Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

balıkesir yolculuğunda elde ettiğin sonuç güzel bir kardeşimiz olduğunu gösteriyor. aramıza hoş geldin. :king:

Hoşbulduk kardeşim. O yol banada baya bi tecürbe kattı gece yolculuğunun ne kadar zor olduğunu anladım. Hava sıcak diye yazlık kıyafetle yola çıkma salaklığını yapmam gece beni donma kıvamına getirdi. 150-200 km yolu gece boyunca 60-70le gitmek zorunda kaldım üşüdüğüm için Tekirdağa geldiğimde hareket edecek gücüm kalmamıştı. Orda yaşayan bir arkadaşımda kaldım gece evin önünde motosikleti kaldırıma çıkartırken arka teker kaydı motosikleti tutamadım bileklerimde güç kalmamıştı yavaşça devrildi ama birşey olmadı sadece ön çamurlukta küçük bi çizik var oda nazarı olsun dedim.:)

Hayırlı olsun bu arada komsuyuz bende basaksehir deyim uygun zamanda görüşelim tanisalim :;)

Hocam kayaşehirde oturuyorum bende ekledim zaten faceten tanışalım tabiki :cat: Bu arada 3600 civarı aldım motoru gelene kadar 4000 oldu. 4000km bakımı varmış onu hangi serviste yaptıralım?

Sıcak sıcak fotoları koyalım, Aykut (Puser) ile bugün kilyosa hem ticaret hem ziyaret misali küçük bir yolculuk yaptıık. Kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum,beni kırmayıp hem artçısı olmamı kabül etti hemde motosiklet bakmaya giderken beni yalnız bırakmadı.Bir kaç foto da benden...

2008 Varadero beklediğimiz gibi güzel motor çıktı

eyvallah fatihcim görevimizi yaptık, teşekkür etmene gerek yok :)

bu arada fatih kızar mı bilmiyorum ama paylaşmazsam çatlayacağım. sahibinin 0 km'de aldığı gözü gibi bakıp binmeye bile kıyamadığı (5 senede toplam sadece 5.000 km yapmış), bolca orjinal aksesuarla donattığı motosikleti test için bindikten sadece 2 dakika sonra yana düşürdü :queen: motorun koruma demirleri olduğu için bir şey olmadı tabi:rendeer:

bu arada fatih kızar mı bilmiyorum ama paylaşmazsam çatlayacağım. sahibinin 0 km'de aldığı gözü gibi bakıp binmeye bile kıyamadığı (5 senede toplam sadece 5.000 km yapmış), bolca orjinal aksesuarla donattığı motosikleti test için bindikten sadece 2 dakika sonra yana düşürdü :queen: motorun koruma demirleri olduğu için bir şey olmadı tabi:rendeer:

En iyisini sona saklamıştım, sen patlattın bombayı. :)

Hoşbulduk kardeşim. O yol banada baya bi tecürbe kattı gece yolculuğunun ne kadar zor olduğunu anladım. Hava sıcak diye yazlık kıyafetle yola çıkma salaklığını yapmam gece beni donma kıvamına getirdi. 150-200 km yolu gece boyunca 60-70le gitmek zorunda kaldım üşüdüğüm için Tekirdağa geldiğimde hareket edecek gücüm kalmamıştı. Orda yaşayan bir arkadaşımda kaldım gece evin önünde motosikleti kaldırıma çıkartırken arka teker kaydı motosikleti tutamadım bileklerimde güç kalmamıştı yavaşça devrildi ama birşey olmadı sadece ön çamurlukta küçük bi çizik var oda nazarı olsun dedim.:)

Hocam kayaşehirde oturuyorum bende ekledim zaten faceten tanışalım tabiki :cat: Bu arada 3600 civarı aldım motoru gelene kadar 4000 oldu. 4000km bakımı varmış onu hangi serviste yaptıralım?

ufak tefek izlerin bir önemi yok. ben de motoru olduğu yerde sola düşürdüğümde kuyruk grenajının alt bölümünde küçük çaplı boya kazınması olmuştu. motosiklete gözüm gibi baktığım halde umursamadım. branda çizer, çakıl sıçrar, motor düşer bu tarz çizikler hep olur. bu tarz şeyleri kafaya takarsak ayakkabı boyatır gibi sık sık motosikleti de boyatmamız gerekir :)

şuradan sana en yakın servisi bulabilirsin. muhtemelen motosikletinin garantisi devam ediyordur. kanuni servislerinin hepsi s&t (hyosung) yetkili değil. listedekilerden birine gitmelisin. 4000 km'yi fazla geçirirsen garanti konusunda sıkıntı çıkartabilirler.

http://www.stkanuni.com.tr/Servisler.aspx (crome ve firefox'da harita boş geliyor. iexplorer'la açabilirsin)

ufak tefek izlerin bir önemi yok. ben de motoru olduğu yerde sola düşürdüğümde kuyruk grenajının alt bölümünde küçük çaplı boya kazınması olmuştu. motosiklete gözüm gibi baktığım halde umursamadım. branda çizer, çakıl sıçrar, motor düşer bu tarz çizikler hep olur. bu tarz şeyleri kafaya takarsak ayakkabı boyatır gibi sık sık motosikleti de boyatmamız gerekir :)

şuradan sana en yakın servisi bulabilirsin. muhtemelen motosikletinin garantisi devam ediyordur. kanuni servislerinin hepsi s&t (hyosung) yetkili değil. listedekilerden birine gitmelisin. 4000 km'yi fazla geçirirsen garanti konusunda sıkıntı çıkartabilirler.

http://www.stkanuni.com.tr/Servisler.aspx (crome ve firefox'da harita boş geliyor. iexplorer'la açabilirsin)

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim bilgiler için hafta içi götüreyim daha fazla binmeden bunu söylediğin iyi oldu.

motosiklet hayırlı olsun,bende kayaşehirde oturyorum ama buralarda hiç comet görmedim:)yolda genelde selam veriyorum cbfli biri selam verirse mutlaka benimdir:)

kaçıncı bölgede oturyosunuz üstad birde motosikleti nereye koyuyosunuz bazı bölgeler sakat gibi geliyo bana..ben 1. bölgede otuyorum bizim evin otoparkı arka tarafta kalıyor tek bi çıkışı var orda da güvenlik var,ama yinede kapalı bir yer olsa keşke...

