pazar günü bi aktivite yapılabilirmi şöle bi lafını geçirsem 
bu siperliğin markası ney acaba üst kıvrımları çok hoşmuş?![]()
Bu nasılRengin güzelliğine bakın yahu
totosunu seven SS'ci
Fearlessboyy ! üstat sen mi yaptırdın o boyama işlemini! Normal oto boyacılar yapabilir demi. Extradan bi malzeme astardır,verniktir gerekiyor mu ki! 1 haftada dökülmesin sonra boyalar.
Bide ön amartisördeki işlemde mi boyama?
:silent::silent:
![]()
Bu nasılRengin güzelliğine bakın yahu
totosunu seven SS'ci

Evet aynalar SS bir motorda emanet kalmış, sinyalli aynayı da merak ettim, takınca fotolarını eklersin![]()
sana katılıyorum, altının güzel bir tonu gider, oda motorunda siyah olduğu için, komple siyah motorlara çok iyi oluyor :cat:
Jantları boyadıktan sonra elcik ve manetleri uydurabilirsin, mavi ve ya kırmızıda güzel olur :cat:
jant boyayan sanırım acayüp adlı bir abi vardı o boyamıştı güzle olmuştu :cat:
bir arkadaşın minibüstede aynı sorun olmuştu 0 aküyü 12 dkde boşalttı meğerse şarj dinamosuda yağ kaçırmış birde elektrik tesisatında kaçak olunca akü biti vermişti bıraktığımız yerde sendede aynı sorun olmasınBi bilmecem var arkadaşlar bilen çıkmadı dahaMotorumun şarj sıkıntısı var kaç ustaya gittim çözen olmadı daha. Konjektör değişti, sargı sarıldı , akü değişti vs. Motor şarj etmiyo kimse de yapamıyo, deneme yanılma yöntemiyle sürekli deniyolar yanılıyolar
Önce rölantide şarj edip gaz verince etmiyodu, sonra hiç şarj etmez oldu ustacıklarım oynayınca :mrgreen: Biara düzelir gibi oldu çok az da şarj etse ediyodu şimdi rölantide sıkıntısı var. Devir arttıkça şarj ediyor ama az, devir iyice yükseldiğinde 13ün üstüne anca çıkıyor. Ne yapabilirim, neyden olur, bana bi yardım edin bilmecemi bilin
![]()
Tesisattaki kaçağa da baktık görünürde bulamadık ya :silent: şarj dinamosu olabilir ama ona hiç bakmadık sanırım. Teşekkürlerbir arkadaşın minibüstede aynı sorun olmuştu 0 aküyü 12 dkde boşalttı meğerse şarj dinamosuda yağ kaçırmış birde elektrik tesisatında kaçak olunca akü biti vermişti bıraktığımız yerde sendede aynı sorun olmasın
@osman22 , @sepetçioğlu benim aldığım sinyalli aynalar böyle oval değil daha keskin hatlara sahip, daha takmadım görev dolayısıyla şehir dışındayım motor yatıo gidince takıp resimlerini ekliyecem.:bestmt:
![]()
Beyler şu resimdeki gibi boyatmak istiyorum jantlarımı, kendim boyucam makinam var ancak aynı rengi bulmam konusunda yardımcı olabilir misiniz?![]()
hemşerim adı üstünde ya Hyosung adı bi güzel kanuni deyince ne biliyim türklerin yaptığı gibi geliyodu ama değilmiş zaten araştırdım kapalı kutuda geliyor sadece yazısı kanuni diyorlar bi de devir kesici diye saçmalık falan diyorlardı o devir değil devreymiş meğer de olsun gene de güzel motor galiba S&T kanuni alıcam eğer para yeterse yetmezse ikinci el bir hyosung düşünüyorum olan varsa bilgilendirsin ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------
::alkiis::felooon :queen: google a hyosung gt250r türkiye yaz görselde ara direk sizin istanbul turunuz çıkıyor :cat::thumleft:::alkiis::
Sinyalli aynalar harbiden iyi, orjinal ve canlı gözüküyo. Jant boyamayı kendiniz yapınca pütür pütür görüntü olmasın sonra pişman olmayın, bence tecrübeniz yoksa bu konuda hic motorun orjinalliğini bozmayın son model canavar gibi motor sonucta.