Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kesınlılle katılıorum kardes...zaten 1 saat gıdeceksın yarım saat dınleneceksın geze geze gıdeceksın...mehteran hesabı :mrgreen: 2 adım ılerı 1 adım gerı:p

walla ben benzin ve ihtiyaç molaları :mrgreen: dışında bi 3 4 saat mola vermeden çok rahat giderim sanırım üstünden 1 sn bile inmek istemem kolay kolay her sn kesmeden uzun uzun yaşamak benim için motosiklet :queen:
he yorgunluktan ölüyor bile olsam vardığım yere gittiğimde eminimki değicektir asla keşke mola verseydim demem (istanbuldan ankaraya geldiğimi varsayarsak misal ama egede bi yere gideceksem rotada baya bi oynarım bi kaç tarihi güzelliği görmedende geçmek istemem:cat:)

Yok yav o kadar da değil :cherry:

Valla Asım'cığım ben gt250r aman yağlama yapmaz, aman kırankı ele alırız hesabı hep 150-160 gibi hızlarda gidemem.En fazla 140+ gibi bir hızda sabitleyip gidersin(benimki krank korkusu:p).E hal böyle olunca da kuş serisi araç sahipleri iyice bi gaza gelir senden yol isterler:queen:

Valla Asım'cığım ben gt250r aman yağlama yapmaz, aman kırankı ele alırız hesabı hep 150-160 gibi hızlarda gidemem.En fazla 140+ gibi bir hızda sabitleyip gidersin(benimki krank korkusu:p).E hal böyle olunca da kuş serisi araç sahipleri iyice bi gaza gelir senden yol isterler:queen:

sanada yeni bi motor almak lasım bence artık çok boşta kaldın sen bakıyorumda olmuyor bole :queen:

sanada yeni bi motor almak lasım bence artık çok boşta kaldın sen bakıyorumda olmuyor bole :queen:

Haklısın İlkay çoktan alıcam da şimdi Mt'den birine büyük ikramiye çıkar da bişeyler alır bize diye bekliyorum:queen:
Asıl beklediğim yılbaşından sonrası ve temiz bir motor bulmak:cat:

neden saatte bır mola verırım cunku yorulmasamda enerjımı dengelı dagıtmak ayrıca bozulan kan dolasımını verdıgım mola sırasında duzeltmek ve kaybettıgım suyu soda veya normal suyla almak...cunku en onemlısı kaybedılen su dıkkatı ve reflekslerı azaltır dusunmeyı anı karar verme yetenegını kısıtlar...yorulmasak bıle 1 saat-45 dak da mola vermelıyız...

kardes bence gecmıs sayfaları sole bı karıstır oku...mutlaka senın gıbı soru soran arkadasların cvplarına rastlıcaksın...

kesınlıkle tavsıye ederım...ama arastırırsan bu baslıgı daha genıs bılgıler alabılırsın...sorularının yanıtları bu baslıgın oncekı sayfalarında mevcut...her turlu kotu yonu ıyı yonu yazılıp cızıldı...

Bu ne yahu, herkes çevrimdışı.

Tabi tabi ben biliyorum sizin nerelerde çevrimiçi olduğunuzu şimdi:)

Cumartesi gecesi ya...Bindiniz motorlara o bar senin bu bar benim ohhh...:)

Hey gidi gençlik.Ben de gençliğimde sizin gibiydim (İç ses:-"Lan oğlum, atma sanal alemde, biz senin gençliğini de biliriz." :mrgreen:

sen kendini biliyor ve güveniyorsan neden çok gelsin?
bende kış bitmeden ilk motorum olarak seçimimi gt250rden yana kullanacağım

o bar senın bu bar senın tamam ama motorlayse kesınlıkle tasvıp etmıyorum onaylamıyorum...bır bıra bıle ıcersenız sakın bınmeyın motora arkadaslar nolur...

o bar senın bu bar senın tamam ama motorlayse kesınlıkle tasvıp etmıyorum onaylamıyorum...bır bıra bıle ıcersenız sakın bınmeyın motora arkadaslar nolur...

Çok doğru...

Ben :-"Bindiniz motorlara o bar senin bu bar benim" derken, motorlarla bara gidiyorsunuz demek istemedim.Yapılan işi ikiye ayırdım, C.tesi gecesi motora binip gezmek bir iş, bara gitmek başka bir iş.

Yani, arkadaşlar, yanlış bir anlaşılma olmasın, sizlere "Motora binip bara gidiyorsunuz" babında bir laf söylemedim.::cyclopsan

Dün gece 3-4 defa bu topice baktım, kimseyi göremeyince de o yazıyı yazdım.

olsun bı yudumu bıle bozar bızı...ıkı zevk ayrı olsun bırlestırmeyelım farklı zamanlarda tadalım karısımının ne kadar kotu tadı oldugu ortada deneyenlerın bazıları aramızda degıl ne yazıkkı:pr:

Maverick35 kardes anladım ben senın ne demek ıstedıgını ama yanlıs anlayanlar olur dıye bı msj verıyım dedım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar