valla inan, sattıktan hemen sonra almalısın eskisini unutmak için ben alamadım onun için anılarım canlanıyor iyi kötü simdi bişi alsaydım sattıktan hemen sonra eskisini unuturdum. ( ya bu eski manitadan ayrılıp yenisiyle hemencıkıp eskisini unutmak gibi bişi oldu=) )
motorsuzlukta koyuyor ne kadar soguk olsada ben biniyordum malum izmir sıcak zaten biraz güneş gördümü tatmdır.
daha iyisini alamıycam sanırım kriz bende de var. fakat ilk basta dediğim gibi ybr olacak tercihim.. cunku elimi ayagımı kesiyor yawhu yerden bu motosiklet. dukkanın onunde araba duruyor inan binmek gelmiyor içimden yerinden oynatcam trafiğe takılcam diye aklım cıkıyor...
Yarın birisi görmeye gelecek motoru. Duruma göre motoru satıp satmama işini düşüneceğim.
3.5 yıl önce arabamı (babadan kalma idi peder(farsça bir kelimedir, kullanılmasında sakınca yoktur) yenisini aldığı için) babam biraz daha iyisini alır diye satmıştım. Motorlarıma baktığım gibi arabama da iyi bakardım. Çiçek gibiydi. Arabayı alan kişi ağzı kulaklarında gitti zaten.
Arabayı sattıktan sonra öyle pişman oldum ki. Hani derler ya eşekler gibi pişmanım.
Yerine bir araba da alamadım.
O nedenle motorcu olmuştum zaten.
Aynı durumları yaşama ihtimalini düşünmüyor değilim.
Bazı arkadaşlara, bazı şeyleri görmüş biri olarak tavsiyem:
Herkesin imkanı bir değil. Başkalarının gazına gelip türlü türlü hayallere dalıp hayatın gerçeklerini unutmamalı. Bu lafı kendime de diyorum.
Adama bakarsınız daha dün motorculuğa başlamıştır. İlk motoru Çin malıdır. Sonra gider -misal- GT250R alır. 2-3 ay sonra bir bakmışsınız çekmiş bir 600'lük SS. (tamamen örnektir)
Araba durumunda da benim durum bunun gibiydi. Bazı olaylar döndü ve ben altımdaki arabamdan oldum. Ben arabayı sattıktan sonra bana "arabaya ne gerek var" diyenlerin de araba aldıktan sonra tabiri caizse bana hava basmalarını da gördüm.
Elimizdekiler ile yetinmesini bilmek lazım. Nefse bunu kabul ettirmesi zordur gerçi.
Gün oluyor Agility ile gezerken Hyo ile gezdiğimden daha çok keyif alıyorum.
Çok şükür!
Size keyif veren motorunu bulmuşsanız gayrısını pek kurcalamayın.