ne desem bilemedim!
kardeşim ben 2 tane gt 250 R modelini kullandım şu ana kadar hiçbir sıkıntım olmadı.Bu motorlar kalite olarak bence üç aşağı beş yukarı aynı.sym tek silindir hyosung çift silindir .Hyosung son sürat olarak daha önde symden.Sym nin yakıt tüketimi tek silindir olduğu için daha az hyo ya göre.Hyosung un yedek parça sıkıntısı yok sym yi bilmiyorum.Sym de seramik slindir var su soğutmalı. Hyosung da hava-yağ soğutma var.
Ş uan 7050 kmde
Y akıtı en az 2.5 litre en fazlası sana kalmış 5 bile yakarsın şehir içinde yanlarsan.( ben böyle şeyler yapmıyorum)
M ax sürat seçeneği var motorda. ben 161 km gördüm dijital ibrede ama %10 luk km hatasını göz önünüde bulundurmak gerekli.
Sarf malzemelerde sıkıntı yok. Ama bazı parçalar fabrikada yok malesef, mesela gidonu değiştiricem ama yok dediler
Sübap ayarı yaptırdım ama çok da gerekli miydi bilmiyorum? ses çok azdı.
En uzun 300 km lik yola çıktım.
belki marka fanatiği diyeceksin ama bence 2011 ve üstü hyosung al derim satması daha kolay sym ye göre.Sym nin henüz piyasası oturmadı.Ben yazın hyosung ile artçılı 450 km yol yaptım ne hararet ne de başka bir sıkıntı yaşamadım.
Hyosungların ortalama kaç bin km ömrü var acaba ve hyosung nerenin malıydı kalitelimi sizce bi honda cbr 250yle fln kıyaslarsak parça kalitesi olarak