Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Rakamlar böyle ise gayet güzel ancak devamlı gazlamada 9 litreleri görmek çok kolay diyor genel kullanıcı kitlesi ? Sizin kullanım tarzınız ve yeriniz nasıl acaba ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------

İbrahim Tatlıses' in bir sözü varya hani, "Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadık" diye :)
150 -200 liraya eli yüzü düzgün bana güven veren bir kask yok şuan. Şimdikini kullandığımız kadar kullanıcaz sonra artçıya devredicez.
Shark 900c, AGV k3, Marushin 777, Nitro fiber kasklardan birini düşünüyorum ancak şimdilik sadece düşünüyorum :queen:

belimi doğrultursam benim de düşüncem var haberleşiriz. geçen burda citroenin müdürü bi abimiz cbf 1000i verip 1000rr almışlar konu kasktan açıldı adam yakın zamanda çene açılır shoei almış o kaskla 1000rr süremezsin deyince adam ama shoei? dedi burnumun direği sızladı hadi sen 150 200e aldın çene açılır ya onun gibi yapsaydın :salut:

belimi doğrultursam benim de düşüncem var haberleşiriz. geçen burda citroenin müdürü bi abimiz cbf 1000i verip 1000rr almışlar konu kasktan açıldı adam yakın zamanda çene açılır shoei almış o kaskla 1000rr süremezsin deyince adam ama shoei? dedi burnumun direği sızladı hadi sen 150 200e aldın çene açılır ya onun gibi yapsaydın :salut:

Bizim burda motosiklet tamircisi bir abimiz var, arada uğrarım. 600rr movistarı var diğer sayfalarda resmini koymuştum. Adam kasksız sürüyor o motoru. Daha doğrusu sıfır ekipman ile. Böylesindense çene açılır takması bile yeterli :)

Rakamlar böyle ise gayet güzel ancak devamlı gazlamada 9 litreleri görmek çok kolay diyor genel kullanıcı kitlesi ? Sizin kullanım tarzınız ve yeriniz nasıl acaba ?
İbrahim Tatlıses' in bir sözü varya hani, "Urfa'da Oxford vardı da biz mi okumadık" diye :)
150 -200 liraya eli yüzü düzgün bana güven veren bir kask yok şuan. Şimdikini kullandığımız kadar kullanıcaz sonra artçıya devredicez.
Shark 900c, AGV k3, Marushin 777, Nitro fiber kasklardan birini düşünüyorum ancak şimdilik sadece düşünüyorum :queen:

devamlı gazlama derken,her dk ara gazı verıp,her ısıkta basarsan 10 da yakar heralde :) aldıgım arkadas 5.5-8.5 arası yakıyor demıstı bana.

ben her allahın dakıkası basmayı sevmem ama yerı gelır motorun lımıtlerını de gorurum...ayrıca cokca focaya ınıyorum ve neredeyse rolantıde gezıyorum.yanı bu degerler 90km sabıt felan da degıl.

bu arada agv stealth sv ılanım var.yarı fıyatına verıyorum tertemız kaskı.arayan varsa.kazasını bırakın,yere dusmesı dahı yoktur :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-agv-stealth-sv-hrc-116053083/detay/

---------- Post added at 00:49 ---------- Previous post was at 00:32 ----------

Bizim burda motosiklet tamircisi bir abimiz var, arada uğrarım. 600rr movistarı var diğer sayfalarda resmini koymuştum. Adam kasksız sürüyor o motoru. Daha doğrusu sıfır ekipman ile. Böylesindense çene açılır takması bile yeterli :)

kasksız suremıyorum ben mesela.guvenım hıc kalmıyor kendıme.beynımın pekmezı cıkar yahu.zaten tehlıkelı alet ıyıce fantazıye hıc gerek yok bence :)

devamlı gazlama derken,her dk ara gazı verıp,her ısıkta basarsan 10 da yakar heralde :) aldıgım arkadas 5.5-8.5 arası yakıyor demıstı bana.

ben her allahın dakıkası basmayı sevmem ama yerı gelır motorun lımıtlerını de gorurum...ayrıca cokca focaya ınıyorum ve neredeyse rolantıde gezıyorum.yanı bu degerler 90km sabıt felan da degıl.

bu arada agv stealth sv ılanım var.yarı fıyatına verıyorum tertemız kaskı.arayan varsa.kazasını bırakın,yere dusmesı dahı yoktur :)

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-agv-stealth-sv-hrc-116053083/detay/

---------- Post added at 00:49 ---------- Previous post was at 00:32 ----------

kasksız suremıyorum ben mesela.guvenım hıc kalmıyor kendıme.beynımın pekmezı cıkar yahu.zaten tehlıkelı alet ıyıce fantazıye hıc gerek yok bence :)

Aynen, kasksız 1 kere sürdüm bu motorumu oda 500 metre kadar. Sonra tövbe ettim. Gözümde yaş kalmadı o rüzgarda kasksız nasıl 200 lere çıkıyorlar aklım almıyor.

