Hyosung GT 250 naked mi Honda CBF 250 mi?

Arkadaşlar yeni üye oldum öncelikle selamlar
motor almayı düşünüyorum iki model arasında kaldım linklerde de görüldüğü üzere honda 4800 km de 2006 model fiyatı 5800 TL
diğer hyosung 11000 km 2005 model fiyat 4350 TL

yorumlarınızı bu verdiğim ilanlar üzerinden fiyat/performans olarak yaparsanız sevinirim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-nx-650-dominator-honda-dominator-650cc/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gt-250-naked-gv250-takasli-yada-nakit/detay

hatam olursa affola başta da dediğim gibi yeniyim:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamamen ince hesap gerektirir, hoşgeldiniz.

hyo daha iyi geliyor bana.
beygir gücü,kalıp,fiyat,2 el. vs

bencede kesinlikle hyo almalısın çok şahane bir motor ben kullandım gerek yol tutuşu gerek yakıtı sarfiyatı gerek gücü gerek görünüşü gerek duruşu ....... yani herşeyiyle cbf 250 den çok daha ön planda olan bir motor cbf in hyo ya göre tek artısı motorun birkaç yerinde honda yazısı olması
bide göz ardı etmemen gereken şole birşey var ki o fiyata cbf 250 almaktansa çok rahat bi şekilde gayet temiz bir ybr 250 alabilirsin üstelik enjeksyonlu motora binmiş olursun yani o fiyattaki bi cbf 250yi kafadan hiçbir kıyas yapmadan elemen en mantıklısı gibime geliyo

Son düzenleme:
Bu noktada eğer ilandaki Hyo yu alacaksanız katılamıyorum sizlere. 2007 modelleri benzer fiyattan satılırken 2005 modele bu fiyatı vermemenizi tavsiye ederim...

Bende yaklaşık 1 sene sonra hyo gt250 düşünüyorum.Çok araştırdım hakkında çok az olumsuz şey duydum.Hyosungların makinasınıda suzuki yapıyormuş o yüzden sorun çıkartacağını zannetmiyorum.Bence hemen hemen her yönüyle cbf ten üstün ve hesaplı bir motor.Tek sıkıntısı yedek parça yaygınlığı diye duydum.Yani bencede hyo:cat:

cbf 250 25 beygır
hyo comet 28 beygır

hyosung comette ne ararsan var cekıs guc gosterıs bence dıger 250 cc klasmanın da lıder olarak goruyrm naked tarzında ybr 250 enjeksıyonlu fakat unutmayınkı yamahanın musterı memnunıyetsılıklerını daha sonra o motorun yenı modelınıde uretmıyorlar bu yuzden parca sıkıntısıda dogacaktır

benım ıcın de ıyı oldu bu topıc bakalım dıger arkadaslar ne dıyecek merakla ızlıyorum yorumlarınızı eksık etmeyın....

ewet yamahanın ybr125 in dışındaki hemen her modelinde parça sıkıntısı yaşanmakta memnuniyetsizlik hat safhada sanırım 250 lik klasmanında hyosung dan başka secenek yok

40.000 km Hyo 250 cc tecrübemle sana Cometi tvsiye ediyorum. Honda kötü anlamını çıkarma Bu paraya alabileceğin en motordur. Fiyat/Performans acısından Hyodan daha iyisi şimdilik yok.

İşde alabileceğin bir motor linki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gt-250-naked-motor-acilmamis-extrali/detay

Babaçinin motoru sen siteden oldugunu soyle sana extra indirim yapacaktır :p

Her ne alırsan şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan

bak bu motor gerçekten iyi bir motor gibi duruyo e sahibide sitedenmiş bi kolaylıkta yapar 2007 model karışmak gibi olmasın ama:cherry: aksesuarlarıyla 4250 ye alınır:cherry:

bak bu motor gerçekten iyi bir motor gibi duruyo e sahibide sitedenmiş bi kolaylıkta yapar 2007 model karışmak gibi olmasın ama:cherry: aksesuarlarıyla 4250 ye alınır:cherry:

sökerim hocam:cherry:

adam 50 tl için motoru vermedi bana:silent:

3 gün dil döktük GKN şahit:)

Ben motoru satarken üstündeki aksesuarları bedava verdim kimse almadı. Aksesuarları soktum ayrıca sattım motoru da neredeyse Vermek istediğim fiyata cıplak sattım. İnsanlar sanıyor ki aksesuarlar kolay bulunuyor şakkadanak takılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar