Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sıfır alacaksan bu motosikleti 40binkm(sallıyorum ama yakın geçer) veya 3-4 yıl kullanman lazım. Yoksa boşuna sıfır motosikletin zararını çekersin.
İlanlar 0 alıp 500-1000 veya 3000km sonra satanlarla dolu. Bunlardan birini tercih etmeni tavsiye ederim. 1500-2000tl arası para cebinde kalır.
Plaka + ruhsat + noter + ertesi gün satsan 500tl aşağıya fiyat derken bu para pisi pisine cebinden çıkar.
Bırak kararsız kalıp motosikleti 2bin-3bin km kullananlar senin yerine parayı ödemiş olsun.

Ben 0 aldım kısmen hata yaptığımı düşünüyorum. 20binkm olacak neredeyse ama o sırada Türkiyede motor bulamadım zaten aksi durumda naked alacaktım.
Şimdi de satıp gt650 almayı planlıyorum. Ama 2. el. Aynı hatayı 1 defa yaparım ;)

Sıfır alacaksan bu motosikleti 40binkm(sallıyorum ama yakın geçer) veya 3-4 yıl kullanman lazım. Yoksa boşuna sıfır motosikletin zararını çekersin.
İlanlar 0 alıp 500-1000 veya 3000km sonra satanlarla dolu. Bunlardan birini tercih etmeni tavsiye ederim. 1500-2000tl arası para cebinde kalır.
Plaka + ruhsat + noter + ertesi gün satsan 500tl aşağıya fiyat derken bu para pisi pisine cebinden çıkar.
Bırak kararsız kalıp motosikleti 2bin-3bin km kullananlar senin yerine parayı ödemiş olsun.

Ben 0 aldım kısmen hata yaptığımı düşünüyorum. 20binkm olacak neredeyse ama o sırada Türkiyede motor bulamadım zaten aksi durumda naked alacaktım.
Şimdi de satıp gt650 almayı planlıyorum. Ama 2. el. Aynı hatayı 1 defa yaparım ;)

yok ben zaten sıfır alırsam çok rahat 2 veya 3 sezon kullanırım.. 10.000 km yi görmeden de satmam gibi geliyor. uzun yıllar kullanıcağım bir motor ..

2nki4hs.jpg

3479yxe.jpg

14a90mx.jpg

2exua9w.jpg

28gxzwg.jpg

İzmir'de inciraltında güzel bir akşam geçirdik ve bir kaç fotoğraf koymak istedim :)

Teşekkürler

dlxhv.jpg

dlxjq.jpg

dlxk4.jpg

dlxkl.jpg

Arkadaşlar motorumu sattım ve aranızdan ayrılıp bugün aldığım Honda 600F topiğine geçiş yapıyorum.Herkes Kendine İyi Baksın....
Kazasız Belasız Sürüşler Herkese...

Arkadaşlar yeni kasa kesinleşti artık, şüpheye yer kalmadı.
Canlı gözle görüp karar vermek lazım artık iyimidir değilmidir diye...

_mg_0624.jpg

niye eski kasa sahibi olmak zoruna mı gidiyor :D
:D yok ya valla pek umrumda değil ama sinir oluyorum 6yıl önce bi motor yapıyolar 5 yıl sonra arkasını 6 yılda önünü makyajlıyolar geri kalan aynı :D gönül isterdi komple yeni kasa olsun :D benim öle takıntılarım yok elimdeki ile mutlu olmayı öğrendim çok şükür :D

:D yok ya valla pek umrumda değil ama sinir oluyorum 6yıl önce bi motor yapıyolar 5 yıl sonra arkasını 6 yılda önünü makyajlıyolar geri kalan aynı :D gönül isterdi komple yeni kasa olsun :D benim öle takıntılarım yok elimdeki ile mutlu olmayı öğrendim çok şükür :D
Elindekini sev ona iyi davran :)

Arkadaşlar bu gün itibari ile aranıza katılmış oldum.1998 Kawasaki EN 500 sattım ve bu sabah 2010 model GT 250 R model motosikletimi teslim aldım.İkitelliden eyüb'e kadar kullanma fırsatım oldu,gerçekten fena değilmiş beklentimin üstünde bir motosikletmiş.Buluşmalarda görüşmek üzere....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar