Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar motorum dün nihayet geldi :flower:

arada bi fi ışığı yandığı için korktum geri servise döndüm ama servis bişi olmaz dedi olursa gel bakarız dedi geri gönderdi
neyseki MOTOSİKLET.NET var...
forum saolsun eski sayfalarda yazanlar içimi biraz rahatlattı...
serviste 20 tl lik benzin koymuşlardı gittiğimde belki kalitesiz benzin koymuşlardır diye şüpheleniyorum hani bişi karışmıştır benzine filan...
"fi ışığı" sayfasında yazanlardan yaptığım çıkarım buydu...
yinede bi fikrinizi alıym dedim :)

bide bu kanuni yazısını söksem acaba iz kalırmı motorda...
motor beyaz siyah
şu ara sticker alcak parayıda bulabileceğimi sanmıyorum malum ekipman + motor büktü belimi :D :D
kaş yapıym derken göz çıkartmiym kötü gözükmesin sonra motor...
şimdiden herkese taşekkürler

hayırlı olsun kazasız belasız günler dilerim, benimkide siyah beyaz,kanuni yazısını bende sökmeyi düşündüm facebook ta kendi stickerini yapabildiğin bi yer var bende yeni gördüm orayı hemen mesajımı attım, st kanuni yazan yere hyosung stickeri koymuşlar çok da güzel durmuş,bende onun peşindeyim :) tam öğrenince yazarım buraya...

hayırlı olsun kazasız belasız günler dilerim, benimkide siyah beyaz,kanuni yazısını bende sökmeyi düşündüm facebook ta kendi stickerini yapabildiğin bi yer var bende yeni gördüm orayı hemen mesajımı attım, st kanuni yazan yere hyosung stickeri koymuşlar çok da güzel durmuş,bende onun peşindeyim :) tam öğrenince yazarım buraya...
taşekkürler fiyat hakkında da bilgilendirebilirsen sevinirim :)

Arkadaşlar motorumu aldığımdan beri üzerine hiç yağmur yağmamasına karşılık iki gidon arasındaki ortadaki yuvarlık somun paslanmaya başladı buna ne yapılabilir. ortadaki 8 numaradan bahsediyorum DİREKSİYON MİLİ ÜST TAPA

027-601_DIREKSIYON%20MILI-ST%20GT250R.JPG

Öncelikle herkese selamlar. Çocukluğumdan beri istediğim motoru Sonunda motoruma alıyorum. 4 mayısta motorum geliyor yani doğum günümde, doğum günü hediyem olarak :) Bende aranıza katılıyorum artık.
Ama bir konuda yardım istiycem sizden İzmir'de Kask alabileceğim bir yer tavsiye edin bana internetten araştırıyorum alayım diyorum fakat az buz bir miktar değil bir de ufak gelir bol gelir endişesi var elden almak daha mantıklı geliyor.
Şimdiden teşekkürler :)

motorun hayırlı olsun aramıza hoş geldin ne renk sipariş verdin? http://www.motomaxonlineshop.com/Anasayfa/ buradan bak istersen izmirde de yerleri varmış. feyizoğlundan internet üzerinden sipariş verirsen çok ilgileniyor siparişten sonra arayarak seni beden ölçünü alıyorlar şu ayar bu ayar diye yardım ediyorlar küçük yada büyük gelirse hemen değiştiriyorlar

Teşekkür ederim. Full beyaz sipariş verdim, istediğimde oydu çok iyi denk geldi. Motomaxta ki kasklar pek güven vermedi bana nedense ya o yüzden orayı eledim. Feyizoğlundan bakıcam ama madem o kadar ilgililer. Bilgi için teşekkür ederim

merhaba
2012 model kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olucak

öncelikle motorum:
resim 1:

resim 2:

resim 3:

selenin kilidi yokmu ? benimkinde yokda acaba herkesin mi öyle merak ettim

bana 2011 in kullanma klavuzunu göndermişler onda arka selenin içinde gözüküyo ama baktım
benimkinde gösterilen yerde öle bi şey yok yüklediğim resimde de (yükleyebildiysem)gözüküyo arka selenin kilidi var sağında da bizim oturduğumuz selenin vida yeri
acaba vidalamamız mı gerekiyo hiç kullanmıcakmıyız ?
seleyi çekince direk çıkıyo ???
normal mi bu ???
bide

bu iki resimde görülen (inş görülür) kablolar normal mi yani sarkmaları ilerde bi sorun çıkarır mı yoksa kendi imkanlarımla sabitlemelimiyim ?

