Hyosung Comet 650 MMC.

Hyosung Comet 650 MMC
2007 model, Euro 3 motor, 190 Kg, 210 Km/h
arka kuyruk Suzuki GSX-R 600 aynısı

tek kelime süper makina

alttaki kırmızı olan şey sanırım sogutma ile ilgili bişi :silent:

Son düzenleme:
arkadaşlarım üzgünüm ama bu makina fuar için yapılmış başka bir benzeri yok,
konsept bir araçtır.

seri üretimi olmayacaktır.

hyosung taki kasa değişimi yok

motor olarak tork ve hp biraz iyileştirilip

çift renk olan modeller fuar sonrası satışta olacaktır.

bilginiz olsun

bu motor almanyadaki fuar için özel tasarlanmış bir makina

Bizim cometlere de bu far ve ön cam süper olur.
Yalnız 10 binde redline girmesi tuhaf değil mi?

Güzel makina. Leonine nin dediği gibi değildir inşallah, Türkiyeye gelir ve satışa sunulur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bişiee benziyo ama hoyosung sonuçta GT 650 oyuncak gibi duruyor du bu daha iyi görüntüsü var

O zaman benimki anahtarlık :D Ne oyuncağı hocam 650 cc 190kg makinaya oyuncakmı diyorsun :queen:

carcharoth diger 600 ve 650 cc lik makinalarla hoyosung gt 650 yi bir kıyasla ama yakından kıyasla bak bakalım nasıl duruyor ben aleti kötülek amaçlı demedim bu benim görüşüm bana göre oyuncak gibi duruyor emsallerine göre

Konseptde olsa bundaki bazı detayları gelen müşteri tepkileri doğrultusunda piyasa sürecekleri modellerde uygulayacaklarını tahmin ediyorum.Ben beğendim şahsen.

hocam zaten bunlar suzukiye motor saglamıyorlar mıydı gectıgımız bı on yıla kadar. benzerlıklerı benım canımı bıraz sıkmıyor degıl. mesela en cok almayı ıstedıgım 250 gt comet, gs 500 gıbı duruyor. uzuluyorum. acaba tasarım konusunda yardımlasıyorlar mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
cometimin farını hep gsr600 veya fz6 farıyla değiştirmek isterdim bu konseptte tam istediğim tarz far uygulanmış keşke seri üretime geçilse

ya konsept falan filan da süper bir tasarım bence.Suzukinin alt markası gibi birşey (regal vestel hesabı :mrgreen: ) bence çok iyi bir makine dizaynı.helal olsun.her geçen sene kendilerini (suzukiyle beraber) aşıyorlar.oofff azımın suyu aktı klavyeye...:bounce: :bounce: :bounce:

çok dandik duruyor ya.. ne o fren kaliperleri öyle.. egzoz falan daha da kötü.. direkt Japon takliti olmuş bence.. Hyosung'a yakıştıramadım daha özgün birşeyler tasarlamalıydı.. umarım üretilmez zaten, çinlilerden bi farkı kalmaz yoksa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar