Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

asm

asm, satmadınmı sen makineyi yahu?

Yok hocam nirdeee.

Sezon geçtiği için ölü motor arayan arkadaşlarla muhatap oluyoruz genelde!

Önümüzdeki 3-5 ay, motorun istediğim fiyattan satılacağını sanmıyorum.

Allah nasip ederse sezon açılınca satılır muhtemelen adam akıllı birine.

Son düzenleme:
parca sıkıntısı yok...bugun 4 japonda bıle bır grenaj ortalama 1 bucuk ayda gelıyor...

bende motor aldım sonunda ama cereyanlı ve pazarlıkla bi zzr250 de alabiliosunuz yani :cherry:

Olmamış İlkay olmamış:farao:
İşi tam kapmadan büyük cc'lere geçmişsin.Onunla viraja girebilecen mi:queen:

offf hemde nasıl gidiriyor biliyomusun teker bile yapıo :p

yok ya bütün gün caddede bi transporter kullandım 2 antenli yoruldum trafikte dur kalk dur kalk dedim ben yoruldum bitirdim dolanmayı artık aldım bunu kafama göre gezdim arkadaşları bulup muhabbet ettimde kendime geldim :D

ya inan hani ole gereksiz şeylere para vermeyi seven bi insan hiç değilimdir ama ne bilim hoş bişe başka bi zevki var :D tapi önünde bole bi rüzgarlık yok (olması kötü hızlanınca sizi düşürebilme etkisi var ki dahada hızlı gitmek için uraşsam kesin düşerdim çok fena) normalde ama çok hoş kullanışını sevdim ileri için ileri doğru yere düşürüyormuş gibi yapıosunuz kendinizi o hareketleniyor hemen durmak içinde geri atın kendinizi sağ sol içinde elinizde tuttuğunuz kolu sağa sola çekiosunuz az bişe o kadar ....
geri geride ileri gittiği gibi gitmiyor az hızlanınca titrettiriyor kendini sizi uyarıyor hızlanmadan :cat: tümüyle değişik bir zevk imkanınız olursa deneyin kesinlikle sanırım tam şarjla 50 km gidiyor

forum ne kadar cansızlaşmış yaa eskiden her gün birileri bişeler yazardı şimdi 3 5 kişi ya var ne yok :silent:

Son düzenleme:
burhanın kullandıgı degılmı bu avrupa yakısında...

evet kıs gelınce boyle oluyor gecen sene de boyleydı aynı...

arkadaşlar bu hyo da kullanılan lastikler için ben bir yerde dünyanın en iyi lastikleri diye okudum diye hatırlıyorum ama bir kaç sayfa geride sanırım @< iLk@yy > yazmıştı lastikler çok kötü diye (orijinal lastikleri)
acaba hyo ile s&t arasında lastiklerde bir değişim oldumu?

hayır lastikler aynı,

şimdi ısınmamış lastiklerle bindim bi işim vardı gitim geldim hafif virajda nasıl yanlıyor makina frende acayip kayıyor yağmurda kullanmadım daha ama 10 20 km hız ile gitmem gerek herhalde :S

soguk asfaltta lastıkte dedgın gıbı soguksa erhan aynen ole oluor...

yagmura gelınce eger cok yagdıysa cok problem yok ama yıne kontrollu kullanım ama az yagdıysa yagmur kontrollu bıle kullansan heran altından gıdıcekmıs hıssı verıyor...ben oyuzden yagmur yagmaya baslayınca bıraz beklıyorum ııce yagıyo ondan sonra kontrollu bı sekılde yol alıyorum...

evet 2sindede shinko marka lastikler var lastikler iyi değil ama para verip iyi lastik alırsan güzel bir yol tutuşu elde edersin shinkolara göre emin ol :cat:

yazın bi resim çekilmiştim daha yeni dikkatimi çekti :D

t-shirt te S T =))))))))))))))) :queen:

n661875479_828157_876.jpg

erhan bu kadar fanatıgı oldugunu bılmıyordum doorusu...:cherry:
ya su yaz cabuk gelsın yaa

arka fren balatası bitti benim :s şimdi fark ettim :( allahtan diski çok çizmemiş.
ne takıyorsunuz arka fren balatası? kaçadır bu balata?

faik sana katılıyorum benimki biraz farklı ama olsun. Ömrüm boyunca 1 yazın bukadar çabuk gelmesini istememiştim! gelsin şu yaz gelsin motorum. :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar