Hyosung Gt 250 Comet - Gt 250 R

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM BU İKİ MOTOR ARASINDA KALDIM ??:silent:

Motor açısından hiçbir farkı yok, tek fark grenaj ve gidon yüksekliği... Üzerine otur hangisi en çok hoşuna giderse onu al...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende ole oldum ıkısınıde allıcam heralde:mrgreen:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:Bu 205 Pejo 205 mi:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Rahatlık açısından comet derim. Cometime her geçen gün daha çok aşık olmaktayım :)

Ben naked motorları gezi yönünden daha çok seviyorum. Artı grenaj masrafı çıkmıyor. Yolda bir arıza olduğunda motor zaten ortada. Ayrıca motorun bakımlarını yapmak çok kolay oluyor. Sanırım cometin altı daha yüksek ve böylece daha bozuk yollara gidebilir.

Grenajın görüntüsü güzel sadece. Bir de gt250r da rüzgar daha az gelir yüksek hızlarda.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Comet yeni isen ve naked seviyorsan tavsiye ederim acemiyken motoru cok devireceksindir bu tür durumlarda grenaj masrafından kurtulmak için comet
250R Grenajlı istersen olabilir ama yine diyorum yeni isen her devirmede masrafın olucakdır

ne güzel moral vermişsiniz....

valla arkadaşlar ne güzel moral veriyosunuz öyle.yenisen kesin yatırırsın motoru gibilerinden.birazda dikkat et falan deseniz.her yeni motorcu motoru yatırmak zorundaymış gibi konuşuyosunuz.arkadaş sen kimseyi dinleme.gönlünden geçen mantığına uygun olan hangisiyse onu al.görünüş istersen 250 r yok ben daha sade olsun kullanımı kolay olandan istiyorum dersen comet al.ama aklından nasıl olsa motoru yatırırım gibi bi düşünce geçmesin.ben de scooter da vfr ye geçmiş adamım. o zman ben şimdi motor parası kadar grenaj masrafı öderdim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Gerçekleri söylediğimde kötü olucaksam bir kez daha kötü oluyim scooter dan VFR ye geçmekte de yalnıs yapmıssın umarım hayatın boyunca grenaj masrafı ödemek zorunda kalmazsın...

benimm sewdiim motosiklet tipi race olanlardır.bu yüzden gt 250 r derim ben.
bu sana baglı aslında ne tip motorlardan hoşlanıosan bize söyle ona göre yorum yapalım:cat:

thedentist

Düşmeden motor kullanmak çok zor sanırım. En usta motorcu bile ben hiç düşmedim, motoru yatırmadım diyemez. Desede kısa bir zmaan için der ve o da yatırır kanımca:)

yanlış hatırlamıyorsam cometin göstergeler analog. gt 250 r ın ki dijital ve bayağı bi şık. bir de r 2. el de daha kolay gidiyor deniyor ama onu o kadar iyi bilmiyorum.

Grenaj masrafı düşünmekten önce gelen şeyler var.Arabanızı da nasılsa trafikte çarpılır,çizilir diye opak siyah mı alıyorsunuz siz ? Tomy,eğer uzun mesafelerde kullanıcaksan cometin sürüş pozisyonu daha rahat tabiki.Hyosung sık arıza çıkarmayan bir marka ama yinede motorla ilgili ufak tefek bakım ve ayarlarda grenaj başa bela.Ama yüksek hızlarda da R, grenaj ve siperlikten dolayı rüzgarın seni yormasını engeller.Bana kalırsa kullanım amacını belirtmende fayda var

Motosikleti
Forza250-cygnusL
en usta motorculardan değilim ama motoru hiç yatırmadım :) ve uzun zamandırda motor kullanıyorum benim ilk motorum 600 lüktü 6 yıl önce almıştım geçen yılda honda 600 f aldım demekki herkes yatırmak zorunda değil insanların gözünü korkutmayın lütfen :queen: kişiye göre değişir

Göz korkutmak diilki maksat....Birgün o veya bu şekilde mutlaka yatacaak..Üstünde sen ol veya olma...Kazara bile olsa yatar.....

arkadaşlar kendimizi yormayalım adam 18 inde konuyu açmış,22 si olmuş daha bakmamış bile....(ilginç):silent:

Bişey diil...:rendeer: :rendeer: Ama gerçek bu...Sakınan göze hep çöp batar....:cat:
Aynen ya
Son hızlarında degişme olmaz sanirım bende alsaydım R alırdım vitrinde ilk gördügüm gün dibim düşmüştü 2. gün yine bakayım dedim yoktu :salut: :)
Gördügüm kırmızıydı,kırmızılar daha bi güzel görünüyor bence :cat:

motorumu alali 3 hafta oldu motosikletimi 3 kere yan yatirdim en sonunda saglam bi kaza yaptim su anda yatio motosikletim .

motosikleti yatirmak boynunun borcu yanlis tuttugunda dengeni kaybedim motoru yan sekilde yere yatiriyosun

o yuzden grenaj olayi ters sana yok motor gusel grounsun diyosan . kafa grenaji yaparsin biris yapmisti motora tam super olmustu . sende ole yaparsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar