Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

mehmet bu sözü er6n için diosan bildiğim kadarıyla diğer naked modeller arasında fazerdan sonra gelen yolda en iyi giden motorlardan biri diye biliyorum
yakıt vs olarakta çok cimri

Açıkcası ben onu hep küçümsüyormuşum ama ilk kalkışta bile bambaşka dehşet bir güce sahip olduğunu gösteriyor.Şimdiye kadar en yüksek cbf500 kullanmıştım ama o er6n'nin yanında hiçbirşey.Alsam belki sorunsuz kullanırım alışırım ama yine en mantıklısı ufak cc'lerde biraz daha km yapmak olacak sanıyorum ki:cat:

Bu arada parçalarının cidden pahalı olduğuna katılıyorum.
Dışarıdan getirtmek de belki bir alternatif ama o motorun yurtdışındaki parçaları da pahalı:farao: Ben birkaç kere zincir, balata gibi parçalara bakmıştım da uçuk.Z-moto'da ne kadar öğrenmek istemiyorum zaten:queen:

Son düzenleme:
kendimize bi tane moto tamir yeri açalım bare ya herşeyi toptan fiyatına alıp kendi motorlarımıza bakalım en güzeli bole olucak sanırım (=

arkadaşlar sanırım biraz yanlışş anlaşıldım
kime motor alıcam dediysem dalga geçtide
motor bence özgürlüktür ölümmükinesi deyil
tedbirlerini alırsan pek birşey olcağını sammıyorum
sıfır hyosung almaya karar verdim ocakta alıyım diyorum motovizyon 12 taksitte yapıyormuş kalanı yavaş yavaş öderim diyorum motoruda garaja koyarım orda 3 ay bekler artık mapalım
hevesimden kaskı montuda aldım onlarda öksüz bekliyorlar

bide sormak istediyim dostlar
hyosungun parça olayı ve servisleri
sanırım belli kilometrelerde servislerde kontrol ettiriyormuşunuz
vallaha bi arkadaşım bu motoru çok övdü gerçi o 600 rr kullanıyor ama kardeşine almış süper diyor azyakıyor hızlanması çok güzel virajlardada rahat dönülüyormuş siz ne dersiniz

Son düzenleme:

asm

arkadaşlar sanırım biraz yanlışş anlaşıldım
kime motor alıcam dediysem dalga geçtide
motor bence özgürlüktür ölümmükinesi deyil
tedbirlerini alırsan pek birşey olcağını sammıyorum
sıfır hyosung almaya karar verdim ocakta alıyım diyorum motovizyon 12 taksitte yapıyormuş kalanı yavaş yavaş öderim diyorum motoruda garaja koyarım orda 3 ay bekler artık mapalım
hevesimden kaskı montuda aldım onlarda öksüz bekliyorlar

bide sormak istediyim dostlar
hyosungun parça olayı ve servisleri
sanırım belli kilometrelerde servislerde kontrol ettiriyormuşunuz
vallaha bi arkadaşım bu motoru çok övdü gerçi o 600 rr kullanıyor ama kardeşine almış süper diyor azyakıyor hızlanması çok güzel virajlardada rahat dönülüyormuş siz ne dersiniz

Uzun süre kullanacaksan sıfır alman daha mantıklı. (ki fazla uzun süre binmeyi başaran olmuyor galiba :))

Belli km'ler arası bakıma giriyor tabi. 1000,4000,8000,12000 ve 4000'den sonra 4000 bin km'de bir giriyor bakıma.

Az yakmasına az yakıyor hakkaten.

Benim motorda Tiger egzoz olmasına rağmen geçen kırmızı çentikte aldığım 10 liralık benzin ile 90 küsür km yol katettim. Şehir içinde kullandığım için hızlı gitme olayları olmuyor tabi.

Neredeyse scooter kadar yakabiliyor sakin kullanılırsa.

Bende uzun süredir bakıyorum asm dediği gibi uzun binen olmuyor.Bende öle zannediyorum ve bu yüzden 2.el ucuz temiz birşey bakiyorum..önceden 2006 bakiyordum ,Ama krank kırma şöyle böyle soğudum alsam elimde kalırmı??sizce 2006 yoksa 2007 uygun olanlarından bulabilirmiyim bu aralar alıcağım ama kafam biraz karışık!!

