Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Zamanında 300-350 liraya Tiger ra900 egzos satılıyordu. O model üretimden kalktı, elde kalan son mallarada 450 tl nin üzerinde fiyat çekiyorlar şimdi. Tiger' ın en alınabilir modeliydi, fiyatına göre seside güzeldi. Bizim motorlara en yakışan egzosdu belkide. Ancak Tiger kendi ipini kendi çekti. Önceden herkes alır takardı ra900 ü ama yeni modelleri çok nadir alan var. Aklımın bir köşesinde egzos almak hep var ancak 8 bin liralik motora gidip 800 lira verip egzos almak bana saçma geliyor. 350 den fazlasını vermem, o parayada güzel egzos yok orası ayrı :)

Zamanında 300-350 liraya Tiger ra900 egzos satılıyordu. O model üretimden kalktı, elde kalan son mallarada 450 tl nin üzerinde fiyat çekiyorlar şimdi. Tiger' ın en alınabilir modeliydi, fiyatına göre seside güzeldi. Bizim motorlara en yakışan egzosdu belkide. Ancak Tiger kendi ipini kendi çekti. Önceden herkes alır takardı ra900 ü ama yeni modelleri çok nadir alan var. Aklımın bir köşesinde egzos almak hep var ancak 8 bin liralik motora gidip 800 lira verip egzos almak bana saçma geliyor. 350 den fazlasını vermem, o parayada güzel egzos yok orası ayrı :)
Kim demiş yok diye :)

http://www.camgoz.com.tr/asp/product/27049/YBR-PERFORMANCE-EKSOZ

IXIL3.JPG

karbon egzoz candır. motosiklet zevk işidir vasıta değildir (bence) bin lirada verilir 2 binlira da verilir egzoza. veya başka bi aksama. önemli olan motosikletin değeri değil verdiği zevktir. ben on bin liralık motorda bin liralık karbon egzoz 800liralık lastik 250liralık xenon vs vs geziyorum. çünkü ancak böyle zevk alıyorum. para var huzur var kardeşim:p:) bu arada temiz motor arayan varsa bana ulaşabilir biraz pahalı vericem ama iyi bi motor vericem:cat:
2wmjq61.jpg
[/IMG]
dwcaf.jpg
[/IMG]

merhaba bişey sormak istiyorumda egzozu sele altına almak istesek alabılırmıyız ve acaba muayeneden gecermıki ?

celikatli ben almak istiyorum senin motoru. :-D ama dandik bu hyolar. parçalar çok kalitesiz. cbr veya ninja alacam galiba. en azından japon karrrrdesiim artislik yapmayin :-D

yusuf vereyim sana motoru.ssatınca capon alcam bende:)

hisvarlar. 10tl karşılığında canlı dinletiyorum egzozun parasını çıkartmam gerek:wiinkk:

yusuf vereyim sana motoru.ssatınca capon alcam bende:)

hisvarlar. 10tl karşılığında canlı dinletiyorum egzozun parasını çıkartmam gerek:wiinkk:

İstanbul'da olsam bi kilo baklavamı alır gelirdimde burdan bu iş olacak gibi değil :) Bu avcrom egzoslarını dinleyen deneyen oldumu ? 300 lira diyor bizim motor için egzosa

o zaman 3 parcali almak farz oldu... duz beyaz 3 parcali serit nerede buluruz peki?

egzozu sele altına almak problem yaratırmı muayenede falan ? hyosungcular bi cevap verin gari :D

o zaman 3 parcali almak farz oldu... duz beyaz 3 parcali serit nerede buluruz peki?

http://www.feyizoglu.com/uc-Parcali-Jant-seridi_47057.html#0

Bende alıcamda, üşenmezsem bir gün alıcam inş :) Bence düz şeritler daha şık ama bunlar daha uzun ömürlü ve çekmesi rahat

egzozu sele altına almak problem yaratırmı muayenede falan ? hyosungcular bi cevap verin gari :D

Kardeş Allah rızası için sen şu motorunu alda forumda rahat etsin, sende. Bizde motor aldık, bizde acemiydik(hala acemiyiz). Forumdaki bilgiler tüm sorularına cevap verecek nitelikte ancak hala inatla her başlıkta her yerde olur olmaz şeyler sorup duruyorsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------

eyv. halil. yarin siparisi veririm. serit acayip açıyor motoru.

Kesinlikle :cherry:

img0710q.JPG

Bu çektiğim güzel olmadı, sonradan söktüm. Fön makinesi ile o kadar ısıttım ancak yinede atma yaptı, balon yaptı. Sanayide bir yer tarif ettiler onlar çeker diye, elimde kalan şeridi götürüp bir gün çektireceğim. 3 bin km dir de ön lastiğim ters, inş onuda sezon bitmeden düzelttireceğim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:10 ----------

Sanırım aşık oldum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-pilottan-cok-temiz-honda-vfr-1200-f-118405233/detay/

föne şekil verebilmek için gerek olursa olur yoksa yapışmasına bi faydası yok. biz buz gibi havada çektik yamuk mamuk oldu ama çok sağlam sökmek mümkün değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar