hyosung gt 250 r hakkında bilgi istiyorum

adadad

• dadadad

Oy: 3 50.0%
  • dadadadad

Oy: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Kesinlikle katiliyorum . Kaba tabirle ne kadar ekmek o kadar kofte. Ayrica bilginiz olsun noterde yapilan satis devir sozlesmesi haric sahislarin kendi aralarinda imzaladiklari sozlesmelerin hic bir hukuki gecerliligi yoktur. Motor calindi dese en ufak hak iddia edilemez. Sonradan basiniza is acnayin. 5-6 binlik gt250r lar ise tam el bombasi. Tabiki secim siZin ancak ben bitmis bir motor alacagima nispeten kendini kabul ettirmis "0" cinli almayi tercih ederim.

abicim deviri olmıyan motoru nasıl öneriyosunuz 1000tl bile olsa ertesi gün polisle elinden alırlarsa onu bi hak idda edemessin oturursun oturduğun yere öle motor alınmaz en azından parasının değerini bilen akıllı bi insan yapmaz bu hareketi ayrıca 3-5bin tl hyosung alcaksanız almayın o paraya temiz cbf150 alın :D alıpta sonra bak arıza verdi cart curt die başlık acıyosunuz ama anlamıyosunuz ki 3 kurusluk paraya 10 kurusluk motor alınmaz :)

abi bende o yuzden dedım bende senın gıbı 2012 aldım 3-5 bıne olu motora bınıp sogumasın arkadasımız.cekle senetle zaten kımse motor satmaz en guzelı banka onuda dusunmus zaten arkadasımız umarım oda bbır hyo sahıbı olurrr saygılarrr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar