evet cok yaklastı 600 luk motora ama bunun cok buyuk bor oranı vergı bırde kar...ahh ahh bıraz ucuzlatsalar....bu arada renkler cok gusel olmus:cat:
Arkadaşlar, özellikle GT 250 R kullanan arkadaşlar,
Bana bir bilgi verebilir misiniz?
Diyelim ki, GT 250 R'yi aldım, 2 ay sonra motor krank kesti, krank, conta ve bilimum ıvır zıvır değişecek...
Bu iş bana kaça mal olur? Bir bilginiz var mı?
Aksoyy;
Zaten derdimiz bu.
250 lik alacağız 1 yıl sonra "satalım" diyeceğiz, 5.500 e motor var ama, insan güvenemiyor.
garantili bir 250 lik motoru 6.500 den aşağı bulmak zor.
2. el alınca, devir+tescil masrafları motorun ufak tefek çıkacak masraflarını koyunca bu 7.500 YTL oluyor.
E sıfırı zaten 8.750 (Ki, bu fiyat üzerinden mutlaka bir indirim yaparlar)
O zaman da şu problem oluyor: bu sene 8.750 ver motor al, seneye satmak isteyince motor 5.500-6.000. nereden bakılsa 2500-3000 YTL zarar.
İnsan ister istemez 650 R düşünmeye başlıyor.
Hiç olmazsa, "yok krank kesecekti", "acaba ilk sahibi red-line ye soktu mu" derdi yok.
aslında gecenlerde derbinin 125 ligi felan vardı ona baktım kullandım da aslında hiçde fena değil sesi biraz sivri sinek gibi çıkıyor vede benzin sorunu var cok yakıyor hatta yakmıyor içiyor fiyatları uygun şeklide güzel hyoya göre biraz ince ama çok yakıyor oda gene döndüm dolaştım hyoya geldim :queen::queen::queen:
bu gidişle hyo ya yeni rakip çıkması lazım ki rekabet oluşsun yamah çıkardı fakat oda 9000 liradan giriş yaptı vede açıkcası hyo kadar hızlıda değil bende hyo alacam ama kafam karıştı alacaksın 1 sene kullanmadan satacam bukadar fiyat da verilmezki bi geçiş motoruna umarımki fiyatlar düşer...
ninja yamahanınmıydı yoksa kawa nınmı ben yamahanın yzf 125 r modelini demiştim kawanın kini bilmiyorum ama kawanın modeli gercekten pekde güzel değil ama yamahanın modeli güzel hos hyoyla yanyana görmedim
ya şimdi şuda varki sonuçta 5000 liraya bi motor sıfır gibi olamaz illaki masraf çıkartacak bence alırken bunu bilip alınmalı sıfır motorla kıyaslanmamalı....
siteden erhan bu sene gt 250 r almıştı tekirdağdab 5500e almıştı sanırım çokte iyi durumdaydı motor km'side çok azı 2000 mi 3000 küsürdemi neydi 6500e sattı sonra izmirde bi subaya sanırım bi oda bi 4bin kadar kullandı sanırım yazın sadece ama tek masrafıfren balataları ve debriyaj oldu oda ilk sahibi sanırım fazla zorlamış balatalarıda debriyajıda kaçırtarak kullanmış sanırım çok ondandır diyorum sorunsuz alet aldı ve sattı :cat: