thankyou everbody
çakalaz ne yaptın yav 3 litre yagla kızartma mı yapıcan?:queen: 1.450 gr yag alıyor tabii filtreyi de degiştirirsen 1.500 gr.sakın fazla yag koyma bu sıcakda motor çekişden düşüyor sonra her buldugu delikden yag atıyor. bulursan repsol ü dene:cat: ha bu arada servisde yag degiştirirsen yagın kapagını ve koruma bandını senin gözünün önünde açmıyorsa koydurma kardeşim al yagını paşa paşa kendin degiştir.4 litrelik markalı yag bidonuna açık yagı koyuyorlar sonrada 2 litre yag aldı ver 40 kagıt diyorlar tuazaga düşme yag filtreside istanbulda 15-20 lira arası tutturabilidklerine kolay gelsin
evet can dostum güzel insan güzel dileklerin ve verdiğin bilgiler için sonsuz teşekkürler..öncelikle kemalettincim teşekkür ediyor ve allah gönlüne göre versin diyorum.... gelelim konumuza yani kendi konuma zonta birebir sen kullandığın için styi bana çok faydalı bilgiler verdin.içim ferahladı nasılmı tuşlar çok sert ya ben saati ayarlamaya çalıştım ve çzünceyekadar bi 150 200 sefer basmışımdır

neyse sonunda ayarladım ama ertesi gün motora biniyom iki dakka sonra hız göstergesi donup saat yanıp sonmeye başlıyodu canım acayip sıkıldı kontağı kapatıp açınca ve düzeliyordu neyse dediğin gibi galiba sonradan algıladı benim o fazla basışlarımı

neyse demek bu gün bitti mesela bugün odo trip yapmak için bir kaç sefer batım..bi süre sonra baktım değişti neyse dediğin gibi can sıkacak bi durum değilmiş öğrenmem iyi oldu allah korusun beyin meyin ne biliim kafayı yedi dedim herhal..şimdi gelelim başk konuya dostum sabahları açınca yada dükkanın önünde yatıyoya ilk çalıştırdığımda 2bin 3bin devir arası gaz yemiyor hatta marşa basıp çalıştırıyom çalışıyor azgaz vermeye çalışıyom stop ediyo hemen gazı yemiyor.hatta yürüttüğümde tekler gibi oluyo ama 4bindevirden sonra yapmıyo yada 4-5 dakka sonra düzeliyo servisi aradı bujilerden olabilir dedi acaba değiştireyimmi yoksa buji temizlemek işe yararmı buji anahtarım var elimde anahtar tutuyo bu işlemi kendim halledbilirim yada burdaki motorcunun başında bekleyipmi halletsem acil cevap valla rahat beslenmiyo garibim..üzülüyorum yarın shelle gidip 97oktn koyayım belki kendine gelir

cakaoo dostum ben 10 40 koyduruştum yada koydurduğumu zannediyorum çünkü verdim yağ bidonlarını gönderdim adamlar değiştik dediler bura çok sıcak dostum 1050 koydurmam lzım internetten almayı düşünüyorum.sağlam biyer bulursan banada haber et... :cat:kemalettin kardeşim biliyorum belki bizde yakın zamanda daha yüksekccye geçiş yapmayı düşünebiliriz..aman diyorum dikkat diyorum başkada bişi demiyorum...allah gönlüne göre versin...sanırım şimdiye kadar ki en uzun mesajım oldu zaman ayrıp okuduğunuz için teşekkür ederim saygılar sevgiler.....fereslebooy du sanırım antepli kardeşim bana cam kaplatmayı halletmen lazım gelince camı yanımda getireceğim

tekrar iyi akşamlar..:rendeer: