok çok iyidir.zaten kingman kardeşi
m olayı güzel özetlemiş şimdiden hayırlı olsun diyelim :cat:[/QUOTE]
inşallah alacam....
arkadaşlar daha almadan yazdıklarımı özenli cevaplarla kafamda netleştirdiniz....
bi alim daha çok kafanızı şişirecem,,,nede olsa asfaltı öpe öpe:cherry:
servisten servise:mrgreen::mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:41 PM ----------
Yüksek hız yapan bir motor almamakla en iyisini yaparsın.Ben de senin gibi düşünerek 30 beygir bana yeter dedim ve hız olarak memnunum şu an.150 km hızları çok rahatlıkla aşabilecek bir motor.Bundan fazlası da iki tekerle bana lazım değil.Ayrıca gt250r'nin 100 km üstündeki hızlarda yol tutuşu güven veriyo.Arka lastiğin kalınlığı , ağırlık merkezinin iyi ayarlanmış olması , frenlerin disk fren olması çok iyi.Tam bir asfalt motoru.Belki lastiklerin daha iyi bir marka ile değiştirilmesi iyi olur.Krank kırma konusunda ben bişey diyemicem.Ancak 2008 modellerden itibaren motor komple değişti.Enjeksiyonlu sisteme geçildi.Galiba krank sorunu da ortadan kalktı.Ben 2008'den sonra krank kıran duymadım.Ses olarak da 4 silindirli race motorların sesini bekleme bundan.Orijinal eksozla nerdeyse hiç ses yok diyebilirim.Ancak değişik eksoz takanlarda gayet güzel ses var.Ancak dediğim gibi o 4 silindirli race motorların sesini bulamazsın.
valla usta makinayı alacam ve ses çıkarması için elimden geleni yaparım,,malzeme mi malzeme,para mı para,,usta mı usta,,dışardan mı getirtilecek aynen devam benim makinaını mutlaka güçlü ses vermesi lazım....sürerken benim stresimi alacak,,,valla yksa her akşam oturur karşısına papağana konuşma öğrettikleri gibi bağıra bağıra 600rr taklidi yapa yapa, öğretirim kükremeyi:cherry::cherry::cherry: