harbiden ufaktan kafama yatıo bu topcase olayı bu file ağır şeyleri tutamıyo anca tırıştan ufak şeyler taşınıyo, tak çıkart pratik bi çanta hiçte fena olmaz
bu egzoza para vereceğime egzozsuz gezerim daha iyi bezaten ne ses var ne bişi
Fotoğrafları ekledim. Kalite telefonla çekildiği için düşük ne yazıkki.
Sanıyorum Anlaşamadık :silent:
nasıl ya a?? oreta yolu buluruz ya. ama tahmınım sen gittin adama 5 bin tl teklif ettin :
Eşimle uzun yola gidiyoruz. Hem eşimin sırtını yaslaması için hem de eşya taşıyabilmemiz için topcase kaçınılmaz oluyor. Şehiriçinde çıkarılabilir tabii. Ama çanta yokken sadece demirin, motorun şeklini çok bozduğunu düşünmüyorum.
Tabii R sahipleri işin şekliyle daha fazla ilgilenirler![]()
Öncelikle s&t kanuni 2008 model Gt250R sahibi olarak makina gerçekten guzel 250cc arasında rakip olacak tek makina kawasakidir sorun cıkarma olayına gelince kronik olarak bir sorun yok krank kırma olayı makinayı redline sokmadığın surece sorun yok ki yeni makinalarda devir kesici var ama biraz gec devreye giriyor ama giriyor uzun yoldada cok guzel makina hiç yorulmuyor sen yorulmadığın sürece
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:54 PM ----------
Bursadaki Hyosung S&T kullanıcıları burdalar mı?![]()
![]()
ben bu motosiklet icin turkiyenin renault 9 broadwayi diyorum zaten,ekonomi,performans uygun yedek parca.az yakiyor ve vergisi en dusuk performans...
Eşimle uzun yola gidiyoruz. Hem eşimin sırtını yaslaması için hem de eşya taşıyabilmemiz için topcase kaçınılmaz oluyor. Şehiriçinde çıkarılabilir tabii. Ama çanta yokken sadece demirin, motorun şeklini çok bozduğunu düşünmüyorum.
Tabii R sahipleri işin şekliyle daha fazla ilgilenirler![]()
hacı depo ezikmiş.
çakoyla konuştuk ta akşam.ortası bulunmuyo yani:cherry:
depo ne kadar ezık ? fındık kadarsa ne sorun olur ? vakumlat olsun bitsin.
binici adam böle ufak seylere bakmaz hacım ne kadar ıstıyor akıf
Xenon far ben aldım kısa zaman içinde taktıracam kısalara akuyu zorlama gibi bir durumu yok hatta daha az enerji cekiyor bizim makinalar için gerekli cunku farları kotu fiyat olarakta 70tl den başlar ve cıkar bildiğim kadarıyle kingman30