Arkadaşım ben uzun zamandır bu motoru takip ediyorum. Bende almayı düşünüyorum. Bu motoru almaktaki amacın ne? Motoru alıp yamahanın veya eş değer bir motorun 600-1000 liği gibi kullanmaya kalkarsan servisten çıkmazsın. Bu motorun yapım ve satım gayesi belirli motorların sıfırlarını almaya gücü yetmeyen kişilerin250 cc nin üstüne geçirilmiş bir racing havasıyla biraz etrafa hava atarak

kendini avutması. İşin aslı yinede 250 cc ye göre çok şaşırtıcı bir dinamik yapısı var. Kimsenin motor ve ya hararet sorunu yaşadığını duymadım. Ama 2 kişi rmpada çok zorlarsan arabada hararet yapıyor. 30bin kmlere kadar bu motorda sorun çıkmaz sanırım. Kaçışı sürüşü çok 250 cc ye göre şaşırtıcı.Ama airo dinamik yapısı yüksek devirleri kaldırmıyor. Kırmızı ışıkta hava atmaya kalkasan krankı eline alıp servise gidiyorsun. Bu motoru bir araba kullanır gibi orta devirde kullanmak zorundasın. Zorladığın an servis seni bekler. 2. elini alıcaksan 2008 leri ve max 5000km civarı motorları takip et bence.
Bu sonuçları bu motorla ilgili yüzlerce yorumu okuduktan sonra bir kaç kez de kendim test ettikten sonra çıkardım. Çok iyi hemen al diyenler genelde motorumu satıyorum benimkini alabilirsin diyenler oluyor genelde