biliyorum biraz evhamlıyım ama yeni hevesi işte insanın kafasına takılıyo :D

yardımcı olabilirseniz sevinirim... :)

bu arada resim yüklemişken sticker sorumu yeniliyim: kanuni yazısını sökersem iz kalırmı çirkin gözükür mü ?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba
2012 model kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olucak

öncelikle motorum:
resim 1:
[url]http://img33.imageshack.us/img33/5937/dsc00696x.th.jpg[/URL]
resim 2:
[url]http://img805.imageshack.us/img805/2849/dsc00689bb.th.jpg[/URL]
resim 3:
[url]http://img35.imageshack.us/img35/7944/dsc00688db.th.jpg[/URL]

selenin kilidi yokmu ? benimkinde yokda acaba herkesin mi öyle merak ettim
[url]http://img687.imageshack.us/img687/2007/dsc00692vo.jpg[/URL]

bana 2011 in kullanma klavuzunu göndermişler onda arka selenin içinde gözüküyo ama baktım
benimkinde gösterilen yerde öle bi şey yok yüklediğim resimde de (yükleyebildiysem)gözüküyo arka selenin kilidi var sağında da bizim oturduğumuz selenin vida yeri
acaba vidalamamız mı gerekiyo hiç kullanmıcakmıyız ?
seleyi çekince direk çıkıyo ???
normal mi bu ???
bide
[url]http://img205.imageshack.us/img205/7925/dsc00694h.th.jpg[/URL]
[url]http://img856.imageshack.us/img856/3194/dsc00695a.th.jpg[/URL]

bu iki resimde görülen (inş görülür) kablolar normal mi yani sarkmaları ilerde bi sorun çıkarır mı yoksa kendi imkanlarımla sabitlemelimiyim ?

biliyorum biraz evhamlıyım ama yeni hevesi işte insanın kafasına takılıyo :D

yardımcı olabilirseniz sevinirim... :)

bu arada resim yüklemişken sticker sorumu yeniliyim: kanuni yazısını sökersem iz kalırmı çirkin gözükür mü ?

öncelikle hayırlı uğurlu olsun,inşallah kazasız belasız kullanırsın
kanuni yazısını sökersen kesinlikle iz kalır üzerinde vernik var, ya söküp boyatıp kullanıcan,yada üzerine sticker yaptirıcan.Ben sticker yaptırdım tanıdık reklamcı vardı hallettiler çok da güzel oldu.
Evet benimkide 2012 model ve seleyi çıkartamadık nasıl olcak bilmiyrum :)

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı uğurlu olsun,inşallah kazasız belasız kullanırsın
kanuni yazısını sökersen kesinlikle iz kalır üzerinde vernik var, ya söküp boyatıp kullanıcan,yada üzerine sticker yaptirıcan.Ben sticker yaptırdım tanıdık reklamcı vardı hallettiler çok da güzel oldu.
Evet benimkide 2012 model ve seleyi çıkartamadık nasıl olcak bilmiyrum :)

para bulunaca bi sticker ayarlıym o zaman :p

benimsele çıkıyo ama güvenli diil yani adamın biri gelse seleyi çekse alıp götürür hiç bişey tutmuyo vida delikleri var ama vida yok :silent:
olmazsa pztesi servise götürcem bişiler yapsınlar :)

Arkadaşlar motorum dün nihayet geldi :flower:

arada bi fi ışığı yandığı için korktum geri servise döndüm ama servis bişi olmaz dedi olursa gel bakarız dedi geri gönderdi
neyseki MOTOSİKLET.NET var...
forum saolsun eski sayfalarda yazanlar içimi biraz rahatlattı...
serviste 20 tl lik benzin koymuşlardı gittiğimde belki kalitesiz benzin koymuşlardır diye şüpheleniyorum hani bişi karışmıştır benzine filan...
"fi ışığı" sayfasında yazanlardan yaptığım çıkarım buydu...
yinede bi fikrinizi alıym dedim :)

bide bu kanuni yazısını söksem acaba iz kalırmı motorda...
motor beyaz siyah
şu ara sticker alcak parayıda bulabileceğimi sanmıyorum malum ekipman + motor büktü belimi :D :D
kaş yapıym derken göz çıkartmiym kötü gözükmesin sonra motor...
şimdiden herkese taşekkürler

Bence simdilik sokme ben oraya adim soyadim ve kan grubum yazan bir cikartma yaptirdim onu yapistirdim ilerde sticker alirsan oyle sokersin...

Ninja dedim sonra cbr dedim olmadı hyodan ayrılamadım Türkiyeye yeni gelecek olan kırmızı-beyaz hyosung a kaporayı yatırdım :)
Şimdi mayıs ayını bekliyorum :)
BikeAdvice-Hyosung-GT250R_3.jpg

Son düzenleme:
tamam Görkem tamam napalım hacı 4büyük japon adam gibi 250lik yaptıda bizmi almadık.Bu saatten sonra yamaha yada suzuki 250lik racing getirirse lanet ederim motoru bırakırım :cherry::p:p

Ya sabaha kadar getirseler noolur :)
Fiyat/performans olarak hiç bi motor yanımıza yaklaşamaz, şaka bi yana harbi sevindim doğru yolu bulmana, tekrar hayırlı olsun. Fiyat/performans ifadesi motorsiklet icin kullanılca sanki sadece performansı kastediyomuş gibi oldu, şuna Fiyat/ürün desek daha doğru olacak sanki.
Renk olayıda iyiymiş hani (benim turuncu kadar dikkat cekmesende yaparsın bişeyler).

tamam Görkem tamam napalım hacı 4büyük japon adam gibi 250lik yaptıda bizmi almadık.Bu saatten sonra yamaha yada suzuki 250lik racing getirirse lanet ederim motoru bırakırım :cherry::p:p

Kardeş tamda sevinmiştim,sen honda alıyorsun,onu söker takar birsürü şey bulursun,125r da zaten çoğu şey aynı bende senden bakar yaparım diye umuyordum:D.Neyse senin için hayırlısı olsun...

Ya sabaha kadar getirseler noolur :)
Fiyat/performans olarak hiç bi motor yanımıza yaklaşamaz, şaka bi yana harbi sevindim doğru yolu bulmana, tekrar hayırlı olsun. Fiyat/performans ifadesi motorsiklet icin kullanılca sanki sadece performansı kastediyomuş gibi oldu, şuna Fiyat/ürün desek daha doğru olacak sanki.
Renk olayıda iyiymiş hani (benim turuncu kadar dikkat cekmesende yaparsın bişeyler).
boşver takma kafaya herkes kendine uygun olanı alsın :cat:
Kardeş tamda sevinmiştim,sen honda alıyorsun,onu söker takar birsürü şey bulursun,125r da zaten çoğu şey aynı bende senden bakar yaparım diye umuyordum:D.Neyse senin için hayırlısı olsun...
yok kardeşim cbr250yi kullandım baya bi olmadı ısınamadım ama tekrar söylüyorum bi japon kalitesi farkı var alette o bir gerçek.ama racing e gösterişi için biniyorum zaten hyonun üstünede su dökebilen 250cc yok he R6 falan katarsak olaya o zaman belki ama bi çok düşük model 600lükten daha iyi tasarımı var aletin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar