Arkadaslar bildiginiz uzere motorumu yeni aldim shinko lastikleri kulanmiyorum 100 km de yakin tarihli uygun fiyattan satmayi dusunuyorum
Forumdan birisi taktırmıştı sanırım, videosu yayınlanmış.
http://www.youtube.com/watch?v=NuZax7JYbXc
Ses olarak ra900 den yada tri-780 den farklı gelmedi bana.
hyo için şimdiye kadar dinlediğim en iyi egsoz seslerinden biri bence yüksek cc gibi çıkıyo pat pat etmiyo bence çok iyi beah
http://www.youtube.com/watch?v=wy7fEqSdFaE
bir depoyu pompa atana kadar doldurup sonra pompacıya daha doldurtmayıp 100km de sonra benzinciye gidip pompayı atana kadar tekrar doldurursan tam 100km deki yakıt değerini öğrenirsin böle 18.8lt felan hatalar cıkabilir depo 17 litre zaten 2 kere yarımmı doldurttun naptınSon yakıt tüketim ölçümüm
Alınan litre 18,8
Litre Fiyatı 4,8
Ödenen tl 90
Gidilen yol 460
Rota Karışık(%60 şehir dışı -120 + hız ortalama-)
100km/lt 4,09
100km/kuruş 0,1957
birgün gtr istanbul toplanmasi yapalim beyler
Bu hafta sürekli yağmurlu ama gelecek hafta sonu sanırım iyi olacak hava. Toparlanabilirsek harika olur, hem tanışmamış olanlar(ben mesela) forumla tanışır hemde eğlenceli bir gün geçer.
Her daim hazırım böyle organizasyonlara, çağırın yeter =)
furkan ben ümraniye tarafındayım. çelikatlı var sultanbeyli de. sen nerde ikamet ediyorsun? hakikaten gelenekselleşebilecek istanbul gtr buluşmaları yapmak lazım.![]()
Bende Kartalda oturuyorum, hepimiz anadoludayız hemde. Kalabalık geziler falan planlarsak gelecek farklı arkadaşlarımda var, ducatiforumdan falan. Burda organizasyon olmadığı için onlarla takılıyorum ben, geçen hafta pazar günü Çatalcaya gittik mesela, burada da yapılsa sezon içi ayda en az 1 kere harika olur, güler eğleniriz bence.
ooo çok iyi anadolu yakasına kadar indirdik mevzuyuözel mesAJ attım
bir depoyu pompa atana kadar doldurup sonra pompacıya daha doldurtmayıp 100km de sonra benzinciye gidip pompayı atana kadar tekrar doldurursan tam 100km deki yakıt değerini öğrenirsin böle 18.8lt felan hatalar cıkabilir depo 17 litre zaten 2 kere yarımmı doldurttun naptın![]()
motorlarınızın kmleri nedir beylerilk ben cevap vereyim. 3300 de aldım şuan 5800 km deyim. 3 ayda 2500 km yapmışım. eh fena degilim.
))) 0 aldım 3.5 hafta oluyor, şu anda 1200km. Sorun bende sanırım..
![]()