kemalettin kardeşim aynen valla artık her antep e geldiimde çağıracam seni inşaallah 600f alırsın da bizde bineriz.gerçi pek etik değil emanet makinaya binmek ama olsun abi kardeş arasında lafı olmaz :cherry: arkadaşlar bide siz kemalettinin makinasını sadace resimlerde gördünüz bense birebir kanlı canlı gördüm bindim en güzelide ışıklarda dururken bu dört tekerciler nasıı bakıyo altındaki 30binlik araba senin şeklin şemalin on kat daha yerinde valla çok tatlı bi makina o turuncunun inanılmaz bi çekimi var kısmet olursa ben burdan bi 2008 st kanuni bakıyorum bu makinaya en son ne verilir makina temmiz dörtbinde makinanın refaransı var yani öyle sorunu falan yok lütfen bi yorum ne bilimm sahibinden.com fiyatlar yazıyo ama rayıp konuştuğunda faiyat bayaa oynuyo güzel bi pazarlık yaptık sizce en son ne kadar vereyim...lütfen yorum sevgili hyocular özellikle zonta ve kemalettin demim diğer arkadaşlar alınmasın..hepiniz aynısınz valla benim içinsevgiler saygılar... pardon link i unuttum http://www.sahibinden.com/acil_satl...rum alayım diye ama yanasmıyor ...[/QUOTE] :)
Ah keşke gelebilsem...Kemalettin atla motora gel buraya ; masrafın benden ; 4750 Peşin vereyim :cherry:
Şaka değil.. Gercek ..
Kemalettin atla motora gel buraya ; masrafın benden ; 4750 Peşin vereyim :cherry:
Şaka değil.. Gercek ..
Hem ben geleceğim hem 4650 :cyclopsan O olmuyo işte ...
Abi ehliyeti dün aldım ama,o yolu çekecek sabır yok bende.o yol bitmez ama otobüse koyarsa motoru biter: ) ama kemalettin oraya gel ben masrafları vereyim dedin ya kemalettinin ehliyeti yok tu sanırım o yüzden sen gel hem baklava ye hemde motoru al tabiki o şaka ama umarım anlaşırsınız
Abi ehliyeti dün aldım ama,o yolu çekecek sabır yok bende.ha bi de pazar günü öss var.
![]()
Ortada bulusalım![]()
Ortada bulusalım![]()
ok bence konyada buluşun kemalettin : ) sen de ordan otobüse atlar dönersin antebe
hey millet uzun zamandır beklediğim gün geldi ilk motorumu dün aldım biraz turladım gece yarısı girdim eve sabahta işe geldim yakında fotoda eklicem herkeze kazasız belasız sürüşler.
Hayırlı,uğurlu olsun.Ancak hyo başlagıç motoru olarak diğerlerine göre çok daha atik,lütfen dikkatli olun.Allah tekerinizi düz bastırsın.hey millet uzun zamandır beklediğim gün geldi ilk motorumu dün aldım biraz turladım gece yarısı girdim eve sabahta işe geldim yakında fotoda eklicem herkeze kazasız belasız sürüşler.
hey millet uzun zamandır beklediğim gün geldi ilk motorumu dün aldım biraz turladım gece yarısı girdim eve sabahta işe geldim yakında fotoda eklicem herkeze kazasız belasız sürüşler.