nette görüp kaydetmiş olduğum birkaç fotograf;
xINLBr5.jpg

OoY8CoO.jpg

hytPbdF.jpg

Bsxyn00.jpg

DUS430Y.jpg

ddx7Oem.jpg

BMubhw3.jpg

nJfMBFo.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------

K-3 termoplastik tir yalnız önermem ne alırsan al fiberglass yada carbonfiber olsun en iyisi bunlardır stealh sv bendede var 550tl bayıldım ama rüzgar alıyor mübarek hatrı sayılır derecede ama kafayı sarıyor güvenli o yönden iyi birde moto GP de kullanılan D halkalı kilit mecvut en iyi kilit mekanizması o ama kısa mesafelerde tak çıkarı dert :)

o police yazılı gt650r a nolmuş öyle :salut: alper dünyada tek gt250rı olan dünyayı kurtaran adamın oğluna hediyesi motoru yerden yere vurdun oldu mu o kalitede bir motora eleman 9 700e okutup 10 kağıda 2013 alacaktı tekerine çomak soktun :D

o police yazılı gt650r a nolmuş öyle :salut: alper dünyada tek gt250rı olan dünyayı kurtaran adamın oğluna hediyesi motoru yerden yere vurdun oldu mu o kalitede bir motora eleman 9 700e okutup 10 kağıda 2013 alacaktı tekerine çomak soktun :D
öle abi yiğidi öldürelim hakkını yemiyelim orjinal halini tercih ederim bide dünyada tek diyorya kendi kendini en zevksiz ve modifiyesi en kötü adam yapıyor zaten hyosung a kötü motor damgasını yediren insanlar böleleri maymun .... sokuyolar motoru kılıktan kılığa

öle abi yiğidi öldürelim hakkını yemiyelim orjinal halini tercih ederim bide dünyada tek diyorya kendi kendini en zevksiz ve modifiyesi en kötü adam yapıyor zaten hyosung a kötü motor damgasını yediren insanlar böleleri maymun .... sokuyolar motoru kılıktan kılığa

sahibinden'de 2012 model jelatinleri duran 0 km 9690tl :pl:

arkadaşlar abiler izmirde motorun sıfırını alıcağımız neresi var acaba sonrası için servis olarak veya... almayı düşünüyorum Allah nasip ederse yardımcı olursanız sevınırım ...

Selamlar!
İstanbul için ne kötü bir gün =( Hafta ortası kavurdu kırdı geçti hava, şimdi neredeyse sulu kar yağıyor.. Bütün gezi planları iptal =(

İlk günden 1-2 kare, resimler iPad'den biraz bozuk çıkmış,
l3qu9.jpg

l3qut.jpg

Bugün r1200gs,er5 ve ben önce Tunceli Pertek Termal oteline ordan geri elazığ, elazığdanda yine kömürhan köprüsünün oraya tatlı yemeye gittik. Güzel bir gezi oldu, yeryer yağmura yakalandık ıslak zeminde seyrettik. Kömürhana giderken ve Pertekten dönerken grup sürüşü yapmaya çalıştık, grup lideri olarak r1200gs ile Serdar Hocam öne geçti. Güzel bir gündü. 50 km kadar Er5 kullandım, bizim motordan sonra oturma pozisyonu ve hakimiyet olarak oyuncaktan farksız geldi. Sanırım gtrın oturma pozisyonuna alıştıktan sonra her motor böyle gelecek :) Ancak performans olarak er5 hiç hafife alınacak gibi değil. Uçmuyor ancak 120 den sonra bile hala canlı bir ivmelenmeye sahip. Toplam 160 km kadar yol yaptık. Termal otelde yüzüp, kaplıcaya girdikten sonra yağmur altında seyretmek gibi bir delilik yaptık ancak ekipmanlarımız tam olduğundan terledik bile :) Resimleri yakın zamanda yükleyeceğim.
Herkese iyi gezmeler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------

Günü özetleyen bir kaç kare

bf78059294c34104af175bc.png

7d270599415f4015a3f15e4.png

c974ca28b6254353bba5b59.png

Sırf bu şekerpareleri yemek için fazladan 100 km yol yaptık. Normalde bu tesis kavurmacı

6aae23d54a9a4a7fbd65b7f.png

iyi geziyosunuz haa erzincanlarda) bizde haftaya pazar birkaç motor ist.dan abanta bi sezon açılışı yapıcaz inş...

iyi geziyosunuz haa erzincanlarda) bizde haftaya pazar birkaç motor ist.dan abanta bi sezon açılışı yapıcaz inş...

Yok hocam motoru erzincandan getirdik. Dahada o tarafa gitmedim. Tunceli-Elazığ-Malatya yollarında sürdük bugün.

Ama bu 250cc işi iyice sarmamaya başladı, sonumuz hayrola :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

Motosikleti ilk erzincandan almaya gittiğimizde izlediğimiz rota. İliçe kadar otomobil ile, kalanı motor kullanarak.

1d3d9214c7d54806a494b42.png

250 nin sizin oralarda sarmamasi gayet doğaltabi bombos yollar sakin sehirici vs.. istanbul da sehiricinde insan bazen 125 lik oyuncakvari bir scooter bile ariyor valla:)

birgün de çıkıp kebana gelin alabalık yedireyim sizehem tanışmışta oluruz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

evet serkanın arkadaşıyım Elazığın keban ilçesinde çalışıyorum. Temiz bir motor bulabilsem almayı düşünüyorum ama motor konusunda yeterli bilgiye sahip değilim Serkan elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor sağolsun. Sizinle de tanışmak istiyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum :)

@ysfist

Vallahi öyle, yollar bas diyor makine 120 den sonra nazlanıyor, başım ağrıyor diyor. Ancak 2 sene buna bincez piyango çıkmazsa. Sonrası kısmet er6,xj6,fazer birisi olcak artık.

@mustafa44

Kardeşim biz geziyoruz devamlı, elbet kebana yolumuz düşer. Ben Serdar Hoca ile görüşeyim bir gün kebana gelelim. Hem senle tanışırız hemde motor konusunda yarcımcı da oluruz. Balıklar senden ise haftaya bile gelebiliriz :p

ben de katilamayacagim 120 den sonra bayılma meselesine dostum :) er6 ya nazaran dediysen eyvallah da onun disinda 140 -150 bile rahat goruyoruz degil mi ama

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar