Merhaba,
2. ilandaki motorsiklet ile ilgili kısa bir bilgi vermem sanırım sizin için yararlı olacaktır. Motor yanlış hatırlamıyorsam geçen yıllarda çalınmış ve çalındıktan yaklaşık 1 yıl sonra bulunmuş. Bu durumu düşünerek kararınızı vermenizi tavsiye ederim.
Nic
arkadaşlar 3500,3600 civarında 2007 model bulma şansım var mı istanbulda acaba? satmak isteyen var mı![]()
Comet kullanıcıları forumlarına sahip çıkmıyor galiba
Yine de bir umut bende bir soru sorucam. gt250nin seleleri çok rahatsız görünüyor. aslı var mıdır? uzun yolda filan yorar mı ki? Bir yerlerimiz ağrımasın sonra![]()
Eğitimde 2 gün boyunca 2 şer saat üzerinde kaldım motorun ve sele bakımından en ufak bir rahatsızlık hissetmedim. Bir gün buluşma ayarlayabilirsek denersin olmadı sen de :cat:
ben daha önce aralıksız 500 km yaptım dahada fazla yapanlar var bence koltuk son derece rahat. bu arada bende satmaya çalışanlardanım ilanım ilgilenenler için aşağıda
http://www.sahibinden.com/10_000_km_gt_250_comet-59WQQaXQQ14334191WQQpXQQdisplayitem
Daha ben o kadar kullanamadım maalesef.:queen: Temizmiş sizin motorunuz da, benimkiyle aynı renk hatta aynı tank pad var. Ankara'da olsanız arayanlar almak isteyenler vardı. Onlara haber vermeye çalışayım ben yine de :cat::cat:[/
sevinirim teşekkürler :cat:
slmlar bi ilan dikkatimi çekti de adam comet 250 için 200 km hız yapıyor diyo. aslı var mıdır acaba?
http://www.sahibinden.com/bukadar_temizi_herzaman_denk_gelmez_-58WQQaXQQ22105554WQQpXQQdisplayitem
HIZ KONUSUNDA HİÇ BİŞEY DEMEYİM BEN HİÇ BUKADAR HIZLI BİR 250CC GÖRMEDİM.
200KM HIZ YAPIYOR.
ŞİMDİ BAZI ARKADAŞLAR DİYCEK ONUN KADRANI 180,EVET ÖYLE AMA GÖSTERGENIN ALTINDA HYOSUNG YAZISI VAR,ORDAKİ ^G^YE KADAR İNİYOR KADRAN. :cherry::cherry:
şaşırmış![]()
maslak civarında önerebileceğiniz servis varmıdır ?
Comet'e uygun beyaz ampul bilen, gören, takan var mı? Bi yardımcı olan çıkar mı cometciler nerede![]()
arkadaşlar slm hyosung gt250 comet ön dişliyi büyütücem örjinali 14 ben 16lık bi dişli arıyorum yaptıran veya duyan bilen birisi varsa allah rızası için yardım cı olsun çok aradım bulamadım pulvo47 arkadaşım bu işi yapmış ona ulaşamıyorum tanıyan varsa bi haber etse pulvo47 ye nerden bulmuş dişliyi şimdi den teşekkürler
Arkadaşlar 250 cometle en uzun kaç km yaptınız. Örnegin 40.000-50.000 km de olanınız var mı?