Hyosung Fight Club

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hfciv5.jpg

Merhaba arkadaşlar :)

Kafamda bişi tasarlıyodum kendi kafa dengim 3-5 kişi bulabilmek için...

Hyosung Fight Club ı kuralim diyorum :)

Yani 250 cc hyo cometi yada r ı olan yada bu makinalara denk motoru olan arkadaşlarla bi gaz takımı oluşturalım...

amacın ne len senin manyakmısın derseniz yok valla değilim :) uzun zamandır motosiklet kullanıyorum... beraber takıldığım arkadaşların çoğu ya motor sürmeyi bıraktı yada ss aldı dolayısıyla onlarla gazlayamıyorum... ee yeni arkadaşlar bulmam lazım :)

buraya bi liste açıcam ve katılmak isteyen arkadaşları ekleyecem

ama şartlarım var tabiiki :cherry: sen kim oluyon len ne şartıda demeyin :cherry: istediğim tipte birilerini bulup dilediğim gibi yol yapmak benimde hakkım:queen:

neyse sadete geleyim.. yol boyunca dip gaz gidebilecek... en olmadık anda hadi gidelimd deyip ortak karar alıp yola düşebilecek... gezmeyi seven ... ve mümkünse tatlı su motorcusu olmayan motorcular lazım bana...

varmı aranızda bu tipte arkadaşalr :queen:

Liste...

1. metalgod
2. tuğçe (kardeşim artçım)
3. spawnem
4. susam13
5. orcunmavis
6. dreal
7. keane (artçı)

dip not : barancım resimi çok beğendim bunu koyim dedim telif hakkı talep etmezssin umarım beleşten sponsor oldun bide ünlü oldun işte :p

Son düzenleme:
Ben varım ama para mara vermem söyliyim :queen:
He bide istanbula 200 km uzaktayım :cherry:

Ben varım ama para mara vermem söyliyim :queen:
He bide istanbula 200 km uzaktayım :cherry:

farkettim senin olduğunuda :queen: keşke yakın olsan :queen:

para yok olüm ne parası :queen:

semiiiiihhhhh:mrgreen::cherry: sen manyakmısın değilde başka bişi söl,icem anladın sen onu:)
semih bende gelimi bende bende bende ... ben her yere gelirirm arkada olaraktan:cherry:
kolay gelsin sana ...

Bak çok iyi krank ve piston kırarım :)
Buralardan geçerseniz haber verin takılırım peşinize ama bişey olursa çekersiniz beni

bakın baştan söylüyom bu başlığı geyik başlığına çevireni yakalar çok pis dalarım :queen:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ne bu dövüs kulubü gibi biseymi :p Sürekli dip gaz gitmek mi himm nerde varki böyle bi yol

Bak çok iyi krank ve piston kırarım :)
Buralardan geçerseniz haber verin takılırım peşinize ama bişey olursa çekersiniz beni

hoba sende bendensin krank konusunda ünlüyümdür 6. kez oldu sanırım hyonun krankı :queen:

Ne bu dövüs kulubü gibi biseymi :p Sürekli dip gaz gitmek mi himm nerde varki böyle bi yol

valla 250 cc makinalar için istanbulun çok uygun yolları var :queen: yani maksimumum 175 oda bayır aşşağı tabii :queen:

@tuğçe

tamm kızım ekledim listeye.. :)

dua ette bizim gibi üç beş manyak daha çıksın ortaya yoksa yalan olur bu iş :queen:

Son düzenleme:
semiiiiihhhhh:mrgreen::cherry: sen manyakmısın değilde başka bişi söl,icem anladın sen onu:)
semih bende gelimi bende bende bende ... ben her yere gelirirm arkada olaraktan:cherry:
kolay gelsin sana ...
Bi daha düşün istersen, Semih'in arkasında..............:silent:
çıkar çıkar... manyaklık parayla değilki:cherry:

Beleş buldun bakıyorum sende manyaklığı dip gaz kullanıyosun:queen:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Semih Forum Kuralları der ki; :mrgreen:
Illegal motosiklet yarislarina çagri yapmak, karsi tarafi motosiklet yarisina davet etmek, bu tarz olaylar hakkinda forum üyelerini bilgilendirmek, sokak/cadde yarislarina özendirici ve tesvik edici konular açmak, bu konulara mesaj yazmak, yol gösterilmesi yasaktir ve forumdan ihraç sebebidir.

Niyetinin kötü olmadığını tahmin edilyorum ::123434:: yine de konu başlığını okuyacak yeni arkadaşlara kötü örnek olmayalım. :bounce:

Bana da böyle bir grub lazım SS fala nfark etmez yetişsin yeter :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
banada lazım ama ben tatlı su motorcusuyum yaza yaza yanı nisan 15 dedimi bana uyar:mrgreen:

ben varım ama benimde sartlarım var..1.cisi altımda hayo yok honda var ve 125cc ona gore.sadece hayocularımı alıyorusun.??mesai saatleri dısında heryre gazlarım.:cat:

Illegal motosiklet yarislarina çagri yapmak, karsi tarafi motosiklet yarisina davet etmek, bu tarz olaylar hakkinda forum üyelerini bilgilendirmek, sokak/cadde yarislarina özendirici ve tesvik edici konular açmak, bu konulara mesaj yazmak, yol gösterilmesi yasaktir ve forumdan ihraç sebebidir.

Niyetinin kötü olmadığını tahmin edilyorum ::123434:: yine de konu başlığını okuyacak yeni arkadaşlara kötü örnek olmayalım. :bounce:

patrön ayıp oluyo ama :queen: ben yaparmıyım öyle şey ayrıcana yarışa davet etmiyorumki kimseyi :queen: gezelim tozalım ama hızlı gezelim diyorum :p

genede gerekli müdehaleyi yap sen :p:queen:

ayrıca senin fazer a yetişebilcek olsam eyw diyecemde nereye yetişiyom çok zor :queen:

halis abi yazı bekleyemem ama yazın sana katılırım

ben varım ama benimde sartlarım var..1.cisi altımda hayo yok honda var ve 125cc ona gore.sadece hayocularımı alıyorusun.??mesai saatleri dısında heryre gazlarım.:cat:

yeter yeter bekleriz biz seni fazla fark yok ikisinin arasında :queen: ekledim listeye :queen:

Son düzenleme:
başlığı görünce bende sandım toplanıp distiribütörü felan dövmeye gidecceksiniz.

Erhan ben yetişebiliyorum artık.. Ama fazer kadar çabuk hızlanır mı denemedim hiç.. Olmazsa ben önden gider hızlanırım hızımı aldığımda sen basarsın gaza yetişmiş olurum :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar