tabi başka şehirden değilse.
sehir disina kayitli hyosung gt250r noter satisi 275,24 tl. 2 hafta once fiyat buydu.
arkadaşım bak sen parayı havale gönder kemalettinde sana motoru göndersin ben baktım motora cımcık gibi valla paramı ayakkabıya yatırmasaydım valla alıp mardine getirirdim şaka bi yana nalaşın valla yoksa sonunda bana kalacak...Ortada bulusalım![]()
arkadaşlar eğer iyi bir alıcı bulursam daha yeni aldım diyebileceğim hyo'mu satmayı düşünüyorum. İlgilenen olursa : http://www.sahibinden.com/ogretmenden_daha_3750km_de_2008_gt250r-26WQQaXQQ14703463WQQpXQQdisplayitem
Selam arkadaslar.
2008, GT250R motoruma egzoz modifikasyonu yapmak istiyorum ama servis egzoz degisirsen garanti kapsami disina cikar diyor. sormak istedigim soru;
Egzoz bosaltma yaptiran var mi hic? Cikan parca istenildiginde tekrar takilabiliniyormus.
Ayrica ses olayi nasil? Gurultu mu cikariyo yoksa tok guzel bir ses mi?
Bu konuda tecrubesi olan arkadaslar bana yardimci olabilir mi?
Ben aracın kasko değerine göre noter masrafının belirlendiğini duymuştum.Ama en iyisi yakınlardaki bir notere sorman olacaktır.:cat:Motora göre değişiyor mu? Mesela ben ikinci el YZF R125 alacağım 6.000 TL'ye. Belli bir oran mı var satış fiyatı üzerinden?
Valla Mehmet abi çok iyi olurdu hemen gidip f'i alırdım.:cat:
arkadaşım bak sen parayı havale gönder kemalettinde sana motoru göndersin ben baktım motora cımcık gibi valla paramı ayakkabıya yatırmasaydım valla alıp mardine getirirdim şaka bi yana nalaşın valla yoksa sonunda bana kalacak...
Cako en iyi sesi,eksozu açtırmak veriyor.Hem güzel bi ses çıkmasa bile cebinden para çıkmadığı için güzel geliyorEn iyi sesi zaten Smokehead veriyor bunlarda..
5650 Peşine alayım :cherry: :wiinkk: :cherry:
noter satışı istanbulda 2007 model için 203 tl verdim
benimkinde smokehead var manyak ses veriyor.
Arkadaşlar; Hyosung GT 250 R; Noter satısı ne tutuyor? Kesin rakam bilen yazsın...
Sadece Noter satısı..
Yooo patlamazBen temiz motor alacağım ucuza göreceksiniz
![]()
noter satışı istanbulda 2007 model için 203 tl verdim
benimkinde smokehead var manyak ses veriyor.