Arkadaşlar,
2012 Nisan çıkışlı 250 Comet'im var 1-2 ay önce devir saati çalışmaz oldu. İzmir'de bir (sözde yetkili) servise 4,000 bakımı için götürdüğümde tüm bağlantılarını ıvır zıvırını kontrol etti ama çözemedi. Hafta içi bir ara gel arıza kayıdı geçelim dedi. Ama ne mümkün ben Salihli'de çalışıyorum, motosikletimde burada. Gidemedim. Kaldı...
Şimdi zaten hava muhalefeti nedeniyle pek binemiyorum hele hele iş yoğunluğundan hafta içi İzmir'e de götürme şansım yok. Hysoung Source'a baktım 400-500 TL. İçim acıdı.
Var mı pratik bir önerisi olan?
Arıza şu şekilde; KM saati çalışıyor ama devir saati ortalarda bir yerde kafasına göre takılı durumda. Bir süre 2,000 devirdeydi sonra baktım bir gün eksilerde bir yerde. Yüklenince titriyor kendine göre küçük hareketler yapıyor ama görev görmüyor...
Söz açılmışken bir de şu adı "yetkili" olan ama yağ filtresi bile stoklarında olmayan servislerden dolayı canım gibi sevdiğim motosikletimden soğudum desem inanır mısınız??? İzmir'li arkadaşlara rica etmiştim bir keresinde ama yanıt alamamıştım. Şimdi bir kere daha sorayım bakalım destek alabilecek miyim...
SEVGİLİ İZMİR'Lİ ARKADAŞLAR, 250 COMET İÇİN SERVİS ÖNERİNİZ VAR MI, LÜTFEN DESTEK...
Herkese keyifli günler dilerim. Bahar gelse de tadını çıkarsak yine