hyosung gt-250 r ile istanbul-adana gidilir mi

adam 125lik mondielle türkiye turu yapıyor sen o makinayla çıkmayamı korkuyorsun sen motora değil kendine güvenmiyorsun demekki

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkür

BANA CEVAP YAZAN ELLERİNİZE SAĞLIK ARKADAŞLAR :rendeer: KIZ ARKADAŞIM ADANAYA GİTTİ BENDE PEŞİNDEN BU GAZLA İNŞ GİTCEM:queen: FİZİKEN GÜÇLÜ Bİ YAPIM VARDIR İNŞ 100KM ARALIKLARLA MOLA VEREREK ADANAYA SAĞ SALİM ULAŞIRIM. SAĞ SALİMDE DÖNERSEM TEKRAR BURDAN SİZE YAZARIM :)

TEŞEKKÜRLER HERKESE

YOLUNUZ AÇIK KAZASIZ GÜNLERİNİZ OLSUN...

Sevgili Kardeşim

Sakın deneme derim ben sana.Şimdi motor gidermi gider ama şehir içi trafi ile uzun yol arasında dağlar kadar binle milyar arasındaki kadar fark var.Sollama yaparken yaşayacakların yol durumu hava şartları vs vs.Benim tavsiyem önce azar azar bir yol yapın sonra çıkın yollara.Trafikte kullanmak emin olun daha rahat.Bazı dengesiz sürücülerin ne yapacağı belli olmaz.Ben tecrüben yoksa gitme derim.
NOT: GAZA GELME...

Sevgili Kardeşim

Sakın deneme derim ben sana.Şimdi motor gidermi gider ama şehir içi trafi ile uzun yol arasında dağlar kadar binle milyar arasındaki kadar fark var.Sollama yaparken yaşayacakların yol durumu hava şartları vs vs.Benim tavsiyem önce azar azar bir yol yapın sonra çıkın yollara.Trafikte kullanmak emin olun daha rahat.Bazı dengesiz sürücülerin ne yapacağı belli olmaz.Ben tecrüben yoksa gitme derim.
NOT: GAZA GELME...
ali yıldız : arkadaşıma kesinlikle katılıyorum ikisi çok farklı şeyler tünel çıkışlarında ve açık alanlarda nasıl rüzgar yiyceğini bilmeyen birsin yolunda yabancısısın gitsen bile bunu 2-3 güne yay bir günde o yol bitmez zaten

erdem860

öncelikle bu tarz bir motor seni çok yoracaktır. yolun genel durumuna baktığımızda ortalama hızının 70 civarında olacağını tahmin ediyorum. Ankaraya kadar olan otoban kısmını hızlı katedebilirsin ancak sonraki karayolu malesef seni yoracak bölüm olacak. motorun rahatsız oturuş biçimi snei zorlayacak tek şey. uzun yol deneyimin ne durumda bilmiyorum ama öyle korkulacak bir durumu yok. her şeyden önce dikkat. Adana ya geldiğinde bizide görmeden gitme.

gel kardeşim gel hiç sorunsuz yorulmadan geleceğine eminim aksaray,pozantı arasında dikkatli ol motorun hararetini sürekli kontrol et,biz 4 kişi 2 rx115 bir mondial,bir cbr125 hiç sadece benzin için durarak kayseriye gittik o makinayla çok rahat olacağına eminim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar