Günnceellllll
Hyo'cular...!
Nerelerdesiniz yaw?
Kimse yok mu?
@ Kemalettin
Hala motora talibim :cherry:
Mehmet abi,en az senin kadar ben de tanıştığımıza memnun oldum.Motorumu almayacak olsan bile ben bir abi edinmiş oldum.:rendeer:uzun süredir flört ettiğim hyoyla nihayet bir buluşma şansımız oldu.
antepte kemalettin kardeşimin hyosunu test ettim.ben bilinçli bi motosiklet utknu olarak fazla beklenti içerisinde olmadan bismillah dedim bindim makinaya ilk dikkatimi çeken gidonun büyüklüğü one dehşet duruş öle ikincisi kontrol paneli tek kelimeyle birinci sınıf.kontağı cevirdim bklentimin üstünde bi ses baya güzel bide egzast osjinaldi tiger ve smoked düşünmüyorum bile.bismillah dedim bindim altımdakinin 250cc bir motor olduğunu düşünerek performansı baya güzel.tek eksiği ilk bindiğimde sabahtı sanırım kemalettin muhtemelen evden geliyordu.demem oki lastikler yoldaki izlerde sağa ola hafif kaçıyordu.ama sonraki yarım saat birsaat sonra ondanda eser kalmadı sanırım lastik değişse iyi olur genel olarak orjinalden şikayet var...sonuç olarak şunu diyorum güzel düşünen güzel görür ben beyendim parasına göre çok güzel bi makina..makina güzeldi niye almadın diyeceksiniz valla parayı denkleştiremedik..kısmetse olur tabii.herkes selamlar saygılar valla öncelikle kemalettin kardeşimle tanıştığıma çok sevindim ve hyoyla gezmekde çok güzel bir tecrübeyd..tekrar sevgiler saygılar..
Sen talip olmaya devam et Cako.@ Kemalettin
Hala motora talibim :cherry:
Hiç sorma Ahmet abi,Cako o fiyatları veriyor hemen hemen.kac liraya 1500 TL Mİ : )) şaka bir yana kemalettinin motoru cok güzel hele yeni hali....almaya değer
herkeze çok selam
bu formu uzun süredir takip ediyorum ilk motorumu almak için bilgi ediniyodum gerçekten çok güzel bir forum. ilk motorumu almak için sizden yardım istiyorum. iki adet hyo 250 r var bir tanesi 2007 model diğeri 2008 model motor kısımları sağlam. tek farkları
2007 model kırmızı renk yushimura egzoz var ön arka orj. dunlop lastikler var 7400 km de boya durumuda gayet iyi
diğeri ise
2008 model turuncu 4500 km de ve normal modifiyesiz. yanlız yan yatmadan dolayı depo üstünde ceviz büyüklüğü kadar ezik ve grenajında bir yerde çatlak var ve dikkat çekici çizikler var
ikisininde fiyatı 6500 tl sizce hangisini almalıyım yardım ederseniz sevinirim
herkeze çok selam
bu formu uzun süredir takip ediyorum ilk motorumu almak için bilgi ediniyodum gerçekten çok güzel bir forum. ilk motorumu almak için sizden yardım istiyorum. iki adet hyo 250 r var bir tanesi 2007 model diğeri 2008 model motor kısımları sağlam. tek farkları
2007 model kırmızı renk yushimura egzoz var ön arka orj. dunlop lastikler var 7400 km de boya durumuda gayet iyi
diğeri ise
2008 model turuncu 4500 km de ve normal modifiyesiz. yanlız yan yatmadan dolayı depo üstünde ceviz büyüklüğü kadar ezik ve grenajında bir yerde çatlak var ve dikkat çekici çizikler var
ikisininde fiyatı 6500 tl sizce hangisini almalıyım yardım ederseniz sevinirim
Mehmet abi,en az senin kadar ben de tanıştığımıza memnun oldum.Motorumu almayacak olsan bile ben bir abi edinmiş oldum.:rendeer:
kemalettin kardeşim aynen valla artık her antep e geldiimde çağıracam seni inşaallah 600f alırsın da bizde bineriz.gerçi pek etik değil emanet makinaya binmek ama olsun abi kardeş arasında lafı olmaz :cherry: arkadaşlar bide siz kemalettinin makinasını sadace resimlerde gördünüz bense birebir kanlı canlı gördüm bindim en güzelide ışıklarda dururken bu dört tekerciler nasıı bakıyo altındaki 30binlik araba senin şeklin şemalin on kat daha yerinde valla çok tatlı bi makina o turuncunun inanılmaz bi çekimi var kısmet olursa ben burdan bi 2008 st kanuni bakıyorum bu makinaya en son ne verilir makina temmiz dörtbinde makinanın refaransı var yani öyle sorunu falan yok lütfen bi yorum ne bilimm sahibinden.com fiyatlar yazıyo ama rayıp konuştuğunda faiyat bayaa oynuyo güzel bi pazarlık yaptık sizce en son ne kadar vereyim...lütfen yorum sevgili hyocular özellikle zonta ve kemalettin demim diğer arkadaşlar alınmasın..hepiniz aynısınz valla benim içinsevgiler saygılar... pardon link i unuttum http://www.sahibinden.com/acil_satlik_s_t_kanuni_gt250r-93WQQaXQQ13098621WQQpXQQdisplayitem