Fiyatları düşürün beylerHemen satarsınız o zaman
İkinizin motoru da aklımda; güneyde Kemalettin; Kuzeyde faruking in motorunu tavsiye ediyorum ...
Kemalettin bence yine satamicaksın![]()
Hüseyin sağol önerdiğin için.Şimdiki aklım olsa asla motorumu boyatmazdım.Elimde bu kadar ispat olduğu halde milletin kafasında illa bir soru işareti oluyor.Bu arada ben senin ne zaman abin oldum?kemalettin abinin motorunu bende bi arkadaşa önerdim.
ama boya sorun oldu![]()
Bugün ilk defa bir motor için keşke 3-4 ay sonra satılsaydı dedim
http://www.sahibinden.com/temiz_sorunsuz_tiger_egsozlu-20WQQaXQQ14990445WQQpXQQdisplayitem
Yok ağam bu sefer kesin satacam.
Hüseyin sağol önerdiğin için.Şimdiki aklım olsa asla motorumu boyatmazdım.Elimde bu kadar ispat olduğu halde milletin kafasında illa bir soru işareti oluyor.Bu arada ben senin ne zaman abin oldum?![]()

arkadaşlar bu yağ olayı innın benide gerdi bildiğimiz birşey var oda yağın bizim motorlar için olmazsa olmaz olmasıdır..tuhaf bi cümle olduçakalaz ne yaptın yav 3 litre yagla kızartma mı yapıcan?:queen: 1.450 gr yag alıyor tabii filtreyi de degiştirirsen 1.500 gr.sakın fazla yag koyma bu sıcakda motor çekişden düşüyor sonra her buldugu delikden yag atıyor. bulursan repsol ü dene:cat: ha bu arada servisde yag degiştirirsen yagın kapagını ve koruma bandını senin gözünün önünde açmıyorsa koydurma kardeşim al yagını paşa paşa kendin degiştir.4 litrelik markalı yag bidonuna açık yagı koyuyorlar sonrada 2 litre yag aldı ver 40 kagıt diyorlar tuazaga düşme yag filtreside istanbulda 15-20 lira arası tutturabilidklerine kolay gelsin
Yağ ve yağ filitresi değişimi çok kolaymış kendim yaparsam garantiden çıkarmı 2. bakımını ve hava filitre yeri nerededir acaba bulamadım bir türlü.
bilmem öle demek geldi içimden:cherry:
Mehmet abi,Allah tadını aldırsın çok tatlı duruyor.Hele şükür birisi yazdı yahu
Evet doğru secim yaz aylarında 10/50 dir...
AYRICA aRkadaşlar Hyo kaç litre Yağ alıyor ? 3 Denildi bana yahu ? :cyclopsan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------
Veee son olarak ; Mehmet arkadasımızın Yeni aldığı ST nin 1 fotoğrafını yüklüyorum... Daha cok yükleyecektim ama bağlantısından dolayı yollayamadı kardeşim
DEvamı kendisi tarafından yüklenecektir...
![]()