Fatih motoru yatırmayınca benimseyemiyor o motor fatih icin tamamdır alır kesin :D

kayalardan cevap geldi

FARLI DEB.KÜTÜĞÜ YOKTUR DEBRİYAJ KOLUNU KOMPLE OLARAK ALABİLİRSİN.DEGİŞİM KOMPLE OLURSA TAKASLARIZ.KOMPLE DEBRİYAJ KOLU DAHİL FİYATI:76 TL kucaga dustuk yani :)

benımki öyle bir derdim vardı komple kütük 76 dediler valla cg nindebriyaj kütüğünü taktım aynı orjınalı gibi uydu hatta manetide siyahtı daha şık durdu bende değiştirmedim maliyeti 5 tl :)))

http://www.hyosungsource.com patlamış galiba.

We are sad to announce that HyosungSource is no longer in business.

For discount Korean bike parts, we recommend richardhyosunggvgt.com, ragingparts.com, or hyosungparts.asia.

Sorry for this, and thank you for your business over the years.

benımki öyle bir derdim vardı komple kütük 76 dediler valla cg nindebriyaj kütüğünü taktım aynı orjınalı gibi uydu hatta manetide siyahtı daha şık durdu bende değiştirmedim maliyeti 5 tl :)))

http://www.sahibinden.com/listing/v...k-debriyaj-kolu-komple-10-tl-88447544/detail/ buda benım kırık kutuk http://l1304.hizliresim.com/18/c/lzp5c.jpg aynı gıbı bızım motora uyarmı bosuna 76 tl vermeyelım :)

---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:45 ----------

depo cokuntusu için ne yapılabılır bu sekılde kullanma pas vs yaparmı ıc kısımda bı seyler bozulurmu ne yapılabılır

Birkac hafta sonu etkinliği :D
892583_505143102876513_1289754986_o.jpg

904715_505143162876507_737574655_o.jpg

903797_505143236209833_1994252629_o.jpg

913820_505143339543156_1251989048_o.jpg

Yeni lastiğim :)
903867_505142566209900_809630957_o.jpg

906797_505142812876542_2023599936_o.jpg

913831_505142879543202_558353830_o.jpg

selam arkadaşlar,

çevresinde veya kendisinde satılık temiz gt 250'si olan varsa iletişime geçebiliriz.

iyi sürüşler.

http://www.sahibinden.com/listing/v...k-debriyaj-kolu-komple-10-tl-88447544/detail/ buda benım kırık kutuk http://l1304.hizliresim.com/18/c/lzp5c.jpg aynı gıbı bızım motora uyarmı bosuna 76 tl vermeyelım :)

---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:45 ----------

depo cokuntusu için ne yapılabılır bu sekılde kullanma pas vs yaparmı ıc kısımda bı seyler bozulurmu ne yapılabılır

iç kısımda bir şey olmaz merak etmeyin zaten öyle tamiri fazla para tutmaz tabi bu göçüğün durumuna görede değişir. bizim buralarda (gaziantepde) sizin oraları bilmem işinin ustası yaparsa belli bile olmaz daha önceki motorumda bir defa yaptırmıştım.

bizim milletin aklına 3 çeşit motor yer etmiş. 1 kurye motoru 2 kebapçı motoru 3 yarış motoru . biri gelip abi ne acayip kurye motoru bu deyince çat die bi ses geliyor kafamın içinden , ne diyeceğimi bilmiyorum ilk başta takmazdım da artık yetti be arkadaş çıplak motor bu . üstüne sticker ile yazcam kurye motoru değildir diye :) sizin başınıza böyle birşey gelmiyormu hiç ? tek sorun top case mi acaba? gv aldıracaklar illa (onuda seviyorum) ama kolay kullanılan trafikte sağa sola iyi giren gt varken gv yi gözüm kesmiyor .

SW (station wagon) araç kullanıcılarına, sağda solda tezgah açan kaçak tezgahtar gözüyle bakan bi zihniyetten ne bekliosun ki :mrgreen:

Ayrıca comet' e kurye motoru diyen adamdan son sürat uzaklaş, bırak o kendi kendine ufalarak bitsin :mrgreen: İçmeyi bilmeyen adamla, ağzıyla içmeyen adamla içmiyceksin gibi bişey bu, direk yok sayacaksın öyle birini :mrgreen:

yer şamlar. biraz enduro biraz cross,her zevke göre yol mevcut..

Chronix senin görsel yeteneğe dayalı bi iş yapman lazım ( belkide öyledir bilmiyorum :mrgreen: ) görmek her devirde çok kıymetli haberin olsun :cherry:

Birsürü fotoğrafın forumdaki favorilerimde. Aynı yoldan başkası geçse "ne lanet bi yoldu" der, sen ise "off bee" deyip bi de bakış açısı eklemeler falan... .... fena bi sonuç çıkıyor ortaya :cherry:

Hayır sonra söylemediler deme diye kendimi garantiye alıyorum :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar