Olaya yarıdan dahil olayım

Benzin hortumu çok ucuz birşey. Varsayalım ki depoda çatlak var ise benzini boşaltıp kaynak ile iki punto atılır olur biter. Her halukarda 10 20tl ye biter.
Eğer motosikletin km orjinal ise 14 17bin civarında orjinal zincir tamamen leş olur. Fakat kesinlikle dişli değiştirmeye gerek yok. Dişliler 50 60bin km sorunsuz gidebilir.
Ben kendi motosikletime DID X2ring zincir taktım ama dişli değiştirmedim. motosikletim 30bin'e yaklaştı ve hala dişliler çok çok iyi durumda.
İkinci el de masraf sizin isteğiniz ile orantılıdır. Gaz tellerini debriyaj tellerini sıfırlamak geldi mi hiç aklınıza ? sonuçta olmadık yerde yolda bırakabilir.(gt650 beni bıraktı mesela

)
Ben gt650 aldım 1500tl masraf yaptım başkası olsa 600tl den fazla yapmazdı belki.
Bu kişiye kalmış. İyisinden 1 takım lastik, DID Zincir , Amortisör yağlarını değiştirmek, fren hidroliklerini değiştirmek fren hortumlarını değiştirmek orjinal takılmasada iş gören malzemeyi orjinal ile değiştirmek. Ne olur ne olmaz diye karbüratör sistemini gözden geçirttirmek benim yaptığım masraflar.
Size de tavsiye ederim. Fakat yapmazsanız ne olur. Birşey olmaz. Ben en az 3-5 yıl kullanacağım için bu masrafları yaptım. Ben biliyorum ki ön amortisör yağları 2 yılda 1 veya 30bin km de bir değişmeli. Değişmese de sıkıntı yapmaz kullanırsınız. Ama sıfır motosiklete bindiğinizde ya abi bu biraz farklı gidiyo dersiniz
Arkadaşın motosikleti 14küsür bin km deymiş eğer böyle ise ve GÖKHAN hocam alınır dediyse hiç tereddüt etmeden alınır.