Tiger egzos kullanıyorum.. Sesi değiştirdiği kesin, orjinaline nazaran.. Fakat yinede çok muhteşem birşey beklemek yanlış olur.
yinede çok kötü değil yani 4 baca motor gibi yapmıyor ama ss baya bi toklaşıyor :cat:
Tiger egzos kullanıyorum.. Sesi değiştirdiği kesin, orjinaline nazaran.. Fakat yinede çok muhteşem birşey beklemek yanlış olur.
muayenede napicantuv-turk muayenesinde?
Orjinal egzos duruyor.. Ayrıca motosikletlerde egzos muayenesi yok diye biliyorum?
e alsana o zaman![]()
yani Egzoz Ses Egzozuda olsa, bir problem olmuyor değil mi ??
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/57904-130-dan-sonra-olan-sekme.html#post1474853
arkadaşlar yardım edebilirmisiniz beni deli eden bir sorunum var..
konuyu bölüorum ama kusura bakmayın .. bugun fuarda dikkatimi cekti bu araclarsorunsuz olan model yıllarını ögrenmeye calısıyorum 2.el alıcam alırsam yardımlarınıza ihtiyacım var
fuarda kanuni yetkili satıcısı Kanunilerde devir kesme olayının var oldugunu artık problemın ortadan kalktıgını soledi.. ama satmaya calısıo yani![]()
2007 ve sonrasi............krank sorunu olmadigi soyleniyor...ama ben aslinda bilincli kullanilan cin malindan bile hic problemim olmadi ki iyi kullan uzun gitsin felsefesini hep yasarim..ne kadar naziksen o kadar iyidir...felsefe bu...:cat: