İkisi de değil.S&T Kanuni gt250r
Hadi bakalım şimdi iyice karışsın kafan :cherry:
saol daha fazla karıstırdığın için xD
İkisi de değil.S&T Kanuni gt250r
Hadi bakalım şimdi iyice karışsın kafan :cherry:
internetten baktım ayaklık 60 tl çüş dedim kendi kendime valla almam telle baglar giderim diye söylenirken bizim elemanlardan biri arabasınıa bakım yaptırmak için sanayiye gidiyormuş verdimi ona 10 tl ye aliminyum kaynak yaptırmış bidaha kırılana kadar idare eder ama millete anlatana kadar adamlar motor hafif olsun diye aliminyumdan yapıyorlar yoksa demir aliminyumun yarı fiyatı diye bayagı bi dalga geçtiler ama neyse hadi görüşürüzl
çok az kullanıyorsunuz hakkını verin motorun alalı 2 hafta oldu yarın dahil
2bin km devirmiş olucam :queen:
Geçmiş olsun dedik geçmiş oldu,hayırlı olsun diyelim hayırlı da olsun.Valla kanuni ve kuralkan üzerine düşeni yaptı.1 ay gibi bir sürede motorumu tamir edip teslim etti.Yalnız bu iş için servise ödenen para çok düşük.Belki de usta bu yüzden biraz ağırdan aldı.Kuralkanın bu konuyu bir gözden geçirmesi lazım.Eğer servisleri tatmin edecek ödemeler yapılırsa işler hızlanır bence.
Baştan baya bi endişeliydim.Çünkü enjeksiyonlu sistemi olan bir motor.Servisin üstesinden gelebileceği konusunda endişeliydim.Ayrıca bunların arızaları çok baş ağrıtır diye düşünüyordum.Ancak ustam işini bilen biri ve sorunsuz halletti.Kuralkana ve kanuniye 1 ay gibi bir sürede problemimi çözdükleri için teşekkürler.
Maşallah inşallah iyi günlerde binersin motoruna akşamları mesaiden sonra ve hafta sonları geziyorum tabi bu arada şuan benzin alıcak para zor buluyorum ama dengeliyorum bir şekilde onca yıldan sonra insanın motoru olunca böyle oluyor. :cat:
@ Kingman
@ Copy_x
Memo cum; Motorda bi sıkıntı yok kanks ; Al iki buji ; Çinmalı olsun farketmez.. RAHAT oL ; cok üstüne düşersen göze batar![]()
zaman olsa hakkını verecez ama iş güç maalesef sorun bu yani, 3 ayda daha 2000anca yaptım ben, keşke çalışmasam (baba parası yesem) zamanım olsada heryere gitsem, daha şehir dışı gidemedim bile
![]()
Maşallah sende baya geziyosun yani.Bir haftada 2.000 km.Allahtan az yakıyo bu motor.Ben ortalama 100 kilometrede 3.6 litre gibi bir tüketim hesapladım.Senin ölçümlerin ne durumda?
8.000 deviri geçmediğinizde adeta kokluyormuş benzini... Bi tavsiye.