Bende uzun süredir bakıyorum asm dediği gibi uzun binen olmuyor.Bende öle zannediyorum ve bu yüzden 2.el ucuz temiz birşey bakiyorum..önceden 2006 bakiyordum ,Ama krank kırma şöyle böyle soğudum alsam elimde kalırmı??sizce 2006 yoksa 2007 uygun olanlarından bulabilirmiyim bu aralar alıcağım ama kafam biraz karışık!!

satanların çoğunda sıralı 4 baca sesi ve performans beklentisi oluyor ister istemez onlar gibi performanslı gidemiyor herşeyi yapamıyor kullananı rahatsız ediyor tabi kıskanıyor insan bi yerde ama sadece tecrübe edinmek içinde bakarsan gayet güzel bir motor baştan aşşağıya yani çokta küçümsenecek birşey değil tecrübe hayat kurtarabilir unutmamak gerek 2 baca sesini sevenlerde olmuyor değil ducati kullananlar yada kawasakinin er6'larından kullananlar bu motorun sesinide seviyor çoğu :cat:
2007lerdede ucuz bulabilirsin iyi araştırman gerek erhan 2008 model 2500dü sanırım kmside ole bi st almıştı 6500e hatırladığım kadarıyla gayette iyi bir motordu ucuza aldı :cat:

satanların çoğunda sıralı 4 baca sesi ve performans beklentisi oluyor ister istemez onlar gibi performanslı gidemiyor herşeyi yapamıyor kullananı rahatsız ediyor tabi kıskanıyor insan bi yerde ama sadece tecrübe edinmek içinde bakarsan gayet güzel bir motor baştan aşşağıya yani çokta küçümsenecek birşey değil tecrübe hayat kurtarabilir unutmamak gerek 2 baca sesini sevenlerde olmuyor değil ducati kullananlar yada kawasakinin er6'larından kullananlar bu motorun sesinide seviyor çoğu :cat:
2007lerdede ucuz bulabilirsin iyi araştırman gerek erhan 2008 model 2500dü sanırım kmside ole bi st almıştı 6500e hatırladığım kadarıyla gayette iyi bir motordu ucuza aldı :cat:

Teşekkürler bilgilendirmen için ya elbette tecrübe gerek ben bu motoru bunun için alıcam tabiki..direk 600 den başlamak :)benim için iyi olmaz ..sadece tecrübe edinicem.evet 2007 ucuz bir şey bakarım olmadı 2006 temiz kullanılmış zorlanmamış bulmaya çalışırım.tabi buda şans işi bakalım hayırlısı..

Birkannn 2006'lara bulaşmamanı sana bir dost tavsiyesi olarak ben söyleyebilirim.Tamam hyosung ya da s&t kanuni neyse nedir de 2007-2008-2009'lardan olsun tercihin ki üzülme:cat:

Birkannn 2006'lara bulaşmamanı sana bir dost tavsiyesi olarak ben söyleyebilirim.Tamam hyosung ya da s&t kanuni neyse nedir de 2007-2008-2009'lardan olsun tercihin ki üzülme:cat:

Teşekkürler evet böylesi daha iyi olur eminim zaten bakiyorum ilanlarda 2006 ile 2007 arasında çokda bi fiyat fark yok Bilgilendirmeler için çok teşekkürler..

2005 hyo mu var cako:silent:
Eğer varsa ona yanaşma bile:mrgreen:
Şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla kullanılsa da kullanılmasa da yıllar bu motoru cidden etkiliyor.O yüzden üst modelleri almanız yararınıza:cat:

asm

20.000 km'leri falan aşanlar var ama süre olarak 2 yıldan fazla kullanan yok galiba bu motoru.

2006'lar şöyle veya böyle dersem yalan olur. Çünkü birşey bilmiyorum 2006'lar hakkında.

Tek bildiğim tek renk olmaları.

Son düzenleme:
Ben kendi kullandığım ve de başkalarında gördüğüm 2006'ları öne sürerek tavsiye etmiyorum.He belki benim gördüklerim biraz kusurludur ama yine de imkan varsa tabiki üst modeller alınmalı:cat:

evet 2007 baksam daha iyi..zaten neredeyse fiyatlarda aynı...yardımlar için herkeze teşekkürler

Valla ben 2006 larla arada pek fark göremiyorum !

Temiz oLunca 2006 lar da alınabilir !

Arkadaşlar Ankara'da bi tane hyo için arkadaşla konuştuk pazarlık ettik anlaştık...
2007 model siyah kırmızı :)
Süper mutluyum yani :)
En kısa zamanda üstüme alıcam motosikletimi :)

bi yanlışlık var motosiklet altında olması gerek:p
kaça aldın nasıl aldın kac km biraz bilgi versene? resimleride bekliyoruz

bu motor nerdeyse 1 senedir ilandaydı benimde gözüm kalmıştı almayı düşündüğüm sıralarda ama kısmet başka zamanaymış güle güle kullan bie servise götürüp baktır hemde motorunu :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar