Hyosung GT 250-R Hakkında Bilgisi Olan...???

Arkadaşlar motorsiklet sürmeye yeni başlayacağım ve şuan gücümün yettiği 250'lik Hyosung GT 250-R.
Sizce almalı mıyım ??
motor nasıl bana sıkıntı Çıkarır mı ??
Yeni sürücüyüm illaki benlik sorunlar olacak fakat Motoru tavsiye Eder misiniz ... ??

Bilgileriniz İçin Şimdiden Teşekkürler.. :cat:

bence baslangıcını 125 lık bı motorla yap ıvmesı yuksektır gt250r ın kendını cok rahat duvarda bulabılırsın :)

Bi abimde var küfür edip duruyor bundan sonra Honda Kawa sasmam diyor. Kullanımı başlangıç için zor

Bilinöli bir sürücüysen baslangıc ıcın alabılırsın bence ama alıcaksan 2012 ve üstü almanı tavsıye ederim.motor bakımlıysa sorun cıkarmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Okuyup arastirmayan bir velet daha :jocolor:
Orada kocaman arama butonu var ayrica sordugun konu daha once binlerce gonderide tartisilmis. Bu kadar hazircilik olmaz. Moderator olsam direk banlamistim seni.

shamye katılıyorum 10 tane falan ayri ayrı topic açıldı kendi topicigine bak motorun kullananlardan yorumları oku aydınlanirsin

Hiç bilgim yok motorrrrrsiklet hakkında.Yenimi gelmiş kesin çin malıdır sdfsd

dostum önce hitap şekline dikkat et . Velet falan yakışmıyor . Bİlgin varsa cevabını verirsin yoksa vermezsin veya zor geliyosa cevap vermek susarsın boş muhabbet yapmaya gerek yok...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

Okuyup arastirmayan bir velet daha :jocolor:
Orada kocaman arama butonu var ayrica sordugun konu daha once binlerce gonderide tartisilmis. Bu kadar hazircilik olmaz. Moderator olsam direk banlamistim seni.

dostum önce hitap şekline dikkat et . Velet falan yakışmıyor . Bİlgin varsa cevabını verirsin yoksa vermezsin veya zor geliyosa cevap vermek susarsın boş muhabbet yapmaya gerek yok...

Ccx67 o abin doğru söylemiş.
baclangıcı gtr la yaparsanız düşmelere doymazsınız. Giderken, dönerken, dururken...

Manevra kabiliyeti başka, gidonum dar oluşu, ağırlığı başka. Dar gidon, açısı dar gidon, yatık oturuşla acemi birisi çok zorlanır. Tecrübeli olan o oturuş pozisyonuna alışık olmayanlar dahi bir bocalıyor. Problem düşük hızlarda olacaktır, döndüğünüz tarafa düşüyor olacak motor iyice alışana kadar. Boy da kısaysa eğer hepten sorun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar