off off bu ısler karısık ısler hem alan ıcın hem satan ıcın...
valla ben bu gidiş te hyo dan vazgecem raptor alıcam kime desem hyoyla uzun yol yapaamzsın işgence cekersin heryerin tutulur 1hafta kendıne gelemzsin diyolar. buyuzden raptor almayı dusundum hem ıkıncı ellerıde gayet ucuz ve guvenılır marka ama hersey yaza baglı gönlüm haka hyo da
Regal raptora ben güvenmem.Daha doğrusu o tarz motorları sevmiyorum hele de Çin malıysa işim olmaz.Fakat şu da bir gerçek ki gt250r ile uzun yol düşüncesi -vaktinde o motora sahip olmuş biri olarak- bana çok yorucu geliyor.
Sadece yarım saat bir saat turlamamda bile dayak yemiş gibi oluyordum ben![]()
bu adam rahatsız heralde motoru yana yatırmı granajları cızmıs ve buna 8000 lira istiyor aklından zoru var kesin
sıfır alırım dahaii
bu birazda deliliğede bağlı ben buradan kalkıp izmire giderim misal çok aşırı yoracağınıda sanmıyorum sanırım gülü seven dikenine katlanıyor bu durumda :cat:
Hyo ile yol fena değil ama otobanda böylesine makinayı tahrik edenlerden yenilen tokat,bel ağrısından daha fena![]()
O konulara hiç girmeyelim Asım.Doğan, Şahin, Broadway gibi araçlara yol vermek adama çok koyuyo:queen:
Sendeki boy bende olsa yorulmam belki o kadar ama o motor şimdiye kadar bindiklerim arasında beni en çok perişan edendir:queen:
Yok yav o kadar da değil :cherry:
arkadaslar race makınaların hepsı uzun yolda yorar sadece gt 250r degıl....yol vereceksın sakın kullancıksın 90 ı gecmısceksın o zaman uzun yola gıdılır...ben bu yaz ınsallah anakara ayvalık yapıcam o zaman solerım sıze ne kadar yorucu oldugunu...bu ısı seven goze alan bı adam verdıgı mutluluktan kesınlıkle haz duyar ama tabıkı bı naked bı chopper bı enduro gıbı de yorulmadan gıdemezsın bu bı gercek race makınalarda bole...