Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ben de motosikletim (Comet 650) için çok araştırdım çanta işini. Çanta seçmek kolay ama aparatını yaptırmak cidden zor iş. Sonunda bir sandalye üreticisine tarif ederek yaptırdım. Usta çok yetenekli bir ustaydı. Tahminimden daha estetik ve daha sağlam bir aparat yaptı. Üzerine 52 litre SHAD çanta alacağım bugün.

Yaptırdıktan sonra foto koyabilirsen iyi olur aslında çünkü 650 daha heybetli olduğundan arka çanta farklı olabilir.

Dün demiri sprey boyayla boyadım. Bu akşam da çantayı monte edeceğim. Son halinin fotosunu çeker koyarım siteye.

Yaptırdıktan sonra foto koyabilirsen iyi olur aslında çünkü 650 daha heybetli olduğundan arka çanta farklı olabilir.

kasa olarak aralarında bi fark yok ...oadar aynı yani harbiden resimleri bekleriz ya...scoterda ne guzel bagaj vardı bunda kilit koyacak yer bile yok şık durursa bende alim diyorum.en axzından biraz uzak gezilerde takılır ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Millet 600 f'lere arka çanta takıyo touring yapıyo.Ben de benim gt250r'ye taksam mı acaba?Çok cins dururmu ki?

Harbiden yaw, ben de scooter kullanırken, ne güzeldi...Arkada topcase vardı, kitap, elbise, icabında kask ne bulsam içine tıkardım, kilidi de koltuğun altında hangar gibi bir bölme vardı, oaraya yılan gibi kıvırıp tıkardım...

GT R de kilit koyacak bir yer bile yok, bir yere giderken eşya götürecek olsam sırt çantası takmak zorunda kalıyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kader birliği

çinle başladım koreye geçip en sonda japonlara geçerim heralde
paran fazla geldi herale.arkadaşım cep telefonu degilki bu.alsat alsat milleti ihya edeceksin.birkere al tam al kardeşim parayı sokaktanmı topluyorsun
selam zonta kardeş sanırım sende daha önce gs 200 kullanıyordun yanılıyormuyum yoksa valla bende balık hafızası var ama bi şekilde nickin aklımda kalmış bide imzan gerçeten aynen düşündüğü gibi olacak ben çinliden kurtuldum gs200 şimdide hyo düşünüyorum seninle özel konuşmak istiyorum benim msn [email protected] mutlaka yaz 99 2000 r6 ile hyo arasında kararsızım biraz daha hyoda pişmek istiyorum ban mutlaka ulaş.

asm

Arkadaşlar,motorlarınızın yedek parça fiyatlarının uçtuğunun bilmem farkında mısınız.

Kanuni işi devralmadan önce taş çatlasa 500 lira olan egzoz şimdi 2300 küsür lira

Biz buralarda GT250R şöyle iyi böyle iyi(veya şu motor şöyle iyi böyle iyi)derken ithalatçı firmalar döşüyor zammı.

2360 liraya scooter alınır yahu!

asm

Egzoz tüpü bile sadece 2000 lira.

Benim 500 lira dediğim de tüp gerçi. Olsun, 500 nire(ki 500 bile yoktu galiba önceden bu egzoz tüpü) 2000 lira nire!

Vallahi motor işinden öyle bir soğuyorum ki bu fahiş fiyatları görünce. Düşünsenize motoru almaya paranız yetiyor,belli bir keyif yaşayayım diyorsunuz ama parça ihtiyacınız olunca görüyorsunuz anyayı konya'yı(sözüm meclisten dışarı)

En iyisi piyasada yaygın olan bir motor almak ve çıkma parça vs. bulmak.

Bunların insafı kurusun!

Son düzenleme:
2360 ona verene kadar bitane daha motor alır yedek parcayaparım hemde binerim ne diyimmmm....yada işte

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar