Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motorun vites ve devir aralıklarını yazabilir misiniz?

Yolun durumuna göre (mesela hafif yokuş çıkıyorsunuz); 4. viteste gazı açtınız, kaç km'ye kadar motor ivmelenerek hızlanıyor? 5. viteste de aynı ivmelenmeyi koruyabiliyor mu, yoksa 5. viteste motoru mu rahatlatıyor? Abartmadan cevaplayabilir mi acaba bir bilen?

Son düzenleme:
kardes noldu bugun bulusamadık yahu...ıbrahımınde yarın ısı varmıs yarında bulusma yapamıcaz demektır bu hem hava baya soguk artık

Ben de ucuzA aldm zinciri.. Gayet de güzel ; dayanıklı ve sessiz bir zincir..

valla bi soralım yaa tak tuk sesi o yapıyomus debriyaz deil off yaa bu hyosunglarda tek kotu yan cok ilgi istiyolar bebek gibi mama yoksa aglıyolar bugun konustum bak dedim böle olmaz zırt pırt bişiyini degiştiremem yokdan hayırdan anlamıyosun sonra tmm dedim kıyamam sana ama sende işin suyunu cıkardın 200 ytl ohaa one yaa pufff morelim bozuldu

asm

valla bi soralım yaa tak tuk sesi o yapıyomus debriyaz deil off yaa bu hyosunglarda tek kotu yan cok ilgi istiyolar bebek gibi mama yoksa aglıyolar bugun konustum bak dedim böle olmaz zırt pırt bişiyini degiştiremem yokdan hayırdan anlamıyosun sonra tmm dedim kıyamam sana ama sende işin suyunu cıkardın 200 ytl ohaa one yaa pufff morelim bozuldu

Kardeş sen ikinci el aldın değil mi motoru?

İşte alırken bakılması gereken temel noktalar var.

Zincir ve dişliler motoru almadan bakılması gereken şeyler içinde işte.

İşi gene ikinci el piyasası ile bağlayacaktım ama neyse :)

Kardeş sen ikinci el aldın değil mi motoru?

İşte alırken bakılması gereken temel noktalar var.

Zincir ve dişliler motoru almadan bakılması gereken şeyler içinde işte.

İşi gene ikinci el piyasası ile bağlayacaktım ama neyse :)

abi aldımda 5bın km yaptım yanı normal aslında bi bakıma

asm

abi aldımda 5bın km yaptım yanı normal aslında bi bakıma

Gerçi miyadını da doldurmuş olabilir zincir.

Önceki sahibinde yağlaması falan iyi yapılmamışsa o da neden olur eskimeye.

Yanlış bilmiyorsam 20000 km'lere kadar zincir değiştirmeyen 600'lük motor sahibi arkadaşlar var. (zincire iyi bakarak)

Eğer zincir gereken zamanlarda yağlanmamışsa 5000 km olmadan bile değişme ister.2. el motor alırken motorun sağlamlığından sonra bakılması gereken yerler zincir, dişli takımı ve debriyaj balataları olmalıdır.Ufak gibi görünmesine rağmen masraflıdırlar...

evet bu parcalar oldukca tuzludur yaaa...ve zıncırın kmsıne gore motorun nasıl kullanıldıgına dagır bılgıler edınebılırsınz....cok dıkkatlı olmak gerek....

Bir arkadaş debriyaj balatası kaç km gider demişti. Ben şuan 32.000 km'deyim ve tahminimce bi 10.000 daha gider. Zincir için ise tavsiyem D.I.D markadır. 20.000 km'deyken değiştirdim ve çok memnunum, daha gevşemedi bile. Fiyatına gelince 150 Ytl civarı ama inanın 70-80 Ytl 'ye alacağnız zincirlerden 4 kat uzun ömürlüdür. Zincir olayı hayatı tehlike taşır. Olası kopmalar arka tekeri kitliyebilir Allah korusun, Ucuzuna kaçmayın derim.

Bir arkadaş debriyaj balatası kaç km gider demişti. Ben şuan 32.000 km'deyim ve tahminimce bi 10.000 daha gider. Zincir için ise tavsiyem D.I.D markadır. 20.000 km'deyken değiştirdim ve çok memnunum, daha gevşemedi bile. Fiyatına gelince 150 Ytl civarı ama inanın 70-80 Ytl 'ye alacağnız zincirlerden 4 kat uzun ömürlüdür. Zincir olayı hayatı tehlike taşır. Olası kopmalar arka tekeri kitliyebilir Allah korusun, Ucuzuna kaçmayın derim.

evet bende onun sıparısını verdim dıd takıyor:cat:

200 ytlye gerek yok yaa ilkay varya onun arkadas zinciri halletmişti bi şekilde ucuza soralım ona

did zincir almıştık biz istanbul motordan normal bakım için girmişti motor oda yağlamasını çok iyi yapmıyordu 4 5 defa sıktırmış sanırım ondan yeniledi ne olur ne olmaz almışkende iyi bişe aldı ama bu motorda çokta bişe fark etmes 160 ytl miydi $ mıydu unuttum ama şimdi

okan sen nerde yaptırdın bide ne taktırdın zincir motoruna?

evet arkadaşın yazdığına göre anlıyoruzki 160 ytl vermişiz o zaman =)

okan 200 verilirmi ya zincire :s

2 gündürde foruma girmiyordum kafam bozuk olduğundan az film sonrası bi bakayım dedim yatmadan iyi olmuş baktığımda =)

Son düzenleme:
did zincir almıştık biz istanbul motordan normal bakım için girmişti motor oda yağlamasını çok iyi yapmıyordu 4 5 defa sıktırmış sanırım ondan yeniledi ne olur ne olmaz almışkende iyi bişe aldı ama bu motorda çokta bişe fark etmes 160 ytl miydi $ mıydu unuttum ama şimdi

okan sen nerde yaptırdın bide ne taktırdın zincir motoruna?

evet arkadaşın yazdığına göre anlıyoruzki 160 ytl vermişiz o zaman =)

okan 200 verilirmi ya zincire :s

2 gündürde foruma girmiyordum kafam bozuk olduğundan az film sonrası bi bakayım dedim yatmadan iyi olmuş baktığımda =)

ben daha taktırmadım taktırıcam bakımlarımı pıton motorda yaptırıyorum ben gayet iyi temiz ve saglam 150 - 200 arası bişi olması lazım takınca gorcez :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar