Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar merhaba.
Forma 2006 da üye oldum ama aktif kullanıcı olarak aranıza yeni katıldım denebilir.Genelde okuyucu olarak takipçinizdim yani.
10 yıldır B sınıfı ehliyetim var, ama bu motor tutkusunu artık bastırmak zor gelmeye başladı. Vitesli motor kullanmayı bilmiyorum ama Honda'nın eğitimlerinin çok methini duydum ve oraya gidip gerekirse birkaç seviye birden eğitim alacağım.
Hyosung gt250r motor arıyorum arkadaşlar, temiz ve 2008 yada üstü model.
Sahibinden.com da var birsürü ama pek güvenemiyorum, üç kağıtçıların meskeni olmuş orası.
Birde alırken nelere dikkat etmeliyim.
Teşekkürler.
(bu arada A2 için nisanda sınava giriyorum, ehliyet olmazsa olmaz tabi ki)

Kafaya koyduysanız yapacak bişey yok ancak gt250r ağır ve sürmesi nispeten zor bir makine, ilk motor olmak için fazlası ile sert yani. Ancak olmayacak diye birşey yok.
Forumda satan arkadaşlar var motorlarını bende forumdan bir abimizden satın aldım. Önceliği burdakilere verirseniz temiz motor bulma ihtimaliniz artar.

sen bide motosiklet dergilerini gör adamlar sanki motosiklet değilde yunan tanrılarından bahsediyorlar
aynısını cbr250 içinde yaptılar zamanında ne oldu motor tırt çıktı şimdi kimse şöyle süper böyle süper demiyor

evet tırt cıktıgı ıcın pazar payının yarısına sahıp :)
baskalarını elestırıp aynı haltı yıyorsunuz.
her motorun +- lerı vardır elbette.

guzel bı ornek olmus.her motorda apacı vardır.bunun 3u5ı olmuyor elbette.

yeni kasalarin beyaz olani bir de siyah olani güzel. diger renk kombinasyonlari ucuz gostermis. ayrica yeni far tasarımı olmamis bence.

siyah ön cam aldım 50 kağat bazı şeyler ucuzdu bazıları normal zamandaki fiyatından bile pahalı. pantalon eldiven falan almaya gittim pahalı diye ummadık ucuz şeyler aldım geldim mesela katlanır plakalık sinyallerle beraber 40 lira.

siyah ön cam aldım 50 kağat bazı şeyler ucuzdu bazıları normal zamandaki fiyatından bile pahalı. pantalon eldiven falan almaya gittim pahalı diye ummadık ucuz şeyler aldım geldim mesela katlanır plakalık sinyallerle beraber 40 lira.

Abi bende bir umut gittim dizlik alırım son gün diye ama yok. 50 dediler başka birşey demediler. Bende kızdım çıktım napıyım. Dışarıda da aynı fiyat. En azından elimde taşımam. Feyizoğlu bana 5 dk mesafede. Gider ordan alırım dedim.

Ayrıyetten Tech90 balaklava aldım birde çakar aldım. Ama onları stop lambasının içine yapıştıracağım. Frene bastığım zaman çakar yapsınlar. Diğer türlü yasakmış. Çakarıda 10 liraya aldım. Normal piyasa 25-30 lira civarında.

siyah cami nerden aldin abi.. katlanir plakaligi ben de baktim bulamadım iyi mi

Siyah ön cam bende istiyorum ancak nette 100 liradan aşağı yok. Zaten istekler bitmiyor ki motora binelim,

sticker set 100 lira
ön cam 100 lira
jant seridi 25 lira
ayna lazımdı 100 lira sağolsun yakuza_64 gönderdi yarın elimde olur
sol ön sinyalim hala kırık ancak çalışıyor ellemiyorum
bütçeyi doğrultsak egzos şart.

Bu işin sonu yok en iyisi benzin koyup devam etmek :)

Bu gece biraz gazladım, Elazığ'ın meşhur harputuna çıktım.

bir kare

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------

Bu arada bugun jant şeridi çekeyim dedim ancak ne yaptıysam istediğim kadar güzel olmadı. Yer yer kabarmalar var, içe doğru bakan kısımlarda. Şerit eğilmedğinden o kısımlar kabarık kaldı, ısıtmama rağmen sonradan yine attı. Sadece ön sağ tarafa yaptım bıraktım. Onuda yarın sökeceğim. En güzeli keiti 3 parça beyaz şerit almak. Çekmesi çok uğraştırıyor bu şekilde ve aparat olmadığından düzgün yapamıyosun.

fuardan aldım yusuf. esas almak için gittiğim şeyler pahalıydı almadım boşda dönmek istemedim bulduğum ucuz şeyleri aldım geldim. ama bi kötü haberim var yeni aldığım camı kırdım:) eski camı söktüm yeniyi takacakken dikkatimi çekti ulan buda hiç esnemiyo nebiçim malzemeymiş derkene içimden çaaatt ortadan ikiye ayrıldı elimde kaldı:) neyseki tuz buz olmadı iki parçaya ayrıldı bende japonla502 yapıştırdım sağlam yapıştı fakat görüntü çok tırt oldu çatlak gibi gözüküyor birazda japon aktı sağa sola az kaldı sinirden ağlıyacaktım. iki saatdir soğuk garajda uğraş uğraş işin sonuna gel çat cam ikiye ayrılsın. yemin ediyorum o an biri gelipde deseki 2binliram var verirmisin bana bu motoru üste kaskı montuda vermessem ne olayım. okadar dellendim yani. neyseki şimdi iyiyim

fuardan aldım yusuf. esas almak için gittiğim şeyler pahalıydı almadım boşda dönmek istemedim bulduğum ucuz şeyleri aldım geldim. ama bi kötü haberim var yeni aldığım camı kırdım:) eski camı söktüm yeniyi takacakken dikkatimi çekti ulan buda hiç esnemiyo nebiçim malzemeymiş derkene içimden çaaatt ortadan ikiye ayrıldı elimde kaldı:) neyseki tuz buz olmadı iki parçaya ayrıldı bende japonla502 yapıştırdım sağlam yapıştı fakat görüntü çok tırt oldu çatlak gibi gözüküyor birazda japon aktı sağa sola az kaldı sinirden ağlıyacaktım. iki saatdir soğuk garajda uğraş uğraş işin sonuna gel çat cam ikiye ayrılsın. yemin ediyorum o an biri gelipde deseki 2binliram var verirmisin bana bu motoru üste kaskı montuda vermessem ne olayım. okadar dellendim yani. neyseki şimdi iyiyim
2 bin lira mı ?
kaskım montum var abi onları istemem tamam ben alıcıyım..
canın saolsun nihat abi, üzme böyle şeyler için kendini..
yeni hyosung baya baya iyi olmuş bugun fuarda gördüm başı cok kalabalıktı..

baba sakin ol ben nelerle ugrastim sogumadim biliyosun aramizda :-D bizim camlsr cok da tirt gozukmuyor ama 50 tl ucmus canin sagolsun..

kırılınca tırt oldu kırılmasa on numaraydı. 50liği uçurumuyum yapıştırıp taktım. takılmayacak kadar fena olmadı. eğer takılmayacak kadar fena olsaydı kafayı sıyırırdım soyunup çırılçıplak sokakta koşmaya başlardım

Geçmiş olsun, benim mi nazarım değdi anlamadım ki bu ne hız. Halbuki sevinmiştimde canlı örneğini göreceğim diye. Ancak keşke japonu hiç bulaştırmasaydınız cama. Silikon bazlı yapıştırıcılar daha az gösterirdi çatlağı.

bu arada dedigin gibi nihat abi ben de eldiven deri ceket falan baktim da fiyatlar ayni. cuk kadar indirimlerle cakmaya devam ediyorlar fuar falan hikaye.

slm arkadaşlar bir sorum olacak soracağım soru sıkabilir belki ama forumu takip ettiğimden beri yazıları okuyorum aranızda soracağım motorsiklet hakkında bilgisi olan abilerimiz kardeşlerimizden yardım almak istedim..Allah ın izniyle bu yaz gt250 r alma düşüncem var.7000 - 8000 tl civarı 2011-2012 model düşünüyorum.ama aslında en büyük isteğim 4 silindir bi racing almak.param en fazla bu kadar çıkıyor fakat belki babamdan biraz destek alabilirsem 10000-10500 civarı cbr 600f düşünüyorum.takip ettiğim kadarıyla bu paraya 2001-2004 arası bi 600f alabilirim.genelde şehir içi kullanacağım.sorum şu bu modellerde pek racing önermiyorlar nedeni malum apaçiler.normal rutin bakımları yapılmış bir 600 f önerirmisiniz.genel de şehir içi olacağından yakıt tüketimi kulanım kolaylığı açısından.

20 yaşındayım 11 yaşından beri vitesli motor kullanıyorum genelde şehir içi kullanımına yatkın motorlar ybr 125 / kanuni 125 - 150 / monero - 250 / MZ - 301 / TVS apache ve benzerleri.. şimdiden teşekkürler

slm arkadaşlar bir sorum olacak soracağım soru sıkabilir belki ama forumu takip ettiğimden beri yazıları okuyorum aranızda soracağım motorsiklet hakkında bilgisi olan abilerimiz kardeşlerimizden yardım almak istedim..Allah ın izniyle bu yaz gt250 r alma düşüncem var.7000 - 8000 tl civarı 2011-2012 model düşünüyorum.ama aslında en büyük isteğim 4 silindir bi racing almak.param en fazla bu kadar çıkıyor fakat belki babamdan biraz destek alabilirsem 10000-10500 civarı cbr 600f düşünüyorum.takip ettiğim kadarıyla bu paraya 2001-2004 arası bi 600f alabilirim.genelde şehir içi kullanacağım.sorum şu bu modellerde pek racing önermiyorlar nedeni malum apaçiler.normal rutin bakımları yapılmış bir 600 f önerirmisiniz.genel de şehir içi olacağından yakıt tüketimi kulanım kolaylığı açısından.

20 yaşındayım 11 yaşından beri vitesli motor kullanıyorum genelde şehir içi kullanımına yatkın motorlar ybr 125 / kanuni 125 - 150 / monero - 250 / MZ - 301 / TVS apache ve benzerleri.. şimdiden teşekkürler

ne zaman acaba silindir yükseltsem mi diye düşünsem kendi kendime niye ki diyorum ne gereği var şuanki motor zaten şehir içinde gayet iyi ayrı bir haz veriyor bırak da o buvvv sesi çıkmasın kararı sen vereceksin ama altındaki motor ne kadar güçlüyse ölüm de insana o kadar yakındır herkes altındaki makinenin limitlerini merak eder çünkü istemsiz bir dürtüdür bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------

kırılınca tırt oldu kırılmasa on numaraydı. 50liği uçurumuyum yapıştırıp taktım. takılmayacak kadar fena olmadı. eğer takılmayacak kadar fena olsaydı kafayı sıyırırdım soyunup çırılçıplak sokakta koşmaya başlardım

yapma hacım sen yapma şener şen'in çıplak adam filmine çevirme ortalığı :D

Kafaya koyduysanız yapacak bişey yok ancak gt250r ağır ve sürmesi nispeten zor bir makine, ilk motor olmak için fazlası ile sert yani. Ancak olmayacak diye birşey yok.
Forumda satan arkadaşlar var motorlarını bende forumdan bir abimizden satın aldım. Önceliği burdakilere verirseniz temiz motor bulma ihtimaliniz artar.

Biraz kurcaladım formu ama pek bulamadım doğrusu. Sorsan herkes on numara bakmış, bakımı yaptırmış, çizik yok, azıcık kurcalıyorsun eh şu olmuştu bu olmuştu.. Öldüm bittim paraya ihtiyacım var diyen dingil altına takas olur yazmış.
Sıfır motor almak istemiyorum illaki yatırıp düşürürüm bir yada birkaç kez gibi geliyor bana, ama bu tipleri görünce de git al başın ağrımasın diyor şeytan.
2010 veya 2011 model ortalama 10-12.000 km motorların ederleri ne kadardır arkadaşlar ?
Ve alırken nelere dikkat etmeliyim ?
Teşekkürler

cbr 600f e para vereceğine git çöpe at daha iyi
hele hele 2009 dan düşük modellerden kaç

arkadaşlar motorun bakımı geldi motul 7100 10 40w yağı kredi kartıyla alabileceğim bir link verebilir misiniz nakit bitti yağ mecburi yardım lazım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar