Hyosung Fight Club

yarın nasip olursa ist. dayım. gazlama durumu olursa fb-cska maçından önce müsaitim.:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarın nasip olursa ist. dayım. gazlama durumu olursa fb-cska maçından önce müsaitim.:cherry:

hocam benim makina rektefeden yeni çıktı yarın öğlen alıcam.. o yüzden gazlama durumu yok benim açımdan ama takılırız öyle diyosan olur bak...

güncell güncell:p mekanik aşkımı yağladım sildim makyajını yaptım soktum garaja.. evinin motoru motorlarımın anası olacak:) nisana kadar orda kalacak sozde gibi bakalım nekadar dayanıcam:p Hyosung Fight Club olmasın isim yaw:pale:
Hyosung olan var olmayan var. SS Fight Club olabilirmi:silent:

olamaz olmaz :queen: :p benim makine naked :p ayrıcana ss klasmanına giremeyiz.. :queen: benim gözümde 4 zamanlı olupta 600 cc altı makinalardan ss olmaz olsa olsa comunter :p olur...

sonuçta bizimle gezebilecek makineler.. cbf 250 cbr 125 aprilla gileria derbi tayfası... başkada aklıma gelmiyo ya şu kawasakinin 250r ı bide yurdumuza gelirse yzf 125 :queen:

Son düzenleme:
olur takılabiliriz. ben de yarın buz motor da lastikleri değiştireceğim.sonrasın da bi işim yok

ben kıdemli artçısı olduuğum için semih in dedim.. yani bu sefer yalnız bırakabilirim diye...

Bende katılmak istiyorum.....

Sakin gitmek istediğim zaman takılırım size :p

bu akşam çıkıcaksanız göztepe den alabilicek bi gönüllü ariyorum :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
3. sayfaya kadar okudum...
Bari burada geyik olmasın demişlerdi birileri ama geyiğin alasını gördüm, sıkıldım...
Bu topiğin sahibi kimdi, valla onu da unuttum! Yahu www.hyosungfanclub.com diye bir siteniz var zaten, diyecektim...
Kimse lafını etmemiş; ben ilk 3 sayfada göremedim... :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahaa topiğe bak hızzzzz adrenalın actıon vaaay tam benlık :mrgreen:

ama size yetişemem sanırım :p

Bende katılmak istiyorum.....

Sakin gitmek istediğim zaman takılırım size :p

buna biraz koptum ya :queen:

Son düzenleme:
nasıl yav benım hyo hadı gıdelım hadı gıdelım gazlıyalım derken bole bısey karsımda saka gıbı senı tanımasamda eger ıstersen ben varım arkadasım aksamları bosum hıc bıyer farketmez atmesajı hemen gelıyım bende senın gıbı beraber dolasıcak benımkıne yakın motoru olmayan arkadasımın olmamasından sıkayetcıyım ılk gezıye gelırım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar