slm arkdaşlar 213 sayfayıda okudum biraz zor oldu ama bi kaç günde bitti bu motora aşık oldum sanki ilk başlarda cbr 125 i çok istiyodum ama fiziki açıdan motor altımda ii durmıycak gibiydi bende bunu gördüm ve araştırdım bu topıgı gördüm okudum kasım da doğduğum için bu yaz ehliteyi alamıyorum anca kasımda yazılcam fln şubat sınavına gircemde mart gibi elimde olur gibi ve ehliyeti aldığım zamnlarda bi gt 250 r almayı düşünüyorum ama son zamnlarda sıfırı çok arttı bende 2. el bi st alıcam büyük ihtimalle daha belki 2010 da fiyatlar düşer ama 2. el yinede en mantıklısı ben tekirdağnın malkara ilçesinde oturuyorum tekirdağ otobüsle 45 dk bişi yani uzak diil tekirdağ da st bayisi servisi fln varmı alınca bakımlarını yaptırabileceğim bide o civarlardan motor bulursam bana yardım edicek arkaşlar varmı tekirdağ da oturan fln motora beraber bakarız tanıdğı bi ustaya gösteririz bende cbr125 faik gibi beklicem gibi
vallah başlarda okurken artık alsada rahatlasa diodum ama sayfalar geçtikce hikayenn sonu orataya çıktı ve sonunda aldı ben bile mutlu aldım yaklaşık 1 sene gibi bekledi vede motorun hakkını verio nasıl baktığını biliorum motora bundan sonra artık ben yicem kafanızın etini
herkeze kazasız belasız sürüşler...!!
herkeze kazasız belasız sürüşler...!!