Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sen bence emın deılsın bak ben ızledım sımdı sıralamada baya bı ılgınç...rossi 7 sotoner 4. edwards 3. lorenzo 1.

aklımda kalanlar bumlar ısımlerı yanlıs yazmıs olabılır ha bıde tosoland var oda 2. oldu....

Son düzenleme:

asm

GT250R'ın çıplak hali ve yanında yatan parçaları (Çıplak halide benim hoşuma gitti.Hem fazla dikkat çekmiyor böyle;aynaları takıp bu halde kullandığım için biliyorum.)

Xenon takacak arkadaşlar,balast ahanda buraya oluyor. Başka yerlere koymaya uğraşmayın. Biz sizin yerinize denedik. :)

akıf kardes bız senle alırız xenon kıtını ben hele alıyım motoru o zaman daha ucuza hallederız...asımla ıbrahım alıdı bı setı bızde senle alır yarı yarıya bolusuruz...xenon hakkaten ıı oluomus asımla ıbrahım ole soledı...
istanbul motordaki teknisyen arkadaş xenon farların aküyü çabuk öldürdüğünü söyledi arkadaşlar

bızım ibrahım ve asım ın motoruna xenon taktırttıgımız elektrıkcıde akuye bı zarar gelmıcegını ve cabuk bıtmeyecegını soledıgı...doru akımlı xenon farı takınca olmuomus asım daha bılır ve anlatır benım kafam bu tur seylere pek basmıoda:mrgreen: sen eger dooru seceneklı xenonu taktırtırsan cunku bısuru cesıdı var bı sorun olmaz dıye dusunuorum....

asm

istanbul motordaki teknisyen arkadaş xenon farların aküyü çabuk öldürdüğünü söyledi arkadaşlar

Motor hareket halinde değilken açılırsa aküyü öldürür evet

Diğer türlü,xenon farın normal fardan bir fazlası yok

İlk çalışmada biraz fazla akım çekiyor(diye biliyorum),sonra bu akım 35W seviyesine indiriliyor.

Yani 55 W'den daha az bir akımla çalıştırıyor motoru

Elektrik,elektronik işlerinin detayını pek bilmem ama xenondan yana sıkıntım olmadı hiç (2 senedir de arabada kullanıyorum)

takarız kardes sen mrk etme...bende alıyım senınde gelsın motorun 4 lu olcaz cete vallaha tam:mrgreen: bu arada 250 cc yarısı basladı eurosportta...

bencede 4 lü :D güzel olur yha :D 3 gri bi kırmızı :D bu arada grup olarak gezide yaparız yaz geldi nasılsa :D

evet gezı konusuna katılıorum ama ben sanırım bır_garıp_yolcu abının motorunu almaya nıyetlıyım o turuncu sıyah...bıraz kolaylık saglarsa sole 6500 gıbı fıyatlarda yardımcı olursa onu almaya nıyetım var o zaman bı kırmızı sıyah 2 grı sıyah bırde turuncu sıyah olcaz....abanta falan gıdsek yaa golbası ne guzel olur vallaha....

GT250R'ın çıplak hali ve yanında yatan parçaları (Çıplak halide benim hoşuma gitti.Hem fazla dikkat çekmiyor böyle;aynaları takıp bu halde kullandığım için biliyorum.)

Xenon takacak arkadaşlar,balast ahanda buraya oluyor. Başka yerlere koymaya uğraşmayın. Biz sizin yerinize denedik. :)

Asım hocam sen yapmışsın öyle yaw parçalamışsın :silent:

ooooo olmadı şimdi :queen:
1-Kafa grenajını niye ikiye ayırıyorsun çok rahat çıkıyor ikiye bölmeden eğer civataların ağzını bozmassan
2-Yan grenajlarıda ikiye ayırmışsın halbuki yere indirmen yeterli altına bi örtü ser cizilmeseni önlemek için haa illa çıkartmak istiyorum diyorsan grenajı yere temas etsin ya sag yada sol taraftaki grenajı yere temaas etmicek şeklide içeri dogru hareket ettir çıkar :bounce:

asm

Selim kardeşim ben uğraş olsun diye sökmüştüm teker teker ama öyle komple parça halinde çıktığını bilmiyordum açıkçası kafa grenajının falan

Sökmek icap ederse ,bir daha dediğin gibi sökeyim :)

valla sanırım bu ıkıye bolmeden cıkarmak baya bı kolaylık olur yosa saatler alıo bıde adamın sınırlerı bozuluo asım kardesımden gordugum kadarıyla....

ama ısın olcak eger xenon yaptırcaksan muhakkak sokmelısın baska yolu yok....ama yınede cıvatalar yerınde kalmalı ve neyı nerden cıkardıgını ıı bılmelı yoksa cok fecı patlayabılır gercı vıda uydurulur ama orjınalı olsa cok daha ıı tabıkıde...

valla doru diosn faik kardeş. ama ben yapmıycam mesela çünkü ne asm nede baskası kadar becerikli motordan anlayan biri değilim :D

asm

Estağfurullah benim pek becerikli olduğum söylenemez. Elime ne gelirse sökerim işte :)

Daha çırağız çoğu konuda...

Akif kardeşim,motora bindikten sonra sağını solunu sökmesini bilmelisin. Başına ne geleceğini bilemezsin. Kendini bir gezici servis olarak düşün :cherry:

Motora binerim ama "bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" olayı olmuyor :cherry: (amma attım ha)

:cherry: topıc cok senlendı zaten 3. muz den baska kımse kalmadı topıcde baska hyosu olan yok sanırım anlamıorum....vallaha ben alıcam sagını solunu sokucm hemen cunku hem orenmelıyım asımın dedıgı gıbı hemde motorun sagını solunu kontrol etmelıyım demı....

asm

Yakında bu topicten bende göçerim Faik :)

Tek taraflı bilgi nereye kadar demi ama...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar