Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yarın motoru Bir bakima sokucam ne kadar sürer nasil olur bilmem ama avcılarda motoparkta olurum büyük ihtimalle aksam belki arkadaslarla bakırköyde olma durumumuz var

sabit, bakıma gidebildin mi? ben bugünkü yağmur, rüzgar, soğuk üçlüsünden dolayı motosikleti çıkartamadım.

Benim motorun Beyni ile birlikte Rolanti Valfi mi ne vamrış o değişti, Gaz telini değiştim, Hava Filtresi ve bujiler değişti motor yeniden dogdu :) Motoparka bu işler için valla teşekür ettim işcilikte almadılar teklif etmek gerekirdi ama eve gelince fark ettim artık birdahakine :D Şu anda motor yeniden doğdu Ha bu arada yüksek hızlarda kafa salama yapıyordu on güdonuda sıktırdım super oldu Yarın OMM nin gezisi var artşk orda test ederiz :D

Benim motorun Beyni ile birlikte Rolanti Valfi mi ne vamrış o değişti, Gaz telini değiştim, Hava Filtresi ve bujiler değişti motor yeniden dogdu :) Motoparka bu işler için valla teşekür ettim işcilikte almadılar teklif etmek gerekirdi ama eve gelince fark ettim artık birdahakine :D Şu anda motor yeniden doğdu Ha bu arada yüksek hızlarda kafa salama yapıyordu on güdonuda sıktırdım super oldu Yarın OMM nin gezisi var artşk orda test ederiz :D

ikisinin birden değişmesi iyi olmuş. rölanti sensörü (tps sensör) tek başına 400tl civarında. herhalde önce o bozulmuştur, beyin durumu telafi etmiştir. beyinde afallayınca sensörün arıza etkileri belirmiştir. yada sensör hiç bozuk değildi işi garantiyi almak adına onu da değiştirdiler :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------

Puser orta sehpayı ilk sahibi almış bilmiyorum.ama arka çanta aparatı bende. Onu vermedim.

arada bir niyetleniyorum şu arka çanta olayına. sonra da rüzgarın etkisi, çevirmede sorun çıkarırlar, motora zaten yakışmaz diye vaz geçiyorum. bakalım belki yakın zamanda tekrar gaza gelirim. onu buradan sata bilirsin diye düşünüyorum. bir ilan ver istersen.

Bunlar bozulursa ikisi birlikte bozuluyor riske etmeyelim zaten garantide değişelim dediler bu benim aklıma gelmemişti ben saglam oldugunu düşündüğüm beyinle denedim aynı sorun devam etti remek ki tps sensörü bozulmuş şimdi yavru ceylan gibi masallahı var :D

Bunlar bozulursa ikisi birlikte bozuluyor riske etmeyelim zaten garantide değişelim dediler bu benim aklıma gelmemişti ben saglam oldugunu düşündüğüm beyinle denedim aynı sorun devam etti remek ki tps sensörü bozulmuş şimdi yavru ceylan gibi masallahı var :D

motosikletinin beyini sağlam mıymış yani?

Adana İl Temsilcisi
tüm HYO/ST&KANUNİ 250 COMET'cilerin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar,bol virajlı sürüşler dilerim.
sabit kardeş,sorununun hallolmasına ve kafanın rahatlamasına sevindim.sana yeni yıl hediyesi gibi olmuş.

tüm HYO/ST&KANUNİ 250 COMET'cilerin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar,bol virajlı sürüşler dilerim.
sabit kardeş,sorununun hallolmasına ve kafanın rahatlamasına sevindim.sana yeni yıl hediyesi gibi olmuş.

Aynen öyle oldu uslu cocukboldum bütün yıl kanuni banada hediyemi verdi bu sayede bu gün 400 km gibi bir şile gezisi yaptık puser de geldi dönüşte birbirimizi kaybettik ama soğuk ve guzel geziydi OMM ile birlikte gittik gezideki motorları satsak tr nin dış borcu kapanır :) bmw de o kadar gs yoktur biz aileden sonra kandiraya gittik bi yemek yiyip donduk. Toplam aşağı yukarı 400 km gittik ve yer yer dönerken 165 km hızları gördüm ben ve motor çok stabil gitti keyfim yerine geldi. Herkese yeni yılda kazasiz bol kmli guzel surusler dilerim.

Kandıran Bir foto ;)

737898_458567340867423_1092529558_o.jpg

orada aslında 4 tane motosiklet var. 2 gt 250, 2 cbr250. cbr'lar gt'lein önlerinde durduğu için bu açıdan çekilen fotoğrafta belirgin değiller.

Arabayı sattım,arayıştayım.2013 kasalar martta satışa çıkacakmış.600 sınıfında uygun bir şey bulamazsam 2013 yeni kasalardan yine gt 250r'a devam edeceğim.

İyiki araba ile gezdir dedik hemen elden cikarmiş adam varya :D neyse artık şimdi sen islak yemeye hic gelmezsin ne motor var ne araba sana bir pisiklet alak bari :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:12 ----------

orada aslında 4 tane motosiklet var. 2 gt 250, 2 cbr250. cbr'lar gt'lein önlerinde durduğu için bu açıdan çekilen fotoğrafta belirgin değiller.

ORdaki hayalet motor bizimkilerdi ama sanirsin bizim motorlar yok herkez CBR250R lara bakıyor :D hava atmak istiyorsanız bizim motorlar bir işe yaramıyor haberiniz olsun :D hırsız bile fark edip calmaz :D

İyiki araba ile gezdir dedik hemen elden cikarmiş adam varya :D neyse artık şimdi sen islak yemeye hic gelmezsin ne motor var ne araba sana bir pisiklet alak bari :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:12 ----------

ORdaki hayalet motor bizimkilerdi ama sanirsin bizim motorlar yok herkez CBR250R lara bakıyor :D hava atmak istiyorsanız bizim motorlar bir işe yaramıyor haberiniz olsun :D hırsız bile fark edip calmaz :D

Bende aylık mavi kart var , bütün otombüs metrobüs benim emrime amade :) her türlü gelirim oraya.Siz yeter ki gidiyoruz diyin.Ayrıca o GT 250 cometlerin yerine GT 250R olaydı bak bakalım CBR 250R lara kimse bakıyor mu :) Boşuna pirim yaptırmışınız adamlara :)

Bende aylık mavi kart var , bütün otombüs metrobüs benim emrime amade :) her türlü gelirim oraya.Siz yeter ki gidiyoruz diyin.Ayrıca o GT 250 cometlerin yerine GT 250R olaydı bak bakalım CBR 250R lara kimse bakıyor mu :) Boşuna pirim yaptırmışınız adamlara :)

valla birinin depoda Honda birinin Kanuni yazdıkca cbr125 bile aaa bu honda hemde kara diyip ona bakarlardı ancak maldan anlayan gt250r a bakar honda dan iyisi depoda kawasaki yazmasıdır test ettim onayladım sen oraya gt650 bile koysan 250 lik kawa olunca kimse bakmaz ona :D

valla birinin depoda Honda birinin Kanuni yazdıkca cbr125 bile aaa bu honda hemde kara diyip ona bakarlardı ancak maldan anlayan gt250r a bakar honda dan iyisi depoda kawasaki yazmasıdır test ettim onayladım sen oraya gt650 bile koysan 250 lik kawa olunca kimse bakmaz ona :D

hem kawa hem gt650 kullanıcısı olarak benim motoruma bakmayacak adamı sopalarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar